Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Svět se hnusně mění
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sharlon Emir
Nightmare

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2004 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vilgerius napsal:
To je hloupy napad, promin... Ultima je hra a mas ji hrat. Kdyz budes nonstop jenom neco psat na blacklist, tak uz se do hry vubec nedostanes.... (sarkasmus)

Mno kdo rikal ze to myslim vazne
*otocil se a zapsal dalsi dva krizky a jeden krumpac*

Smrt je jediná životní jistota!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2004 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hellmaster napsal:
Nojo. A stejně se to nedá brát jen na PK. Prostě je to v lidech a bohužel na DP je těch sviní a těch co by si zasloužili prudiče opravdu hodně. Tím horší je když takový člověk vlastní víc postav, v mnoha případech je pak nedokáže oddělit a prasí nejen s PK ale i s modrou postavou.

*zamáčkl slzu*
Bohužel máš naprostou pravdu. Dobrých hráčů je málo a RP dobrých hráčů je ještě méně. Jak říká jeden z bohů: "Já dělám zábavu pro těch podledních deset dobrých lidí, kteří hrají RP." Říká to sice s nadsázkou, ale bohužel se začíná pomalu blížit pravdě.
Nedávno jsem se z nudy převtělil do obyčejného kuřete a seslal na sebe kouzlo Inkognito. Když jsem byl kousek od cechu paladinů, přiběhl ke mě jeden "člověk" a řekl: "Pojď se mnou a chovej se jako summon. Já řeknu ať ti někdo dá šipku a pak ho zabijem. Budeme mít fame a loot." Bylo mi z toho opravdu špatně. Toho dne jsem musel hraní nechat. Odpověděl jsem mu, že by si mohl bouchnout on, ať nedávám první KVF já. Tihle lidé by mělo být z našeho světa vykázáni!
GM by si měli uvědomit, že je lepší mít server s 150 - 200 lidmi (ve špičce), kteří se chovají dobře, než s 300-400 lidmi, kde polovina jen znepříjemňuje život ostatním a baví je to. Statistika není všechno (vlastně je to jenom číslo, tak proč na něm GM tak lpí?)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2004 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím si že skutečnost je spíš taková, že není způsob jak prudiče a takovýhle blbečky dostat pryč, pokud by GM chtěli.
Teprve nedávno mi došlo, že tam nahoře na olympu se víceméně o té "masové" skupině hráčů nic neví. Jsou to "lidí" bez jmen, prostě hráči. Na to aby se vyhledávali jednotlivci a ti se pak trestali je asi příliš málo času a možností.
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2004 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Až na Olymp nevidím (GM mi neodpověděli na mou žádost o vstup do GM fóra). Ale myslím si, že pár možností by bylo...
Bohužel by to zabralo hodně času...
Snad nabrat lidi, kteří by se o toto starali, ale otázkou je koho. Dostat se tam jeden nesprávný člověk, tak je průšvih Confused
Pokud o nich GM nevědí, tak to není dobré a někdo by je na tyto "hráče" měl upozornit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: st květen 05, 2004 1:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

*jde zvracet*

Deeper/GirgIII = Boban of Lat-Nam z Guardians

Guilda Guardians trpí takovýhle hnus???, a já si myslela, že jsou někdo, hahaha, zabalte to Guardians, špína a zase špína!

Tak si jdu jako modrák Boban of Lat-Nam hrát, projdu dung, naspořím peníze, pak mě to přestane bavit, tak podpořím a jdu zabíjet aka skorohodny vrah GirgIII, pak mě to přestane bavit, tak jdu prasit s Deeperem, ahahahahhah.

*jde zvracet*

*jde zvracet*

*jde zvracet*

*jde zvracet*

.
.
.

EDIT: nakupte si věcičky u GirgaIII teda promiňte u Deepera, teda promiňte u Bobana a podpořte tak prasata na DP

http://guardians.mine.nu/index.php?showtopic=80

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Archandel2
Gazer

PříspěvekZaslal: st květen 05, 2004 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lenka Hrubá napsal:
*jde zvracet*

Deeper/GirgIII = Boban of Lat-Nam z Guardians

Guilda Guardians trpí takovýhle hnus???, a já si myslela, že jsou někdo, hahaha, zabalte to Guardians, špína a zase špína!

Tak si jdu jako modrák Boban of Lat-Nam hrát, projdu dung, naspořím peníze, pak mě to přestane bavit, tak podpořím a jdu zabíjet aka skorohodny vrah GirgIII, pak mě to přestane bavit, tak jdu prasit s Deeperem, ahahahahhah.

*jde zvracet*

*jde zvracet*

*jde zvracet*

*jde zvracet*

.
.
.

EDIT: nakupte si věcičky u GirgaIII teda promiňte u Deepera, teda promiňte u Bobana a podpořte tak prasata na DP

http://guardians.mine.nu/index.php?showtopic=80

Plne suhlasim s Lenkou.*grc*
FLEK
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: st květen 05, 2004 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nj lide co provadi tyto zle veci jsou opravdu lumici. me se stalo to same ale problem byl ze sem se stal obeti modrehe ktary potreboval 3 killi na PK Smile ale prezil jsem to jako vzdy me muj mily bratr obdaroval brnrnim konem a zbranemi reggy lektvaramy a tak za vse vdecim Pajadinovi
*je mu smutne s zazitku jeho pratel.Smutne odesel*

Dixův otec před smrtí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: st květen 05, 2004 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ad nakupovani veci - velice spatne receno. A zvlaste od nekoho, kdo chce hrat RP. Jestli Boban nekde ve skrytu predava penize ci itemy svym PKckum neni duvod abych s jeho modrou postavou nevychazel. Jak rikam - z hlediska RP.

A k chovani - mam svuj nazor na vec, ale to neznamena, ze kazdy clovek ktery hraju UO ji hraje z toho duvotu a s tim pohledem jako ja!
Jako ostatne v kazde jine hre. UO je rozdilna jen v tom, ze do chovani postavy prenasime nase osobni chovani a vedomi.

Ovsem stale jsou lide, kteri UO berou jen jako hru (jako klasickou offline hru) ostatni hrace v PvP berou jako chytre pocitacem rizene figurky (botiky). A je jim uplne jedno, ze nekteremu hraci (NB) muzou zkazit hru a zazitek z ni - ani o necem takovem neuvazuji.

Nekdo muze rict, ze ze hry maji mensi zazitek ale je to take o tom, co takovy clovek od hry ocekava. Laicky a jednoduse receno : nekdo ve svete DP zije druhym zivotem a nekdo si ho jen pousti na pocitaci.
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: st květen 05, 2004 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Retromancer napsal:
Ad nakupovani veci - velice spatne receno. A zvlaste od nekoho, kdo chce hrat RP. Jestli Boban nekde ve skrytu predava penize ci itemy svym PKckum neni duvod abych s jeho modrou postavou nevychazel. Jak rikam - z hlediska RP.

A k chovani - mam svuj nazor na vec, ale to neznamena, ze kazdy clovek ktery hraju UO ji hraje z toho duvotu a s tim pohledem jako ja!
Jako ostatne v kazde jine hre. UO je rozdilna jen v tom, ze do chovani postavy prenasime nase osobni chovani a vedomi.

Ovsem stale jsou lide, kteri UO berou jen jako hru (jako klasickou offline hru) ostatni hrace v PvP berou jako chytre pocitacem rizene figurky (botiky). A je jim uplne jedno, ze nekteremu hraci (NB) muzou zkazit hru a zazitek z ni - ani o necem takovem neuvazuji.

Nekdo muze rict, ze ze hry maji mensi zazitek ale je to take o tom, co takovy clovek od hry ocekava. Laicky a jednoduse receno : nekdo ve svete DP zije druhym zivotem a nekdo si ho jen pousti na pocitaci.

Jen bych navázal že to je možná jedna z věcí, proč na DP tolik lidí plive. DP je směsice všeho, snaží se poskytnout zábavu pro všechny typy lidí a problém je v tom, že k tomu je potřeba brilantní práce ze strany GM, protože pokud to nestinou nebo nezvládnou ukočírovat, je pak z toho "od každého něco, ale dohromady nic". V tuto chvíli pak přichází chvíle na zákony, které svět usměrní, což je bohužel vždy přivítáno negativně alespoň jednou ze skupin hráčů.
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: st květen 05, 2004 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Boban není z Guardians, omlouvám se převelice, má tam jen obchod na jejich fóru.

*stydí se*

A beru to, že v rámci RP se to opravdu bere tak, že můj modrý je někdo úplně jiný jak můj červený. Takže mu to nemůžem zazlívat. Jenže když to vamp ví, je těžké se s tím smířit...

Ještě jednou se omlouvám, že jsem se tak pozdě uvědomila. Wink
Nechala jsem se unést tím problémem, že modráci maj holt i červený, což se mi vůbec nelíbí, ale nikdo s tím nic neudělá.

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

Přejdi na: