| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Suerte Mummy

|
Zaslal: po listopad 22, 2004 3:25 am Předmět: |
|
|
.... puvodne jsem tu mel napsano neco jineho....
ale napisu jen... "nebudu nikomu brat jeho iluze"
Nastaveni zbrani si musi kazdy otestovat sam.
Pokud se vsak spolehne na obecne zname myty... muze se stat, ze se velmi zmyli
Ne kazda zbran je horsi jen proto ze je levnejsi, neni narocna na fame a je fuk jestli znicite 1 nebo 5, protoze to je za pakatel
Muzu vam jen doporucit. Zkuste si to. _________________ Šašku, bav mne! Nudím se.
(J. Werich - Císařův pekař) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po listopad 22, 2004 8:34 am Předmět: |
|
|
Abych promluvil za hranicare, tak ja, pred kazdym dungem vybiram snad pul hodiny vybavu, vetsinou se vse toci kolem vahy, kterou se snazim drzet co nejnize ( kolem 150 ). Tedy brnko, zbran (kuš), bandaze, sipky nebo toulec s sipkami, lahvicky a buh ani nevi, co jeste a proto:
a) Kdyz mi nikdo nerekne, kam se jde, tak je to dost na odstrel ( nejsem war, ktery nemusi tak planovat krome bandazi, ale to on unese nadherne... )
b) Dalsi kuse tahat s sebou by mohly znamenat smrt ( zdrham, zdrham, ha... uz nezdrham... ) da se s sebou tahat spousta refreshu na staminu, ale to take pridava vahu a pripada mi to zbytecne.
c) Na hrbitov si to klidne dojdu vyzkouset, ale to nebudu mit jinou zbran, protoze vim, do ceho jdu... _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: po listopad 22, 2004 9:14 am Předmět: |
|
|
Když jde někdo silnějšího vzrůstu , (třeba i Lenička, byť je žlutá a maličká - jů, rým...) rád něco vezme, nebo packzvířátka taky nejsou špatný. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po listopad 22, 2004 9:18 am Předmět: |
|
|
Okey, budu tedy s tvym batuzkem na malych zlutých zadickach pocitat. Dekuji ( double L ) _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: po listopad 22, 2004 12:01 pm Předmět: |
|
|
ty leny, ty total refreshe urcite tahej, protoze az dostanes od pk parkrat stunou zjistis k cemu jsou  _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: po listopad 22, 2004 2:20 pm Předmět: |
|
|
Imho miss vubec nezavisi na typu zbrane, ale pouze na vysce skillu.
Damage +1 zbrane neni nijak vyrazne rozdilny od DMG normalni zbrane.
Myth scim je bezchybnou zbrani pro palata, protoze se muze lecit kouzlem. Warr to ma tezsi.
Cloaky s ARmorem jsou podle meho hloupost a bez ARmoru je to zase jen o barve - z nichz vetsina jde namichat. Krom toho me osobne se na DP proste cloaky nelibi - obzvlaste na konich je to strasne, jako by toho clovicka, kdyz zrovna bezi, skrtilo nejake strasidlo...
Itemku je vicero. Ostatne myslim si, ze pokud by se misto silver a shadov, pouzival napriklad blood a black, cena zbrani by stoupla nad cenu +1 zbrani a DMG by se mohl zvysit. Respektive bonus proti dane skupine nestvur. Ovsem mozna maji GM s temito kovy jine umysly...
Ovsem stale je podl meho spousta predmetu v lootech nestvur, a reagentu, ktere na sve vyuziti jestre cekaji.... Pokud do toho GM maji chut Ovsem nevim, zda tvorba noveho itemu je zalezitosti jednoho GM, nebo zda se navrh musi prednest vsem GM - a ani netusim, jak dlouho by pripadne ucedeni do provozu trvalo... _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: po listopad 22, 2004 3:05 pm Předmět: |
|
|
To máme pořád pár věcí pro ty lidičky, co se pořád perou, ale co my, kteří se do kontaktu nepouštíme ani s krysou? _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: po listopad 22, 2004 3:18 pm Předmět: |
|
|
| Ursus napsal: |
| To máme pořád pár věcí pro ty lidičky, co se pořád perou, ale co my, kteří se do kontaktu nepouštíme ani s krysou? |
My nic nepotrebujem
Snad mnou navrhovany a nijak neokomentovany bonus morf z hlavy.
Preci jen kure je trochu malo a da se to jednoduse dispelnout, tak by snad mohlo... neco kapnout - jen pro spestreni  _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: po listopad 22, 2004 3:29 pm Předmět: |
|
|
| Retromancer napsal: |
| Ursus napsal: |
| To máme pořád pár věcí pro ty lidičky, co se pořád perou, ale co my, kteří se do kontaktu nepouštíme ani s krysou? |
My nic nepotrebujem
Snad mnou navrhovany a nijak neokomentovany bonus morf z hlavy.
Preci jen kure je trochu malo a da se to jednoduse dispelnout, tak by snad mohlo... neco kapnout - jen pro spestreni  |
To je fakt. Lidi mohou argumentovat tím, že jak se zlepšujeme, "dostáváme" nová kouzla. Ale co lidi, co už nová kouzla umí? Pomohloo by kdyby existoval zase nějaký "záchytný bod".
Jako NB jsem měl vždy malé cíle, které mě táhly (např. fireball, 1. pořádný summon, blesk, KVF, elementál...), ale teď už nemám nic. Vidina nějakých drahých rare cetek je pro mě nezajímavá. Rád bych něco, co je alespoň trošku využitelné.
Teď mám vždy jeden jediný cíl - bavit se. Jenomže dungeon není tou pravou zábavou. Jo, kecání někde jen tak v rámci hraní role (díky Vilgeriovi a Hellmasterovi za včerejšek), ale toho se dostává málokdy.
Jo, víte pro co bych se teď pachtil jak divý? Pro bílý komplet, ale ne ten hnus, co je jako rare. Normální bílá (viz stříbro). Róba, klobouk a plášť. Na to mě včera přivedl Bereg a strašně se mi to zalíbilo . _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: út listopad 23, 2004 9:40 am Předmět: |
|
|
| Vzdy jsem si myslela ze jsou dve etapy vyvoje hrace, prvni je kdyz postavu cvicite a ucite ji nove veci a nove dovednosti a ta druha nastava v okamziku dosazeni "ciselneho" mistrovsvtvi, pak je to uz nikoliv na postave, ale na hraci, aby sam v sobe ziskal mistrovstvi ovladani sve postavy a vyuziti vsech jejich nuanci a moznosti. Nemyslim si, ze by se natrenovana postava uz nemela co naucit, stale jsou pred ni velke obzory at uz v uceni se novych uzitecnych veci (pro priklad maga treba naucit se michat a psat, aby nebyl v tezke situaci zaskocen nedostatkem) a jak uz jsme zminila i to ovladani postavy. Snem vetsiny magu co znam, kteri prave dokazali ovladnou elementaly je prave dokazat si, ze sve schopnosti umim vyuzit a tento dukaz je nejznatelnejsi prave u magu a kleriku, kteri jen diky svym schopnostem, dovednostem a zkusenostem dokazi sami mnoho velkeho (napriklad warriori to maji ponekud obtiznejsi s tim dokazovanim). Je jen velmi malo postav, ktere umi skutecne vsechno co jejich postava umet muze a je to skoda, protoze na sphere plati dvojnasob prave to, ze veci nejsou vzdy tim, cim se zdaji byt a i zdanlive zcela nepotrebna vec muze byt klicovou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|