| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út únor 01, 2005 10:14 pm Předmět: |
|
|
Chacha, prý "nejsem spisovatelka". Dulci, formálně tě vítám
( jinak mám Dulcinelu od prvopočátku v icq mezi ostatními ze Spolku ) _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út únor 01, 2005 11:53 pm Předmět: |
|
|
Mladý muž v pestrobarevném avšak důstojném oblečení dočetl a sroloval svitek s příběhem nové Adeptky. Zakroužil svou vinnou sklenkou a zamyšleně pozoroval neklidný pohyb lesklé červené hladiny.
Ubýhaly minuty, snad i hodiny a muž stále seděl u velkého stolu a pomaličku upíjel ze sklenky. Pak si náhle stáhl z krku drobný řetízek, dosud ukrytý pod modrým tričkem. Vypadal obyčejně ale přesto byl drahý. Mladík ozdobu zvednul a jeho pohled spočinul na přívěsku ve tvaru Ankhu. Byl z mytherilu a lemovaly jej zlaté proužky.
Na zadní straně bylo několik ozdobně vyrytých run, jejichž význam byl už dávno zapomenut.
Wolf (jak prozrazovala nášivka na plášti) obkreslil Ankh na kus čistého pergamenu. "Tak klerik... stejně jako moje matka." řekl si Wolf pro sebe aniž by spustil oči z obrázku před sebou. Chvíli přes nákres črtal prapodivné obrazce a křivky, pak si své věci naskládal do batohu, ten si hodil na záda a s modrou slabě zářící berlou v ruce odešel z budovy vstříc noci _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: st únor 02, 2005 12:51 am Předmět: |
|
|
Bandy s tebou, jen doufám, že neskončíš v řadách mrtvých Adeptek.
*zachmuřila se při této představě a odlétla do žlutých krajin* _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne březen 27, 2005 1:53 pm Předmět: |
|
|
Na Dulci mám zatím jen samou chválu, možná bych ocenil větší angažovanost do společenského dění ve Spolku, ale jinak si nemůžu stěžovat. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|