Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Warhammer Online : Age of Reckoning
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2008 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teď mě do toho ukecali kluci z práce (šéfik místo aby nás úkoloval, tak nám vyprávěl o hře Smile) - takže dneska cestou z práce koupím a jestli večer rozjedu CDMA, ať mám doma nějaké připojení, tak to hned zkusím.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: st říjen 08, 2008 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

koupeno, přes menší problémy způsobené mojí blbostí nainstalováno. Právě jsem si vychutnal intro. Večer se snad dostanu ke hře samotné, zatím na to slyším chválu Smile
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2008 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže - je to super!

Berte to jako hodnocení někoho, kdo nemá na hry moc času a tak si nemůže dovolit to, co jsem vždy kritizoval na UO (DP): jednou za týden lognete, obléknete se na dung, tam vás pojedou PK/lagne to a je konec. Příští týden si dáte repete... pak ještě jedno a dojde vám výbava. Vzhledem k tomu, že na top úrovni mají defacto všichni stejné skilly i výbavu a hra je primárně o sehranosti skupiny a skillu hráčů, tak je ten systém trošku nedomyšlený. Ale pro lidi, kteří tomu čas věnovat mohou a chtějí, je to systém funkční Smile

Warhammer online - pokud umřete, objevíte se v "peace zóně" s časově omezeným postihem na skilly (pokud umřete hned znovu, tak se postihy sčítají). Ten je ale možné si velmi levně hned vykoupit u healera. O věci nepřicházíte. Defacto přijdete jen o čas, který je nutný na návrat do akce. Pro nás příležitostné pařany ideální systém. Momentálně mi stejně nepřijdou ani věci tak extra důležité, jako právě to, jak umíte postavu hrát.

No, ale hlavně - území je plné malých soukromých questů (zabij, dones, najdi), public questů (prostě přijdete na louku, kde s ostatními zkoušíte zničit nepřátelské NPC katapulty a po potom i NPC šéfy atd.. následně se losuje o looty, kde největší šanci mají ti, kteří se nejvíc činili), scenária (PVP dobývání atd...) a nakonec i samotné PVP (resp. RVR - dobro proti zlu, tj. hromadné PVP Smile), které jsem ještě nezkoušel, ale šéfík byl přítomen obraně hradu, kde na sebe lili vřící smůlu a bojovali o schodiště.. a prý úžasné.

Doporučuju Smile
PS: ozvu se, až mě to přestane bavit, aby tu byla napsaná životnost hry Smile
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2008 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik se platí?
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2008 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hellmaster napsal:
Kolik se platí?

Hm.. to nevím. Smile
Hra stála kolem 1100 a obsahuje měsíc hraní.
Na JRC teď koukám, že karta na 60 dní stojí 699Kč.

Tj. 350 měsíčně. Něco přes 10Kč denně. To není tak hrozné.
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2008 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.doupe.cz/PC/Warhammer-Online--cesty-s-questy/sc-112-sr-1-a-131050/default.aspx - jsou tam krátce popsané asi všechny herní možnosti
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vás tu vyspamuji informacemi o WHO Smile

Přemýšlím, co je na té hře asi nejchytlavějí...

1) žádné makro, ohromný svět. Procházíte, na každém kroku nacházíte osobní malé questy, které plníte a získáváte tak expy a peníze. Peníze ani moc neřešíte, co potřebujete za výbavu, to si v pohodě dokoupíte. Není třeba milion potionů, tisíce šípů a dokola opakovat jednu činnost. Běháte po světě, objevujete nové kouty a plníte si různé questy. Skoro jako single player.

2) vběhnete do močálů, kde se vám vypíše public quest a hned informace o otevřené skupince hráčů, kteří vás přizvou k sobě - hned je vidíte zeleně, vyskočí vám jejich taby (HP, aktivní kouzla na nich) a společně pobijete harpie, pak beast mastery a nakonec hlavouna. Rozlosuje se loot, hráči si poděkují (v ten okamžik zjistí, že 3 z nich jsou češi Smile) a jde se dál. Odpočinkový multi player, který začne a zase skončí.

3) nakonec zaskočíte do scenária, což je defacto PVP capture flag. Slabým hráčům se dorovnají alespoň HP (a snad i nějaké skilly, nejsem si jistý - stejně nemají výbavu a ability, takže jsou slabší, ale neumírají hned) a řeže se to. Auauau Smile

4) nelezu na žádné diskuze, kde bych stále četl, jak je někdo ublížený atd. Ale to možná jen proto, že žádné takové weby zatím neznám Smile

Oproti DP pro mě osobně (opakuji - pro mě osobně!) 3 ohromná pozitiva:
1) člověk se může skvěle bavit i sám - prostě lognu večer na 30 minut a přidám se k cizí skupince na public quest.
2) člověk se baví i bez makrovaného tréninku - připomnělo mi to stařičké časy na DP Smile prostě od první úrovně máte prakticky neomezeně přiměřeně obtížné questy. Prostě od prvního lognutí hrajete ve světě, ve kterém se neztratíte, protože nemáte všechno MAX.
3) v případě smrti neztrácíte výbavu. Kombinuje se to trošku s bodem 1. Pokud můžete hrát jen jednou za čas, tak v případě DP se vám může stát to, co mě - 3x-4x lehnete a najednou nemáte výbavu a nemůžete do dungu. Na makrování výdělku nemáte čas. Jediná šance je tak běhěm aktivního hraní si udělat zásoby na dobu neaktivity. Což já prošvihl Smile a teď už to nedoženu.

A poslední postřeh - jedna věc mi chyběla na UO. Ten okamžik, kdy vylezete na kopec a podíváte se dolů do hlubokého údolí pod vámi, kde probíhá bitva. Nejsem extra příznivec 3D a při pohledu na screeny z UO mě stále zaplavuje pocit skvělé atmosféry. Ale čas od času se podívat do těch hlubin pod sebou stojí za to Smile

Čekám vás na Karak-Azgal!
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2008 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak recenze jsou i na games.tiscali, i na bonusweb.idnes.cz. Podle toho, co popisuješ mi systém pvp - s těmi postihy, lokacemi atd. připomíná WoW. Není tady někdo, kdo by mohl porovnat obě hry? PvP na WoW mě docela baví. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: