Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petko Lizardman

|
Zaslal: po leden 05, 2004 1:24 pm Předmět: |
|
|
ups  _________________ Mama mele Emu,
máme málo Masa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po leden 05, 2004 6:21 pm Předmět: |
|
|
No, všechno už asi řekli přátelé přede mnou, žádost, kterou jsi napsal, jako by byla prázdná, protože nám ve Spolku nic neříká.
(Jen chci na Thantovu obranu říct, že skeleton brnění přidává právě ty tři bodíky ke každému statu...) _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Thant Ettin

|
Zaslal: po leden 05, 2004 6:59 pm Předmět: |
|
|
*pribeh necromancera Thanta*
narodil se jednou jeden chlapec jmenem Thant.Jeho otec byl otrly valecnik,avsak Thanta zaujimala cim dal vice temna magie.Jednoho dne se vydal do knihovny,aby prinesl Jeho otci Valecnou knihu.Pri prohlizeni regalu narazil na knihu temne magie.Cekal az se nikdo nebude divat a knihu vzal.Rychle bezel domu a dal Valecny denik svemu otci.V nocich potajnu studoval.Jedne noci ho nacyhtal otec.Rychle vyskocil oknem,a utikal co mu nohy stacily.Avsak zapomnel na knihu.Jeho otec si rekl: *chm tak todle studoval cele probdele noci!*.Az to Thant zjistil,rekl si:äz bude prihodna noc,vkradu se do sveho vlastniho bytu .Pristi dny se ubytoval v hospode.Jedne obzvlast tmave noci se vydal k otcovu domu.Prohledaval od strechy az do sklepa avsak nic nenasel.Ale pak si vzpomnel.Za jeho peti let muj jeho otec ukazoval skrys v parezu kam si daval cenne veci.Okamzite se tam vydal.Ale zlodej nasel misto prvni.Jenom videl odbihat zlodeje s mista cinu.Vtom si vzpomnel na jedno jednodussi kouzlo s knihy nemrtvych.*Kal Nox Mani*.Objevil se zombie,a Thant Vyslovil temnym hlasem:*zabij ho!*.Zombie dosel ke zlodeji,ktery stal v ochromeni a zabil ho.Prohledal jeho telo avsak nenasel onu knihu.Podival se do skryse a kniha lezela v parezu.Nasel jsi utulnou jeskynku,zaridil si ji a studoval tam temnou magii.Studuje doted.Jednoho dne se dozvedel ze jeho Otec zemrel.Sel ny hrbitov kde ho pohrbivali a byl schovany za zidkou.A od doby studii je z neho Temny necromancer.
[/list] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út leden 06, 2004 1:30 am Předmět: |
|
|
utira si slzu
tak smutny pribeh
frka do kapeniku
doufam, ze z Thanta ta zloba uz vyprchala |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: út leden 06, 2004 7:27 am Předmět: |
|
|
*povzdechl si*
zajimavy pribeh .... osud se s nami vubec nemazli.
Ted budou vsichni vedet co se ti priihodilo.
*pousmal se*
(jeste mi sem napis cislo na KK, abych se s tebou mohl spojit a samozdrejme i ostatni) _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Thant Ettin

|
Zaslal: út leden 06, 2004 3:33 pm Předmět: |
|
|
bohuzel kk nemam ¨jen ICQ 300221130 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út leden 06, 2004 6:02 pm Předmět: |
|
|
Ja se teda priznam. Mam soucet statu vetsi nez 302, protoze jsem linej si obleknout svlecene brneni . Ale napravim to
Mala poznamecka. KK je ICQ. Akorat, ze KK je RP vyraz. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Thant Ettin

|
Zaslal: út leden 06, 2004 7:07 pm Předmět: |
|
|
ahah ja myslel ze KK je komunikacni krystal ale diky ze jsi mi rekl RP vyraz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út leden 06, 2004 7:25 pm Předmět: |
|
|
takhle to kazdopadne chapu ja
ale videl jsem v cechu wampu vecicku s nazvem KK, tak jsem z toho zmateny _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Thant Ettin

|
Zaslal: st leden 07, 2004 1:01 pm Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
takhle to kazdopadne chapu ja
ale videl jsem v cechu wampu vecicku s nazvem KK, tak jsem z toho zmateny |