| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Trakat Mummy

Založen: 30. 04. 2004 Příspěvky: 101 Bydliště: Nalestena zbroj
|
Zaslal: st srpen 25, 2004 8:28 pm Předmět: |
|
|
Nebudu to komentovat.. Ja vim sve...Ale nebudu to prozrazovat protoze bych poskodil nekoho z te vypravy.... _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Suerte Mummy

|
Zaslal: st srpen 25, 2004 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Trakat napsal: |
| Nebudu to komentovat.. Ja vim sve...Ale nebudu to prozrazovat protoze bych poskodil nekoho z te vypravy.... |
Ty jsi vážně dobrý. Nejprve mě osočíš ze supportu někoho, koho ani dobře neznám, "protože mi napsal na ICQ", pak závistivě argumentuješ tím, "že by mohli získat majetek" a nakonec z toho vycouváš jako někdo beze cti, "protože bys mohl někoho ohrozit"?
Když jsis to, hochu, rozjel, tak si to také dokonči. Řekl jsi Á řekni i B.
Ja opravdu nemam co skryvat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st srpen 25, 2004 8:49 pm Předmět: |
|
|
A pokud sem Trakát (douofám že je to druhé dlouhé á správně, pokud ne, tak se omlouvám) nenapíše něco co by trošku víc tu situaci objasnilo a mluvilo ve prospěch teorie že by se něco takového dělat nemělo, zamknu to tu s tím že výprava měla prostě štěstí a na chvíli se na ní usmáli bohové :o)). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: st srpen 25, 2004 9:04 pm Předmět: |
|
|
Tady nikoho neposkodis, zkus to sve sem napsat. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: st srpen 25, 2004 9:18 pm Předmět: |
|
|
Trakat (né Trakát ) mi řekl jak to bylo a můžu mu dát za pravdu. Nechce to zde zevřejňovat, ale to už je jeho věc. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: čt srpen 26, 2004 2:11 pm Předmět: |
|
|
Tak s tim imho nemel zacinat. Pochybuji ze se Suerte bude nekomu mstit  _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: čt srpen 26, 2004 3:50 pm Předmět: |
|
|
Jediný support, co jsem viděl (myslím, že od Suerteho) byl, když při kontrole AFK hodil fire wall na Johauninu postavu, byť (vyjimečně) nebyla AFK  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Suerte Mummy

|
Zaslal: pá srpen 27, 2004 11:42 pm Předmět: |
|
|
Mno, jsem sice v zahranici, ale tato diskuse mi stala za to, abych se na toto forum pripojil. Ocekaval jsem ze Trakat napise neco, co jeste nevim, a ze se stanu bohatsi o dalsi pomluvu.
....tak snad priste.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: so srpen 28, 2004 6:33 pm Předmět: |
|
|
No, jsem take v zahranici, ale i tak jsem se juknul, zda se treba nedovim, za jakych podminek si muzu napsat o zvednuti. A ono zas nic.
....tak snad priste....
 _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |