| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: ne únor 20, 2005 1:38 am Předmět: |
|
|
| Dix napsal: |
Hmmm tak ja mam vetsi problem uvizl sem v Antimagicku ve hrade mrtvej a odejit jde prez port kterej je jen pro ozivy...Help muzu az za 11 Hodin ... a Dnes mam jit Pride Psal sem Gm page nic Psal sem pred tim ze potrebuji pomoc s Buglou truhlou,nic psal jestli se mi muze nekdo ozvat az bude mit cas a NIC! proste nic Gm budto nehrajou nebo je to nebavi cist Page nebo maj moc prace a nebo nevim... |
pokud si dobre pamatuju tak balt kdysi psal ze pro sphere je 12h cca 45 min naseho casu _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: ne únor 20, 2005 1:52 am Předmět: |
|
|
Doba sedi, 12 hodin. Ovsem helproom se "nabije" take po kazdem WS. _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: ne únor 20, 2005 6:57 am Předmět: |
|
|
Njn ale bez Gm bych byl Odriznutej od Uo to je strasnyyyyyyyy sem zavyslak  _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Joker Ettin
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:40 pm Předmět: |
|
|
| Kedrigern napsal: |
| Dix napsal: |
Hmmm tak ja mam vetsi problem uvizl sem v Antimagicku ve hrade mrtvej a odejit jde prez port kterej je jen pro ozivy...Help muzu az za 11 Hodin ... a Dnes mam jit Pride Psal sem Gm page nic Psal sem pred tim ze potrebuji pomoc s Buglou truhlou,nic psal jestli se mi muze nekdo ozvat az bude mit cas a NIC! proste nic Gm budto nehrajou nebo je to nebavi cist Page nebo maj moc prace a nebo nevim... |
pokud si dobre pamatuju tak balt kdysi psal ze pro sphere je 12h cca 45 min naseho casu |
Zkus nekdy napsat icq gmku ktere ma za ukol resit tu zpecifickou vec kterou mas na mysli...System page je dost nesikovny.neda se na nej spolehnout kdyz vidim je pred tebou 89 neprectenych zprav tak OMG _________________ Má duse patří bohu,
Zivot můj dostane král,
srdce své daruji Zeně,
čest svou si ponechám sám
Legionář tělem i dusí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|