Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá červenec 08, 2005 9:42 am Předmět: |
|
|
Dix napsal: |
Ursus napsal: |
Vřele doporučuji. Mám to dávno doma. Mě to stálo 600,- (ale mám hezčí krabici - Platinová edice ) . Jinak tohle vyšlo 17. června, takže objednávejte, za chvíli nebude.  |
Me vice zaujal asi Ice win dale presto ze je to to same (skoro,stejny engine ale pribehy jine tak to je krasne,da se to hrat po netu?) |
Maximálně v 6 lidech, procházíš singl příběh, ale ve více lidech. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: pá červenec 08, 2005 12:05 pm Předmět: |
|
|
No tak pres net se mi to nikda nepodarilo rozjet, po LAN bez problemu. Jak jsi to Urse rozjel? _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: pá červenec 08, 2005 12:07 pm Předmět: |
|
|
Kedrigern napsal: |
No tak pres net se mi to nikda nepodarilo rozjet, po LAN bez problemu. Jak jsi to Urse rozjel? |
Jak jsem ho nesnášel, tak tady musím doporučit GameSpy, se kterým jsem se připojil bez problému během 10 minut a pak jsme hráli.  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: pá červenec 08, 2005 7:38 pm Předmět: |
|
|
Zkoušeli jste už někdo Guild Wars? Sice je to prý jen mlátička, ale uvažuji o tom. Bez referencí lidí, co to skutečně hráli do toho ale nejdu a recenzím dneska už nevěřím. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: út srpen 16, 2005 2:00 pm Předmět: |
|
|
Proč zkusit zrovna Guild Wars
Popravdě, mi koncept připomíná o dost vylepšený Neverwinter Nights. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: út srpen 16, 2005 6:12 pm Předmět: |
|
|
Ursíku a kde se to dá sehnat a kolik to stojí? _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: út srpen 16, 2005 6:39 pm Předmět: |
|
|
Ve kterémkoliv obchodě.
Nejlevnější je to teď asi na xZone - 899,- Kč. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: út srpen 16, 2005 6:42 pm Předmět: |
|
|
Málem bych zapomněl. Ještě recenze. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
|