Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Cpt.Rookie Gazer

Založen: 27. 03. 2005 Příspěvky: 272 Bydliště: Cech řemeslníků / Nujel'm (Brno)
|
Zaslal: ne červen 05, 2005 7:35 pm Předmět: |
|
|
Valalaldur napsal: |
Hehe ty backurky to by bylo neco pro Cpt Rookieho ) |
Já na to bohužel kliknul...
Naštěstí mám relativně dost pomalé připojení, takže si jenom MYSLÍM, že jsem tam viděl, to co jsem tam viděl.
Jakmile jsem zjistil co to ASI je, hned jsem v panické hrůze hledal tlačítko "zavřít panel".
Já nevím - ale sekli jste sebou na zem jenom proto, že jste se ohlédli a uviděli pavouka? no já jo.
No a pokud tam tohle stvoření nebylo... tak nic, no. _________________ Zmatený a roztržitý paladin, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: po červen 06, 2005 12:39 am Předmět: |
|
|
kód: |
Přijde se podívat Svatý Petr do pekla a kam se podívá, všude vidí mrtvoly čertů, rozbité kotle, rozřezané stěny. Hledá tedy Satana, až ho najde jak se klepe za jedním z kotlů. "Co se tady děje?" ptá se ho. Satan se nejdřív vyděšeně rozhlídne kolem a pak potichu spustí: "Před dvěma dny k nám přišel jeden Doomař a hned vytáhl pilu a začal tady všechno ničit a zabíjet. V celém pekle je už jen pár čertů, nemůžeš si ho radši vzít do nebe?" Svatý Petr se smiluje a luskne prsty. Doomař se rozhlíží kolem, všude obláčky, klid, mír, děti si hrají, andělé poletují sem a tam. Chvíli sleduje tu krásu, pak nastartuje pilu a zařve: "Bonus level!!" |
_________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po červen 06, 2005 10:13 am Předmět: |
|
|
Pan nerzvozne otvori dvere, lebo niekto zvoni.
Vykukne a pozrie, skloni hlavu a tam...mala smrtka.
Ta vravi:
- Prisla som si po Vasho papagaja.
Pan sa na nu pozrie, urobi grimasu a zabuchne dvere!! O pol hodinu znovu niekto zvoni. Muz opat nervozne otvori. Pred dverami stoji mala smrtka a velka smrtka.
A mala smrtka hovori:
- To je on!!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: po červen 06, 2005 5:01 pm Předmět: |
|
|
Kelnor napsal: |
http://www.storewars.org/flash/index.html |
Tak já tady ležíš se zánětem prodůšek a ty mě takhle dorazíš. Obávám se, že to nerozdýchám.  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: po červen 06, 2005 5:39 pm Předmět: |
|
|
Mohl sem to postnout spíš do té diskuze o Star Wars  _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Viper Headless

|
Zaslal: út červen 07, 2005 11:46 am Předmět: |
|
|
Jen chci Kelnorovi ukázat nový podpis.  _________________ "maličká, milounká okřídlená upírka, co má ráda děti, nekouše, jen občaj pijinká krvičku a vypadá jako kudlanka" © Kelnor |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st červen 08, 2005 11:20 am Předmět: |
|
|
War is peace. Freedom is slavery. Ketchup is a vegetable. |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: st červen 08, 2005 12:49 pm Předmět: |
|
|
Mozno to tu uz niekde bolo len o tom neviem ale ak nie tak citajte
Zpráva:
Problémy ľudí s osobnými počítačmi sú zhrnuté v legende, podľa ktorej Bill Gates vyhlásil, že keby sa automobilový priemysel vyvíjal rovnako rýchlo ako počítačový, "mali by sme už dnes autá za 25 dolárov, ktoré by prešli tisíc míľ na galón benzínu". Na to vraj zareagoval šéf automobilky General Motors zoznamom ďalších vlastností, ktoré by autá mali, keby sa podobali počítačom:
1. Auto by z neznámych príčin dvakrát denne havarovalo.
2. Po každom premaľovaní čiar na ceste by ste si museli kúpiť nové auto.
3. Z času na čas by určitý manéver, napríklad prudké otočenie volantom doľava,
spôsobilo zastavenie auta a keby ste chceli pokračovať v jazde, museli by ste vystúpiť a znova nastúpiť.
4. Airbagy by sa vás pred nafúknutím opýtali: "Naozaj chcete nafúknuť airbagy?"
5. Každé auto by smel používať iba jeden vodič a požičanie auta príbuznému by sa považovalo za porušenie licenčnej dohody.
6. Diódy indikujúce nedostatok oleja, teplotu vody a stav benzínu by nahradila jediná dióda "kritickej chyby auta".
7. Firma Apple by vyrábala autá pohá ľané solárnou energiou, spoľahlivejšie,päťkrát rýchlejšie a s jednoduchším ovládaním ako autá od Microsoftu, ale fungovali by len na piatich percentách ciest.
8. Z času na čas by sa auto bez zjavnej príčiny zamklo a odomknúť by sa dalo iba trojchmatom, keď by ste museli stlačiť kľučku na dverách, otočiť kľúčikom v zapaľovaní a zárove ľ podržať anténu rádia.
9. Všetci majitelia auta by si museli odkúpiť aj luxusnú sadu cestných máp, ktoré vydáva dcérska spoločnosť automobilky, bez ohľadu na to, či ich potrebujú alebo nie. Keby boli mapy z auta vybraté, prudko by sa znížil jeho výkon.
10. Keby ste chceli vypnúť motor, museli by ste stlačiť "štart". |
_________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cpt.Rookie Gazer

Založen: 27. 03. 2005 Příspěvky: 272 Bydliště: Cech řemeslníků / Nujel'm (Brno)
|
Zaslal: čt červen 09, 2005 12:02 am Předmět: |
|
|
Slavný výrok mého spolužáka ohledně placení v jednom restauračním podniku: "Mně je to jedno... Já prachy nemám..."
(eh - doufám, že to takhle nedopadne toho 1.7. (: )
edit: a ono je to až druhého... jejda _________________ Zmatený a roztržitý paladin, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|