Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út prosinec 20, 2005 9:35 am Předmět: |
|
|
U me pomohlo otevreni case a nasmerovani velkeho stolniho vetraku do utrob pocitace  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: ne leden 01, 2006 2:58 pm Předmět: |
|
|
dlouho to nepadalo, ale dnes jsem hral Deus Ex 2 a za relativne kratkou chvilku to padlo 3x. jednu stranu case mam otevrenou, dokonce jsem si i otevrel okno a porad to pada jaky by byl nejjednodusi system chlazeni, za predpokladu ze by to bylo tim? misto na stole pro obri externi vetrak nemam... _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne leden 01, 2006 3:45 pm Předmět: |
|
|
no ja to tenkrat vyresil koupi noveho disku... pac chyba byla pouze v nem. Pokud ti nefunguje nektery z vetracku, zkusil bych ho vymenit, nez otvirat okno..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: ne leden 01, 2006 4:09 pm Předmět: |
|
|
no to byla zkouzka jestli to bude padat i kdyz bude pokojova teplota nizsi... jako myslis novy HDD? vetracky pracujou, akorat ten u zdroje se me zda ze malo vetra, ale mozna je samoregulacni nebo to je ucel _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Menon Spider King

|
Zaslal: po leden 02, 2006 9:33 pm Předmět: |
|
|
Heh mne teraz pri hraní NFS MW spomalí viditelne hra asi po hodine hrania čím to môže byť? Slabé chladenie na grafiku? Alebo velké zahrievanie sa celkovo celého HW? _________________ Čo bolo, bolo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: út leden 03, 2006 12:09 am Předmět: |
|
|
Clovece neco podobneho se mi taky delo - vzdy po restartu to zas nejakou dobu fachalo v pohode. Myslim, ze tehdy to bylo neco s pametma - ale nejsem si jistej - to vis jsem uz starej pardal a skleroza u me buji a roste. _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Menon Spider King

|
Zaslal: út leden 03, 2006 12:29 am Předmět: |
|
|
To si len nahováraš a mám pocit, že ramka to zvláda kedže sa ju pri hraní gamies co nejdu po nete čo možno najmänej zatažovať. _________________ Čo bolo, bolo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|