| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
« Dratekk » Lizardman
Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 211 Bydliště: Venku na paloucku u lesa (Czech_Paradise)
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 2:00 pm Předmět: |
|
|
| Zizinek napsal: |
| Bohdy napsal: |
Jestli vám to nevadí já ty pivečka vezmu za Zizinka ...Ale jenom točený...  |
Vadí, vymílá ti to mozek a kdo ti pak má radit v Matice...  |
Na vymyvani mozku tu sou jine veci. Nejhorsi vsak je TANJA Cola  _________________ -- Lovec pokladu --
-- Clen Spolku -- |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zizinek Mirror Spider

Založen: 16. 06. 2005 Příspěvky: 469 Bydliště: Jhelom byt č.3 spolu s Bohdym (Brno)
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 2:49 pm Předmět: |
|
|
| « Dratekk » napsal: |
Nejhorsi vsak je TANJA Cola  |
Kde to seženu??  _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Deathless Gazer

|
Zaslal: út listopad 22, 2005 4:30 pm Předmět: |
|
|
Není to taková ta děsně hnusná, ředěná a levná limonáda? Měl jsem jednou grepovou a bylo mi z toho dost šoufl
| Kde to seženu?? |
Bývá to v malých koloniálech a myslím že i ve velkých nákupních centrech - znakem je dost nízká cena. _________________ "Dospělost začíná toho dne, kdy přijímáme zodpovědnost za své činy."
http://deathless.cz
Deathless The Hand of Death, Člen Spolku
Connan Brave Warrior
Coopernik Senior Craft
Conjurer Junior Mage |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
« Dratekk » Lizardman
Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 211 Bydliště: Venku na paloucku u lesa (Czech_Paradise)
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 4:52 pm Předmět: |
|
|
| Deathless napsal: |
Není to taková ta děsně hnusná, ředěná a levná limonáda? Měl jsem jednou grepovou a bylo mi z toho dost šoufl
| Kde to seženu?? |
Bývá to v malých koloniálech a myslím že i ve velkých nákupních centrech - znakem je dost nízká cena. |
Nejen soufl ale je to dobre na nadymani
Presne tak vtom ti davam plne za pravdu _________________ -- Lovec pokladu --
-- Clen Spolku -- |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bohdy Lizardman

Založen: 04. 05. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Brno-Boh(u)nice
|
Zaslal: st listopad 23, 2005 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Bohdy napsal: |
Jestli vám to nevadí já ty pivečka vezmu za Zizinka ...Ale jenom točený...  |
Vadí, vymílá ti to mozek a kdo ti pak má radit v Matice...  |
Pššššššššššt to sem nepatří...  _________________ "Kouřím,tedy jsem"*zahodil vaťan a zmizel*
Bohdy-Adept Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st listopad 23, 2005 10:01 pm Předmět: |
|
|
*přemýšlí, zdali si nepletou nástěnku s komunikačním krystalem* _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zizinek Mirror Spider

Založen: 16. 06. 2005 Příspěvky: 469 Bydliště: Jhelom byt č.3 spolu s Bohdym (Brno)
|
Zaslal: čt listopad 24, 2005 6:52 pm Předmět: |
|
|
| Pajadin napsal: |
| *přemýšlí, zdali si nepletou nástěnku s komunikačním krystalem* |
Omlováme se, přestaneme *šťouchl Bohdyho do žeber*  _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zizinek Mirror Spider

|
Zaslal: čt leden 12, 2006 7:47 pm Předmět: |
|
|
Tímto bych chěl požádat o zhasnutí kamínku. Jsem teď v poslední době v jednom kole a bohužel na klidný svět Temného ráje nemám vůbec čas, a nepředpokládám že by to mohlo přejít +/- do přjímaček . Budu se ale snažit alespoň na to fórum občas mrknout.
Zizinek _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zizinek Mirror Spider

|
Zaslal: so únor 25, 2006 11:39 am Předmět: |
|
|
* přiběhl k nástěnce Spolku a připíchl kousek pergamenu *
Vzhledem k tomu že na školu kam jdu tak se nedělají přijímačky, tak se nemsím tolik učit a moje aktivita se tím z nejvědší pravděpodobností o docela dost zvýší. Už se těším na další dobrodružství a jeskyně které budu s vámi objevovat.
Podepsán Zizinek, zase aktivní Adept _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zizinek Mirror Spider

|
Zaslal: út červen 27, 2006 8:44 pm Předmět: |
|
|
Je časné ráno,...
*zdvyl naslyněný prst*
....Dnes je ten správný den, silný vítr fouka na východ,....
*vzal poslední balík potravin a šatstva a hodil ho na loď*
Dnes, přátelé, odplouvám na dlouhou cestu, nevím kam ale snad se to brzy dozvím, doufám že najdu kraj kde si budu moci odpočnout, že s této cesty budu mít pěkné zážitky a že mě nakopne do další životní dráhy a až si budu myslet že jsem tohoto dosáhl snad najdu cestu zpátky do Jehlomu a že v tom domku u kterého se činí kámen s nápisem Spolek bude živo a že si opět spolu někam zajdeme a bude nám spolu fajn...
(doufám) Nashledanou váš Zizinek
*přiběhl k nástěnce, připích kousek pergamenu, prohlídl si celý domek, vrátil se na lod . zvedl kotvu a odplul do neznáma....*
Poslední cca týden mi na bedra padlo plno úkolů a jsem z toho docela zničenej... navíc v sobotu odjíždím na prázdniny a moc za ty dva měsíce doma nepozbydu. Snad se uvidíme koncem Srpna... Ale v září nastupuju na novou školu a vůbec nevím jak to tam bude, jak budu stíhat atd... Doufám že vás co nejdřív uvidíme...
Edit: Prosím An Lor na kamínek... _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|