Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út únor 03, 2004 8:06 pm Předmět: |
|
|
PROBOHAAAAA!
To to nedokazou GM vyresit a uznat, ze kdyz nekdo zaplati najem
a pak se vrati starsi save a on o tom neví, že to není jeho chyba?!
DP mě začíná štvát. Lagy, GM kteří si myjí ruce... _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: út únor 03, 2004 8:49 pm Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
PROBOHAAAAA!
To to nedokazou GM vyresit a uznat, ze kdyz nekdo zaplati najem
a pak se vrati starsi save a on o tom neví, že to není jeho chyba?!
DP mě začíná štvát. Lagy, GM kteří si myjí ruce... |
Me taky DP stve, ale co, na jiných shardech to neni o moc lepsi a kdyz srovnam kolik mi to tu dalo práce, tak tu zústanu, aspoň do té doby než se něco radikálně změní.
K tomu domku, byl bych zvědavý co by GM dělali kdyby třeba někdo zaplatil najem, odlognul se a třeba měsíc z nějakého důvodu nehrál UO, ale ze strany GM to je chyba že jim nefungoval HW. Co na to říct  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út únor 03, 2004 8:56 pm Předmět: |
|
|
Takže osobně jsem ještě s GM nemluvil, na page neodpovídají, ale řeší se to. Domek už asi zpět nezískám, protože je obsazen, ale věci bych zpět dostat mohl. Nejde podle mě ani tak o to jestli mi je budou nebo nebudou chtít dát, ale o to, jestli ještě vlbec existují a jestli se k tomu odhodlají. Věřím ale, že to dopadne dobře. Uvidíme. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út únor 03, 2004 9:33 pm Předmět: |
|
|
No... v axisovi kliknes na tlacitko "Nuke", vyberes jeden bod, druhy.. a vsechno mezitim se smaze.
Pochybuji, ze GM to presunovali do bedny a tu nekam davali... no... jsem stale v soku z toho co napsal Kouba na klepy...
GM: "mohl jsem se splest.. ted uz to blbe zjitime... nic ceneho tam nebylo, tak holt remove..." huh |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út únor 03, 2004 10:00 pm Předmět: |
|
|
Jo, taky jsem v šoku...a nebýt ctěného Kouby, ani by se to ke mě asi nedoneslo. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út únor 03, 2004 11:21 pm Předmět: |
|
|
Takže, patrně již všichni víte, jak to dopadlo. Musím říci, že to bylo něco jako "poslední kapka" a spustí to určité události ohledně mého působení v tomto světě Pro ty, kdož neví o co se jedná, vkládám příspěvek ctěného Kouby z Dvorních klepů:
citace: |
"163 sem vyklizel ja .. Nekdo o nej zadal a dival sem se a bylo nezaplaceno.
Jiste, mohl sem se prekouknout, ale to uz ted asi tezko zjistime. Co se tyce
veci, nebylo tam nic vzacneho, tudiz bohuzel .remove."
tot slova jednoho z bohu........
takze hellmaster zaplatil najem ve ctvrtek kolem 22:00 odlognul a nalognu az
vcera tj. 2.2. a stalo se to co popsal vyse....
jenomze sled nestastnych udalosti nastal ctvrtek krachnul save vratila se zaloha
tim padem se stalo z najmu nezaplaceno....
nestastna shoda nahod ze??? |
Co bude dál, dozvíte se v následujících dnech buď tady na fóru, nebo na Dvorních klepech. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

|
Zaslal: st únor 04, 2004 1:31 pm Předmět: |
|
|
No chtěl bych se k téhle věci vyjádřit. Je tu prostě bordel ,jinak to říct nemůžu a ani možná nechci. To, že se vrátí starý save světa a s toho plynou události jako například tahle, nevím co na to říct. Prostě musíte být pořád na Ultimě, aby ste měli přehled co se děje, je to tak trochu omezování. UO hraji proto, abych se pobavil a ne proto abych se tady hádal a rozčiloval. No vzal sem si s tohohle Hellova smtuného případu ponaučení a velice mě mrzí, že sem se musel poučit zrovna takto. Co se dá dělat, stalo se a to už nejde vrátit, bohužel. Tato příhoda mě opravdu mrzí. Je vidět, že nic není dokonalé. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: st únor 04, 2004 8:23 pm Předmět: |
|
|
 _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne únor 08, 2004 5:41 pm Předmět: |
|
|
Myslím si, že "bohové" by si na bohy neměli jen hrát, ale měli by se tak chovat...po zkušenostech a teď i po této události jsem velmi zklamán...kde jsou staré časy...*utrel si slzu* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 8:46 pm Předmět: |
|
|
Pajadin napsal: |
...kde jsou staré časy...*utrel si slzu* |
Ano přesně. Dřív když sem začínal na DP, takovéhle problémy jako lagy, modré svině jsem nezaregistroval, teda ty lagy jo, ale v mnohem menší míře. Modré svině tady určitě byly, ale myslím si, že ne v tak hojném počtu . Zkrátka se mi zdá, že to jde tak trošku z kopce..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|