| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: ne srpen 22, 2004 5:10 pm Předmět: |
|
|
| Bereg Sunrise napsal: |
| Retromancer napsal: |
| POZOR ! nemuseli tam preci zustavat ne? Mohli odejit helpem, nebo TBookem... |
Ano a někteří jedinci i odešli, protože nevědeli na co ta knižka slouží  |
Pššt, nemusíš to o mě všude říkat. Já myslel, že ta kniha nebude fungovat...  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: ne srpen 22, 2004 7:40 pm Předmět: |
|
|
Proste byl dobrovolny a o to byl tedy lepsi. Nicim neskodil a jeho zruseni podle meho nazoru bylo chybou. Ovsem neni to na nas a nikdo se na nazor lidi neptal (mozna by to bylo pri podobnych rozhodnutich lepsi, usporadat nejprve nekde nejakou anketu...) _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: ne srpen 22, 2004 7:43 pm Předmět: |
|
|
Ja prezil jako nb nekro..
z pocatku tim neslavnym zpusobem (silver kryss, ktery stal 700gp), z te doby mam take fenc, heal max, taktika 40.. Utahnout kouzleni jako nb nejde.. Nekteri lide mi pomohli.. treba kovarka Katy, ktera mi rada opravovala rozbite kryssy a zdarma pridavala nove. Tim asi support jako takovy koncil. Co mi nejvice pomohlo, to byl muj pritel Skyman, paladin (Aries wampik, co s nami byl na nekolika vypravach).. Chodili jsme spolu na dobrodruzne vybavy do kanalu pod Britem. A ac delal mnohokrat vetsi praci nez ja, tak jsme se delili rovnym dilem. A to je podle meho to, co se tvorilo v Nb dungu (ktery jsem o chvilku nezazil) - pratelstvi. To je to, co mne nejvice dojima - kdyz vidim par pesich bojovnicku, oblecene do nekolikabarevneho brneni, jak s odhodlanim bezi zabit nejakou obludku..
E: Mam magii na cca 94, z cehoz jsou tak maximalne dve procenta natrenovana ucelne. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: ne srpen 22, 2004 7:53 pm Předmět: |
|
|
Jo, an to bych skoro zapomel - NB dung tvoril pratelstvi a ucil boj ve skupine. soucasna cviciste v cechah uci pouze single nudne rubani nestvur. (muj nazor) a jeste ke vsem oddeluje povolani od sebe...
Priklad - v NB dungu jsem vycvicil vampika a maga, za maga jsem mival obcas ve skupince zajimavy ukol - delal jsem lakadlo - mumky, zombici, kostlivci - vsechno slo po magovi a jeho ukolem nebylo ani kouzlit, pouze pobihat okolo warru aby si mumka nevsimala jich, ale sinula se za magem... Ale ti co tam byli to vi a ti co tam nebyli to holt asi nikdy nezjisti. Uz z toho duvodu ze nejsou izolovani  _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: ne srpen 22, 2004 9:10 pm Předmět: |
|
|
| Retromancer napsal: |
Jo, an to bych skoro zapomel - NB dung tvoril pratelstvi a ucil boj ve skupine. soucasna cviciste v cechah uci pouze single nudne rubani nestvur. (muj nazor) a jeste ke vsem oddeluje povolani od sebe...
Priklad - v NB dungu jsem vycvicil vampika a maga, za maga jsem mival obcas ve skupince zajimavy ukol - delal jsem lakadlo - mumky, zombici, kostlivci - vsechno slo po magovi a jeho ukolem nebylo ani kouzlit, pouze pobihat okolo warru aby si mumka nevsimala jich, ale sinula se za magem... Ale ti co tam byli to vi a ti co tam nebyli to holt asi nikdy nezjisti. Uz z toho duvodu ze nejsou izolovani  |
Pod tohle se podepisuji!!! _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Slave Mummy
Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 108 Bydliště: SVK Bratislava
|
Zaslal: po srpen 23, 2004 9:55 pm Předmět: :p |
|
|
No co vam budem hovorit NB dung bol nieco ako je teraz dp 2 komu sa tam pacilo nech ide tam
je to uplne nieco ine tam sa da ludom verit spolahnut a tu na 1minutku ides clovek na trhu afk a zatial ho sunda 15 modrakov a ukradne mu myt plate +9 atd .... proste dp je shard na prudenie
Charity som sa ujal aby som mohol nieco zmenit a som spokojny bo aspon par paladinov som naucil ako sa maju chovat a ze ultima neni len o skilloch kvoli nim som si zalozil new postavu aby som mohol behat s nimi ale to je jedno ...
Tak isto som hcel ist k vam bo som vo vas videl (vidim) lepsiu buducnost dp ale par udalosti ma uplne dorazilo a proste s dp nehcem mat hodnu dobu nic spolocneho _________________ Adept guildy spolek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: po srpen 23, 2004 11:30 pm Předmět: |
|
|
To mas pravdu.
Dnes jsem obdaroval Nb clerica co stal na trhu a porad se ptal Co mam delat?byl jsem prijemne prekvapen jeho chapavosti a lec co jsem mu vysvetlil,byl odmenen nakyma +1 macema Silver a platovim brnenim.Vedel co ma za povinost cleric a tak dostal i roby s kterych byl velmi prekvapen,dekoval a mel jiste obavy ze to budu postradat...
Je prijemne obdarovat !!!Nezebrajiciho Nb co k vam neprijde jenom s duvodu a chtivosti.Ktery stale opakuje dej mi neco pls,Tak das mi teda neco,hmm to si mi toho moc nedal ale tak ahoj..!!!(Takovehle lidi nesnasim...)
A kdyz sem vedel ze na clerovi nemam moc veci pribehl sem s paladinem s kterym sem ho obdaroval bohateji...
Mel jsem a i nadale mam dobry pocit z meho skutku.. _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 12:46 am Předmět: |
|
|
Promiňte za malé OOC, ale jak říká Flek...hraji teď za klerika, abych si "odpočinul" a taky trošku zavzpomínal...je to sranda běhat mezi NBíkama a zažívat s nimi tu srandu Když se sejde bandička 5 lidiček, kteří ani neví, do čeho jdou a jsou tak draví a pak tam poumírají (to už jsem přehnal:)) Ale je to sranda a moc mě to baví, ale co jsem chtěl říct...když ke mě někdo přijde a řekne, dej mi brnění a meč, seš bohatej...tak tohle nesnáším...ale pokud někdo přijde, poprosí a vyptává se, tak toho klidně potom i obdaruji...
a takhle to bylo i s Flekem...vím, že jednoho dne přišel, začal se vyptávat a už jsem se ho nezbavil  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út srpen 24, 2004 1:09 am Předmět: |
|
|
Upřímně řečeno, Fleka se ještě nikdy nikdo nedokázal zbavit.
Např dostane takovej velkej trest. Říkal jsem si hmm tak to mu minimálně tejden potrvá. A on je tu druhej den zpááátkýýý! .
Ale ted uz jsem hodne moc OT.
Slave tak co s tou charitou? _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 9:16 am Předmět: |
|
|
(Omlouvam se za OT)
Ale pajadine...
Zaclo to tak kdyz si jednou trenoval a nedko te zabil...
tak prisel flek a koukal se ti do batuzku a posunul robku aby videl co tam mas za pytlicky a veci... jenze se stal crimem a tak se te zeptali jestli ti neco nechybi a ty si rekl : No me nic nechybi.A stejne me gardli a mohli ste se kouknout do meho tela.. Pmatuji se jak si rikal Pane boze takovejch veci? Sem tam mel Asi 3 brneni,latku,nuzky,hrebiky,krumpac,ryby a tak.. (Proste strasne moc veci.)
A pak Pajadin skoncil s treinem a sel si sednout na nasi oblibenou lavicku,j sel s nim a povidali sme si,vzdycky mi Pajadin Daval darek jenom na te lavicce napsal Bank a neco mi dal...
Potom kdyz sem dalsi dny trennil na cvicisti a videl Pajadine jak prijel na koni... byl sem strasne rad,kdys sly na Hrbitov,bal sem se ale strasne rad bych sel snima... tak sem prosil...a sel(Jasny ze sem umrel prece :p)
Kdyz sel Pajadine Nb dung.. to bylo neco..Sel sem snim a on me upozornoval ze je Mumei silna ale Nastesti me uhealil :p
Chdili sme kopat do minocu...Ukazoval mi ruzne cesty sktratky porty....
A pajadine jestli reknes ze to neni pravda! nechtej priject na sraz...  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|