Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: út březen 21, 2006 12:33 pm Předmět: |
|
|
Hmmm CoP hleda...
těm bych to prenechal pouze za cenu za kterou jsem to poridil + cena za stavební upravy. Mozna by bylo dobre se s nima dohodnout o propujcovani strechy (mame tam zatim branu) na deleni lotu.
Jdu si sehnat kontakt na ně. _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: út březen 21, 2006 1:03 pm Předmět: |
|
|
Takze jsem se dohodl se zastupcem CoP
Dům jim prenecham za naklady, ktere mě to stálo. Tudíž gata ze Spolku nyní vede na střechu našich přátel. (pozdeji se presmeruje) Máme povoleno jí využívat nadále k dělbě lootu. Chovejte se nyní jako by jste byli na návštěvě. Tedy nenechavejte tam žádné věci a respektujte nové majitele.
Tímto považuji věc za vyřízenou a přeji Copakum at se jim tam líbí.  _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: út březen 21, 2006 1:09 pm Předmět: |
|
|
mimochodem, proc je to na nastence?
EDIT BY Serpin: pravdu díš poprosim o presun do diskuze _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út březen 21, 2006 7:05 pm Předmět: |
|
|
Jinak pozor na přepis domku. Při změně majitele se automaticky mažou všechny dekorace nebo brány.
automaticky = by GM _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Smrt BOB Mummy

Založen: 24. 11. 2005 Příspěvky: 105 Bydliště: Hostinec jhelom 2
|
Zaslal: út březen 21, 2006 11:46 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Jinak pozor na přepis domku. Při změně majitele se automaticky mažou všechny dekorace nebo brány.
automaticky = by GM |
No jak mi reklo GM, melo by se.., ale jelikoz jim to trvalo 3 dni, tak uz jsem si dum vybavil a vsecko mi tam nechal... Ale clovek nevi jak to bude s gate _________________ GONG, not so happy now... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|