| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út srpen 16, 2005 10:36 am Předmět: |
|
|
| Gate keeper napsal: |
| (heuristicky jsem prisel na to, ze nez zacnu kouzlit na kouzlici potvoru, tak na ni prvne zautocim -> tim mi fizne minimum mych kouzel. |
Já myslel že běháš v peacu? :o) _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: út srpen 16, 2005 10:49 am Předmět: |
|
|
| Hellmaster napsal: |
| (heuristicky jsem prisel na to, ze nez zacnu kouzlit na kouzlici potvoru, tak na ni prvne zautocim -> tim mi fizne minimum mych kouzel. |
Já myslel že běháš v peacu? ) |
Jo jo taky bych řekl, pořád něco míchá . Což je ten samí případ, kolikrád jsem si takhle fiznul Mr. _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út srpen 16, 2005 8:06 pm Předmět: |
|
|
No, jak jsem rikal, ja uvidim potvoru - dam si ji do targetu(zautocim na ni) a pak kouzlim - tim mi ona nefizuje moje kouzla..
pokud ale na me zakouzli jina, tak mi na je 100% fizzne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: út srpen 16, 2005 10:23 pm Předmět: |
|
|
No, jak jsem rikal, ja uvidim potvoru - dam si ji do targetu(zautocim na ni) a pak kouzlim - tim mi ona nefizuje moje kouzla..
pokud ale na me zakouzli jina, tak mi na je 100% fizzne |
No ale kdyby tohle byla pravda tak opravdu nejde portnout z rohu, kde tě masí 3 pavouci . . . a ono asi nejde no . . . nebo to platí jen když na tebe kouzlí ? _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út srpen 16, 2005 10:40 pm Předmět: |
|
|
Platí to obecně.
K příkladu s pavouky - skutečně se skoro nedá portnout právě kvůli tomu co psal Gate. Musíš to vychytat mezi údery nebo hodit klamáka/summa. A ještě je tu fakt že některý potvory (možná je to tim jestli ti daj nebo nedaj dmg) tě ve warmodu nevyrušej útokem (tzn. nedonutěj tě ohlídnout se na ně). To samý platí u některých kouzel. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|