| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne únor 20, 2005 8:22 pm Předmět: |
|
|
| Ursus napsal: |
| Nosferatu napsal: |
| Videl som verdaty,kde sa jazdilo na drakovi...to bol total vyhul.Ale Ursus ma pravdu,kvoli jednej serepeticke nutit stahovat ludi nove vrdaty je blbost. |
Na tom jsem taky jezdil . Mountable drake - ten nejmenší dráček. |
Jo to vím, jak sem žebral, abys mi ho půjčil...no jinak na dp je podle mě veliký výběr rare zostů a někteří jsou velmi pěkní... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: ne únor 20, 2005 8:31 pm Předmět: |
|
|
| Ursus napsal: |
Navíc ty nová zvířata za moc nestojí. A vyrábět si vlastní je dost náročné. Z vlastních jsem viděl jen osedlatelného vlka (zvětšený) a to jen na fotce. Teď čekám jak bude vypadat na serveru.
Pro toho, kdo by i přesto zatoužil po jiném živčichovi, vím o patchi, který vám lamy "přemaluje" na brouky. |
O broucích vím, ale nelíbili se mi. _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: ne únor 20, 2005 9:37 pm Předmět: |
|
|
Jestli chcete, já vám je klidně nafotím všechny. To není problém, ale fakt tam není o co stát. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: po únor 21, 2005 8:18 am Předmět: |
|
|
RP Duvod:
Kone lamy i zostrichove jsou standartni zbozi.. sami se rodej ve svete. Mustangove se rodej pouze v nejhlubsich dungach, takze to necennejsi je jiste, to co se rodi v hloubkach a navic ma rare barvu.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: po únor 21, 2005 2:24 pm Předmět: |
|
|
Gate, promiň. Tohle byl nonRP důvod, nikoli RP. NonRP nejsou na povrchu k tamnutí. Ale jak by se mohli rodit v jeskyních? Minimálně by vypadali jinak. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: po únor 21, 2005 2:52 pm Předmět: |
|
|
kun zijici na povrchu utekl. Splasil se a zdivocel, prootoze nepoznal lidi,kteri by ho ochocili -> vznik mustang. Tim, ze zije hluboko... Dostava specialni odstiny, ktere jsou ovlivneny tim, ze na nej slunko nesviti  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: po únor 21, 2005 3:04 pm Předmět: |
|
|
Už slyším naši odbornici na drowy, kterak protestuje . Pomineme-li, že tam nemá čím se živit, tak by ty barvy byly úplně jiné.
Minimálně by oslepl a pak by měl problém se světlem.
Jo, okecat koníky v dungeonu RP a logikou je téměř nemožné, proto se o to ani nesnažím . _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po únor 21, 2005 3:15 pm Předmět: |
|
|
Jak to? Prostě je tam chovaj ty potvory co v dungeonech žijou. Třeba na nich jezděj (Ice) nebo je prodávaj (Cyclops) nebo je jedi (Despise). Každopádně ho čas od času *někde* chytnou a odvlečou si ho tam. Skutečnost že lidi nejsou schopný ty mustangy najít v přírodě je něco jinýho.. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: po únor 21, 2005 3:39 pm Předmět: |
|
|
To, co říká Hell je už logičtější. Znamená to, že ta zvířata jsou venku a žijí tam, ale jsou schovaná tak dobře, že je člověk není schopen vystopovat. Chápu to správně? _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: po únor 21, 2005 5:36 pm Předmět: |
|
|
Mírně OT:
Jedna z věcí které mě na DP zklamala jako první bylo: Rozborcení iluze v podobě možnosti pěstění a chovu vlastních zvířat a rostlin . . . . . _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|