| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út srpen 17, 2004 6:50 pm Předmět: |
|
|
*poslechl si krásné zabučení*
Snad nespletu to jméno - Chikita Terquia. Docela milé dítě Garou. Jen možná trošku nedůvěřivá.
Pro Hellmastera: Omlouvám se za ten offtopic, to je asi tím sluníčkem. *zadíval se omluvně* _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: út srpen 17, 2004 7:15 pm Předmět: |
|
|
| Ursus napsal: |
Jistě, nikomu do toho nic není. Jen mě překvapilo, že na to zareagoval Balt. Je to snad opravdu tak strašné, že teď někdo ví něco málo o bastetech?
|
OOC: Jsou dve moznosti jak se dostala na verejnost tak presna informace, jakou je konkretni slozeni Bastetiho mystiku. Jedna moznost je velmi hrube poruseni bastetich pravidel nekym z existujicich kocek (coz je duvod pro okamzite odebrani), druhou moznosti je, ze se dostala scripta serveru do rukou nekoho, komu se do rukou dostat nemela a siri je dal (nebudu chodit kolem horke kase, vim alespon o jednom cloveku, komu se scripta dostala kdysi davno do rukou legalne, lec tehdy projevenou duveru oplaci tim, ze je dava dal svym kamaradum...)
Myslim, ze v obou pripadech je duvod moji velmi silne nevrlosti zjevny.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 7:38 pm Předmět: |
|
|
Pak tedy nechci ukazovat prstem, ale rád bych upozornil na to, že tyto informace jsem viděl u guildy Survivors v jejich části fóra, které je přístupno jen členům. Bohužel už nedokážu říci, zda-li tam byl i mystic bastetů.
Na stránce Bledé tváře je ale také poděkování někomu ze Survivors, takže... _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út srpen 17, 2004 8:02 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem nedavno potkal bastetí kočičku, tedy spise jeste kote. Hrozne mila, umenim nezkusena. Pozval jsem ji, at s nami navstivi Zahradu bohu, ale, asi kvuli nasemu zmatkareni ( ) pak odesla. Skoda, od te doby jsem ji nevidel..
Lauriel, ten krasny park ve Windu, ten patri vam? Chtel jsem tem nahlednout, ale vstup mi byl zapovezen  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lauriel Harpy

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 9:51 pm Předmět: |
|
|
Poptam se Chiquity, jak to s elementem je.
Jinak také jsem četla to poděkování na stránkách Bledé Tváře.. moc se mi to nelíbí...
Jinak Timeo - někde spinkat musíme, ale kde, to je tajemství. Kdo ví, třeba v parku ve městě zvaném Wind bydlí nějaká příšera...  _________________ She sleeps well... in heaven. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 9:54 pm Předmět: |
|
|
Ale neptej se jí, pokud je mi známo, tak slíbila, že jej dá Johauně až budou všechny ostatní nalezeny. Do té doby si jej chce nechat jako trofej. No, snad ho ještě má ona. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 9:58 pm Předmět: |
|
|
Mimochodem Lauriel, znáš historii své rasy?
Kdybych se o ní chtěl něco dozvědět, bylo by mi to umožněno? Chtěl bych si ujasnit pár střípků, například to, zda-li matka Garou byla opravdu jediná, která se zachránila z vašeho původního světa. Pokud vím, tak vy věříte, že ano. Ale narazil jsem na jinou prastarou bastetku, která tvrdila, že byla poslední, jež opustila svět spolu s vaší matkou. Chikita ji tenkrát nevěřila, i když nakonec přistoupila na její podmínky hry. Docela by mě zajímal i jiný názor na tuto věc. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lauriel Harpy

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 10:27 pm Předmět: |
|
|
Znám historii své rasy, ačkoliv jsem jedno z nejpozději narozených Dětí. Nicméně když zavřu oči a klidně odpočívám, mám možnost nahlédnout do mnoha věcí...
Mé srdce cítí, že nebyla jediná. Víc nikomu nepovím.. víc lidé, ať úplní čí ne, vědět nemusí.
Vím, že budeš opět nespokojen s tím, že na tvé otázky odpovídám neúplně, ale věř.. je to tak lepší. _________________ She sleeps well... in heaven. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: st srpen 18, 2004 7:41 am Předmět: |
|
|
| Ursus napsal: |
| Pak tedy nechci ukazovat prstem, ale rád bych upozornil na to, že tyto informace jsem viděl u guildy Survivors v jejich části fóra, které je přístupno jen členům. Bohužel už nedokážu říci, zda-li tam byl i mystic bastetů. |
Ja vim, Rudovi, zcela presne stejna informace, asi pul rozu stara, a doct presne odpovida informaci jine. Ach jo.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: st srpen 18, 2004 9:17 am Předmět: |
|
|
| No ja jsem z jedne mile kocicky asi po pul roce hledani a zjistovani vyzjistil, ze kocicky maji svoji svatini v Fire za tajenym 4nohym portem... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|