Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lucinka Nádherná Mummy

|
Zaslal: út listopad 07, 2006 12:17 am Předmět: |
|
|
Loot je úměrný obtížnosti. To že někdo umí, má majetek a nudí se... z toho vyplývá, že chce víc, vše mu přijde málo... prostě megalomanský komplex.
Lagy sou problémem dp1 už dost dlouho, kdo tu hraje, musí s tím počítat.
Jinak rozhodně dung musí být dobře odvelen a každý musí na slovo poslechnout, to je můj názor.
Zrovna ten Hyth je takový rychlý a docela výdělečný dung. Pride, Desp už se musí jít celé. To než Pride do půlky je asi lepší ten Hyth... vzhledem k obtížnosti a časové náročnosti. _________________ Paladinka Světla co má modroučké brnění a meč Cti, ale umí uplný kulový
...teda teď už i něco umí.
Adeptka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út listopad 07, 2006 3:39 am Předmět: |
|
|
No, já jsem chtěl říct, že není problém hrát tak, aby náklady překročily výdělky, ať už kvůli vylehávání nebo kvůli přílišnýmu luxusu. Ale jde dobře hrát i tak, že se ty náklady tak vysoko nevyšplhají a stačí to. Aneb není třeba aby mág bleskoval v dungu zombie protože se nudí a chce urychlit průchod apod. Tady jsou ty peníze které "chybí".
Jak říkám...jeden čas jsem si na to stěžoval úúúúplně stejně.
Co se týče toho dungování, jak už tu zaznělo. Všichni se učej. Kdo si myslí že už všechno ví, tak mu možná to nejdůležitější uniká ;o). Každopádně každýmu vyhovuje něco jinýho. Někdo rád rozdává příkazy, někdo je rád poslouchá. A někdo s nima nechce mít nic společnýho. Tohle je v člověku a nelze nikomu nic nutit. Nemyslim že by bylo cokoliv z toho špatnýho, jen se to musí zřídit tak aby spolu tyhle různé typy lidí vycházeli. Ně každej je průbojnej a tahle hra je pro všechny. Za to odsuzování těch co jim vyhovuje robotí chození dungeonů si dej Leny facku. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: út listopad 07, 2006 8:56 am Předmět: |
|
|
Tak mel bych k tomu taky co rict.
S tim snizovanim lotu z Dungu to nevidim tak hrozne Leny. Problem je v ekonomice naseho sveta. Kdyz se podivas, tak se ceny vysplhaly strasne vysoko a neodpovidaji vydelku z dungu. Proto kdyz se drazi nejaky itemek, tak jeho cena vyroste a ty ze ty itemky chces, tak prijdes o GPcka. Jasne, da se rict, ze se ti penize castecne vrati, kdyz dostanes jeste svuj podil zpet. Ale to uz neni tolik. Proto to vidim tak, ze loot zustal stejny, jen toto se neumerne lotu zvedlo.
Ja do tohoto mam momentalne s .... (aktualni povolani) nejmin co mluvit, ale vetsinou z drazby nic nechci a je to hodne znat kdyz nic nevydrazim, pak dostanu opravdu pohadkove penize.
Kdyz sem hraval maga, tak jsem dosel k tomu stadiu, ze jsem nehledel nato co vsechno tam proprskam bleskama. Bavilo me to bleskovat i mumii. Jak ale rika Hell. Byl jsem natolik zajisteny, ze mi to proste nevadilo, jestli v dungu prostrilim o nekolik tisic vic nebo min. Vetsinou jsem byl prodelecny. Taky jsem to braval tak, ze vsechno co mam u sebe, tak o to prijdu az lehnu. Takze proc setrit neco, co tu necham se valet... takze jsem bleskoval. Bohuzel je to tak, ale kdyz sem si chtel vydelat, tak sem si musel jit nekam solo...
K loutkovemu chozeni dungem.
Jsou lidi, kterym to opravdu vyhovuje, kdyz je nekdo vede a rika jim kazdy krok. Velel sem takhle nekolika vypravam. Muzu rict, ze dung byl mnohem pruchodnejsi a ostatni mohli vtipkovat a bylo to fajn. Kdyz se prave sejde vice lidi, co poznali krasy veleni a schopnosti cele skupiny, tak nastavaji problemy, ze po sobe stekaji na TS a dung je pro vsechny neprijemny. Ja osobne, jsem mel po tech letech veleni toho dost a nyni si vychutnavam chvile, kdy na TS nemusim ani pipnout a jen tak si prochazim dungem. Vetsinou ani nemusim slyset co si povidaji a posloucham pisnicky. Protoze to znam a kdyz jde do tuheho, tak vim co delat.... proste obcas je to paradni relaxace nevelet... jen se nechat vest. Opravdu Leny. Kdysi jsem to take nechapal stejne jako ty... ale ted jsem jineho nazoru. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: út listopad 07, 2006 10:32 am Předmět: |
|
|
no ja posloucham pisnicky porad :p at uz nekdo veli nebo kdyz velim ja :p
ne, ale proste trochu vlastni iniciativy a ne jen hloupe poslouchani se cenni, da se to prochazet vse i bez ts :p staci koukat co delaji zkusenejsi a delat to same :p jinak kdyz se jede naplno tak je dulezite aby mag bleskoval atd. zrychluje tim pruchod (a navic potrenim magery) :p _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út listopad 07, 2006 2:32 pm Předmět: |
|
|
To Hellík:
Já odsuzuju lidi, který si neuměj ani zadek utřít sami. Setkávám se s nimi každý den, jsou to hráči ve věku od 14 do 17 let. Píší mi na icq o radu, poskytnu jim veškeré informace, které potřebují a stejně nejsou schopni danou věc rozfungovat, tak jim ten návod napíšu ještě jednou a podrobně, že by to pochopila i moje tříletá ségra, stále nic. Pokud chci od nich nějakou činnost, musim je vodit za ručičku a řikat jim přesně jak mají co klikat. To odsuzuji velice a moc se mi za to fackovat nechce. Ty lidi než aby si rozmysleli, co udělají a až pak se zeptali, jestli to smí udělat, tak se rovnou ptají. Je to jako stát před okénkem u výdeje obědů, natáhnout ruku na tác a zeptat se spolužáka: "Mám si ten tác vzít?"
Robotí chození dungeonů beru jako naprosto jinou záležitost a dělali jsme to často. Je to dle mého názoru nejrychlejší způsob projetí dungeonu a je založený na perfektní znalostni a zmapovanosti daného místa a sehranosti týmu. V sedm jsme vyrazili do Pride po odpočívadlo a v devět jsme vždy byli už doma a loot byl rozdělený, takhle to probíhalo několik týdnů.. tohle opravdu neodsuzuji. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út listopad 07, 2006 5:33 pm Předmět: |
|
|
Aha, tak to jo. Původně to vyznělo o něco obecněji :o). V tom máš mé soucítění...většinou se k tomu takhle staví lidé, kteří stejně za měsíc přestanou hrát protože:
a) Jim to nepůjde.
b) Dostanou nějaký prohřešek (většinou AFK nebo sprosťárny). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: so prosinec 16, 2006 3:57 am Předmět: |
|
|
Měl si pravdu, drop není jiný, ale mám vyšší nároky  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|