| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Taira Ettin
|
Zaslal: st září 10, 2008 12:30 pm Předmět: |
|
|
Heh, tak prázdniny docela rýchlo skončili - dneska došiel mail, že hneď prvú hodinu píšeme vstupný test. Budeme písať ešte dva...Každý je za 40bodov, musíme mať 90bodov, aby nám dal zápočet...vtipnééééé
A tá kniha má "len" asi 650 strán... No čo, aspoň budem mať v tom Francúzsku čo čítať  _________________ Taira
Biela je optimistická... Ale čierna pristane každému. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st září 10, 2008 12:40 pm Předmět: |
|
|
Když vás vidim, nechci na vejšku, nechci pracovat, ale chci mít prachy D _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: st září 10, 2008 1:30 pm Předmět: |
|
|
| Leny-m napsal: |
Když vás vidim, nechci na vejšku, nechci pracovat, ale chci mít prachy D |
K tomuto poznaniu som dosiel ked som mal 10 rokov. Ale na druhu stranu aj na skole aj v robote moze byt celkom fajn, len si musis spravne vybrat. Zhrnem to tak ze keby sa v skole nemuselo ucit a v robote robit tak je to velmi pekne straveny cas =)
Aj ked ja momentalne robim to co ma bavi, az na par detailov, ked mi ludia volaju od 6:00 rano az do 20:00 vecer... _________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Stillwater Velkej Drak

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 1103 Bydliště: The WatchTower of Britain - !!!
|
Zaslal: st září 10, 2008 1:34 pm Předmět: |
|
|
Dokazal bych si predstavit praci, ktera by me docela urcite bavila, ba primo bych se tam kazdy den i tesil (ne ze bych se do soucasneho zamestani netesil, nebo me snad nebavilo, ale tohle by bylo lepsi). Akorat jsem se holt nenarodil jako dvoumetrovy cernoch se sedmactyricitkou botou:)
e: Sakra, Agness mi sebrala pointu:) _________________ Smrt nad Zlato!!!
Stillwater, necromancer, člen Spolku
Naposledy upravil Stillwater dne st září 10, 2008 1:49 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: st září 10, 2008 1:41 pm Předmět: |
|
|
Still ty si chcel hrat profi basket?  _________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Taira Ettin
|
Zaslal: st září 10, 2008 3:15 pm Předmět: |
|
|
Stille, fandím ti;)...
Ja som nikdy nevedela, čo chcem byť, vedela som maximálne, čo byť nechcem - a presne to študujem:D ...Ale zas na druhú stranu, vždy som chcela na výšku - a to sa splnilo a vôbec sa nesťažujem..to až cez skúškové:/
Ale nie, vážne, chcela by som tanečnú školu...noo zatiaľ pri troche šťastia v nej aspoň budem učiť ...
Jo a btw moja súčasná práca je v poho..niežeby ma bavilo oddrbávať podnapitých týpkov okolo druhej ráno... Ale zas za tie prachy to stojí, a viac menej nemám moc práce... Nie, nemyslím to, čo vás napadlo ...myslím nalievanie (ne)alko pitiva  _________________ Taira
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st září 10, 2008 3:50 pm Předmět: |
|
|
| Agness napsal: |
Still ty si chcel hrat profi basket?  |
*umřel smíchy*
Mně to přišlo skoro jak vyhazovačka :p
Mám teď za sebou celý 1 den brigády, kterou jednoznačně mohu označit jako nejhorší v mém životě. Byl jsem tam s Viťasem a nic šílenějšího jsem nezažil. Dneska tam šel Viťas naposled, tak ho ještě vyzpovídám a zkusíme sem nějak společně napsat report, protože to opravdu stojí alespoň za zmímku. btw. navažování příloh :p _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Taira Ettin
|
Zaslal: st září 10, 2008 5:33 pm Předmět: |
|
|
| citace: |
| Mně to přišlo skoro jak vyhazovačka :p |
Jj, úplne reálne s mojou váhou:D _________________ Taira
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Janička Lizardman
|
Zaslal: čt září 11, 2008 8:28 am Předmět: |
|
|
A co byste proboha dělal? Studium a práce jsou ideální sosáci volného času  _________________ Jen mrtvé ryby plavou s proudem |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt září 11, 2008 8:43 am Předmět: |
|
|
| Janička napsal: |
A co byste proboha dělal? Studium a práce jsou ideální sosáci volného času  |
souhlas
kromě toho - co s penězmi? Jsou jen prostředkem k dalším věcem, ne cílem.
J bydlení je nepotřebuješ, stačí přítelkyně s bytem. K životu je nepotřebuješ, stačí na oběd stravenky a k večeři šikovná přítelkyně. K sexu se hodí, na druhou stranu i neprofesionálky bývají šikovné.
A práce pokud baví, tak je opravdu příjemný sosák volného času - moc hezky řečeno, Janičko
Ne, my duchové opravdu nemáme zvrhlý pohled na svět  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|