Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Sharlon Emir
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2004 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím nového adepta a našeho souseda z Jhelomu ! *pousmál se* Jako s Archandělem II. se známe se Sharlonem od vidění. Sem tam nějaký ten pozdrav, snad se poznáme blíže, ne snad určitě !!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sharlon Emir
Nightmare

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2004 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zda se ze dopis obsahujuci me uvahy ozivote a o vjecnem boji dorba a zla mel necekane dusledky. Dnes jsem byl mile prekvapen (a z casti take zaskocen) navstevou predstavaneho spolku mistra Hellmastera. Jsem rad ze spolek projevuje takovy zajem o nove cleny a pokusim splnit ocekavani toho co jsem se snazil predsevzit a najit sobe ony Aethanovi casti sveho ja, ktere se budu snazit vyuzit pro dobro ostatnich a v konecnem dusledku i dobro sebe samotneho. Po kratkem rozhovoru s Aethanovim poslem jsem byl jiz ujisten o spravnosti sve volby.
Timto bych rad opetoval vrele pozdravi vsech clenu (i adeptu) Spolku a Omluvil se za svuj neiniciativni postoj ale mam rad svuj klid a proto nebyvam casto doma ale prochazim se po prirode a tak podobne.... ovsem pokud bude potrebovta neco vyridit muzete to zkusit pres crafta Tauruse (muj spolubydlici), jiz se prokazal jako spolehlivy, a proto se nebojte obratit se na nej, mozna vam poradi kde me hledat - oba bydlime ve stejnem pokoji v Jhelomskem hostinci - nas pokoj poznate bud podle monotoniho zvuku kovadliny nebo podle hromadky zlatych jez se trpiti zkr venkovni okno hostince. Az seberu dostatek sil a spravneho ducha, pokusim se spojit pres krystal se panem rekrutu Farantiskem mladsim do te doby jsem mel tu cest poznat Pajadina a Hellmastera, dalsi jiste brzy potkam pokud vim tak jeden z uchazecu jmenem Wolf bydli praktciky naproti....
Jsem sam zvedav zdali budu stacit tempu Spolkovych vyprav sic jsem byl vzdy zvykli "pracovat sam" ale verim ze citeni pro druzinu se musi casem dostavit...

Smrt je jediná životní jistota!
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2004 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:o))) Myslím že "stačit tempu Spolkových výprav" není moc na místě. Stačit určitě budeš, výpravy nejsou povinné. Na druhou stranu pokud by Ti nějaké chyběly, sám si můžeš nějakou zorganizovat.
Sharlon Emir
Nightmare

PříspěvekZaslal: ne únor 15, 2004 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

* Vysmaty chlapik s plnovusem a opravdu temne se lesknouci lysinou na hlave, odsedlal kone* Pohladil ho po hrive a pronesl " kez by jsi se poznal s Bilym Stinem, jste uplne jako bratri ... *zatlacil slzu v oku pri vzpomince na sveho verneho ore* kez by ten Drow nekdy poznal co znamena nekoho ztratit!" Ponechal kone jmenem Mlha v peci rezaveho hosika, hodivsi mu par zlatych odesel ze staji pryc.
Cestou domu rozmital proc vlastne ztratil sveho nejoblibenejsiho kone: Hmmmm asi jsem mel zustat doma a pomoct Taurovi nanosit to zelezo ... ale co urcite to zvladl i bez me pomoci beztak bych asi jen stal a radil Very Happy . Zazil jsem sice dost ale zda se ze jsem se jeste nenaucil vyvarovat se neustale stejnych chyb... kdyz jsem pred vcerejsi "prochazkou" po Starozemi dival na oblohu, rude se zastrela a ja az do morku kosti citil, ze dnes bude opet prolita krev nekoho kdo je mi blizky, tento pocit jsem mel jiz nekolikrat a veru pokazde to dopadlo tak jak obloha napovedela, ovsem touha po bohatstvi me opet primela ignorovat znameni a v konecnem dusledku i zdravy rozum. Tento pocit jsem nemel poprve a smrtizel urcite ani naposled.
Sediva postava zmizela ve stinu sveho pokoje a zabouchla dvere. Otevrela svuj bagl a vytahla z nej tri temer indenticke temne planouci roby. Rozlozil je pred sebe a facinovane se zahledel do jejich temnoty. ....Zvlastni kolikrat se uz prodrel skrze mraz a led do Starozeme ale jeste nikdy tam nenasel neco jak dnes:
Rano jsem sel k mori uctit pamatku Bileho Stina a kdyz se vracim do bytu s pocitem ocisteni potkam Lorda Berega. I presto ze me videl mozna opravdu poprve a slysel o me pouze z toho co jsem predlozil Spolku a toho co mu mozna napovidal Taurus, nedmitl mou nabidku na spolecnou "projizdku". Pravda zacatky byli ponekud slabsi neb jsme si zapomeli kabat na vic a ono je v Ledovych jeskynich opravdu zima .... kdyz uz jsem se osmelili a nasli spolecnou rec jak ve slovech tak i v boji nastalo neco pro me naprosto neocekavaneho. Tedy nidky by mne nenapadlo ze muze byt temnota a svetlo "pod jednou strechou" natoz pak aby mohli spolupracovat! To co se odehralo dnes byla symfonie dobra a zla harmonie pred jejichz tony se sklonilo i nekolik demonu a prisluhoaci chaosu. Mam v zive pameti moment kdy padl posledni z sesti demonu neschopen odolavat naporu ctyr temnych cepely a zariveho mece Lord Berega, ktery se nasledne sklonil a resolutne prohlasil "Coze !? ... Treti! *pricemz jsem oba nevericne civeli na kus temne latky ovinuty kolem jeho mece*"
Ale pocasi se pomalu obracelo proti nam a ja opet pomalu citil zvlastni mrazeni... i Bereg mirne znejistil a tak jsem se teleportovali pred prichazejici bouri zpet do Jhelomu. A pokud jsme byli "jen" dva jiz se velice tesim na to co zmuzeme v hojnejsim poctu. A proto jsem nevahal sepsat nasledujici vety:

*** Necht ti, v jejichz nitru vzkveta Aethanovo kralovstvi, vezmou na vedomi toto: Sharlon Emir by rad usporadal nekolik nezavyslych vyprav v duchu Spolku, mista ani casy nejsou urcene, zatim tise pocitam s paladiny Beregem a Wolfem, jez bydli naproti me, ale nechci je nijak vazat.... rozhodnuti je na kazdem z nas, tedy ani ja bych byl nerad k necemu zavazovan. Nejdrive bych rad vedel vas postoj k tomuto navrhu a pokud se sejdou aspon tri lide, muzeme jiz uvazovat o nejake slusnejsi "projizdce". Prozatim bych vas poprosil pouze o lehky podpis dolu pod tuto zpravu - je to opravdu nezavazne a nebudu se na vas divat krive pokud se pak na posledni chvili odvolate. Myslim ze predstavni spolku budou radi, pokud se uchazejici chyti teto iniciativy a moznosti seznameni s "mozna budoucimi adepty". Toto je ciste muj apel - Neni mu nikterak oficialne pozehnano od predstavenych Spolku ale pokud je Spolek spolek pratel je toto velmi dobra sance pro ziskani takovych pratel! ***

Jen pro nastineni dalsiho prubehu: Pokud nas bude dost, budeme se snazit pomoci vyvesky Spolku (forum) a komunikacnich krystalu, urcit ony mista, casy a pocty.
*Dalsi tentokrat uz spise moji podminkou je: dobra konstalace hvezd, pocasi a nalada.
*Po sestaveni nehodlam dale vypravu jak koliv ridit (paklize o to nebudu pozadan Very Happy) a veskere rozhodovani by se mohlo nechat na hlasovani popr. kostky nebo jine "neutralni reseni"
- paklize jsme pratele nepotrebujeme skutecneho velitele, ale budem jednat dle sveho svedomi, pro dobro vypravy, ale paklize budou clenove slozeni z uchazecu, jez jsem doposud potkal tak me takovehle otazky netrapi!
** verim ze pokud se vypravy povedou jiste se k nam nekdy pridaji i predstavni Spolku ale to jsou zatim pouze teorie
- toto je pouze dalsi prilezitost lepe se seznamit

(dobre pocasi a dobra konstalace hvezd znamenaji plynulou hru bez velkych lagu ! xx naopak ruda obloha znamena lagy jako * Very Happy)

Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: ne únor 15, 2004 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*z baťůžku vytáhl pero a píše:*

Po tom co mi povídal Bereg o Ice,
klidně s tebou někam zajdu, pokud to nebude moc nebezpečné.
Včera jsem měl ošklivý zážitek v Despice a tak
jsem ještě trochu roztřesený.
Ale všichnu (snad) vítem jak rád mám výpravy.

*Dopis přeložil a strčil pod dveře svému sousedovi*
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2004 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*vytáhl svitek z knihovny a četl*

Souhlasím, a máte moji podporu ohledně téhle věci. Rád někam zajdu při dobré konstalaci hvězd a počasí. Dofám, že nám nevypadne moc rób pro necromancery *zasmál se*.

*úhledně se podepsal a zastrčil svitek zpět do knihovny*
Sharlon Emir
Nightmare

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2004 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dekuji za podpisy vzacnych paladinu a verim ze na tento nenapady kus pergamenu narazi i ostatni pratele Spolku.
Tedy... pokud by se jednalo o vypravy pravidelnejsiho razu, jsem k vasim sluzbam v tyto doby ( patek a sobota o nocich - jakmile se zacnou mracna roztahovat ** a sobotu ci nedeli rano dokud budou hvezdy privetive) a kdykoliv budu mit chut!.
Byl bych velmi rad pokud byjste mohli take nejak pribliziti kdy byvate v dobre nalade a ochotni! Nadale se pokusim pro ohlaseni vyuzivat domluvy pres KK.

Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2004 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*Otevřel knihu a začetl se...*
Ahoj všichni přátelé. Moc lituji toho, že jsem s Vámi nešel. Nevěděl jsem, zda budu mít čas, ale nakonec jsem měl, ale to už bylo pozdě Sad snad příště...
Jinak rád se zůčastním každé výpravy, budu-li zván...děkuji.
*Sevřel pevně svoji hůl a odkráčel směr trh*
Shadow
Orc

PříspěvekZaslal: út únor 17, 2004 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

*otevřel dveře pokoje a zhrozil se*
*začal pročítat všechny nové svitky*

Mile rád se s Tebou projdu po krajích Britanských, leč nyní musím malinko uklidit svůj pokoj.

( Zlobí mě PC, budu muset asi reklamovat základní desku a pak vyřešit již trvale připojení k netu)

Proto se uvidíme spíše sporadicky.
Aethan Tě provázej.

*chopil se koštěte a začal uklízet*

stárnoucí vampír Spolku
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2004 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem k dispoici většinou v sobotu ráno, o večerech v pátek a v sobotu téměř vždy. Stačí jen napsat na KK.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: