| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: po květen 03, 2004 5:44 pm Předmět: |
|
|
ty by jsi me zamkl ve spolku
( Vrealu si uvedomuje jake ma kamarady a malem place dojetim )
dekuji ale mam strach ze stratim kamarady  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: po květen 03, 2004 6:06 pm Předmět: |
|
|
Tak já myslím, že jsi to více než dostatečně vysvětlil a poučil se z toho. Fajn, že to nakonec takto dopadlo.
K té výpravě: dík za vaši účast. Co se mi nelíbilo, tak to jak Wox utekl z ničeho nic, a trošku ty zmatky. Zvlášt Kedrigern mě potěšil, že zachoval chladnou hlavu a že s Necrostanem dobře kouzlili. Škoda jen, že Kedri nemohl sbalit tu svoji loďku. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: po květen 03, 2004 6:16 pm Předmět: |
|
|
A JA sem te nepotesil ?  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: po květen 03, 2004 6:19 pm Předmět: |
|
|
A JA sem te nepotesil ?  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: po květen 03, 2004 8:03 pm Předmět: |
|
|
opravdu me to mrzi co se stalo ale chyby byla na obouch stranach ale bojim se ze stratim kamarady to ste mely videt ted pred cechem palu ))
army lootl archandolovy +9 halu a pak ji chtel prodat z5 nechapu tyto lidi _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: po květen 03, 2004 10:07 pm Předmět: |
|
|
Fleku jsi porad muj kamarad. Tato udalost jako by se nestala. Jsem rad ze to dopadlo jak to dopadlo. *In Lor neslo se loukou* _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: po květen 03, 2004 10:13 pm Předmět: |
|
|
jak ji Archovi proboha lotl? _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: po květen 03, 2004 10:15 pm Předmět: |
|
|
Lenicko diky za pochvalu. Mozna ze ti Stanicku necham vysat ale jeste uvidim . . .
*Zacal se smat az se za bricho popadal* _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: po květen 03, 2004 11:11 pm Předmět: |
|
|
Fleku, nemas si co vycitat, jsi mlady a nezkuseny ( reagoval bych asi stejdne, kdyby me netrklo ze to muze nekoho byt. Me uz se takovych neprijemnosti stalo taky hodne, nejhorsi na tom je ze nikdo nevidi co ty za tym monitorem prozivas ) takze hlavu vzhuru a pokracujem dal!
Leni diky za pochvalu, ja se s tebou citim taky tak nejak bezpecne mas u mne schovany jeste loot z pride. _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: út květen 04, 2004 12:12 am Předmět: |
|
|
Fleku jsem moc rád, že se to takto vyřešilo. Kdybych jel okolo já jako mladý mág, reagoval bych stejně. Kdysi mě však vyškolila jedna záležitost, když jsem si pronajímal pokoj. Tenkrát jsem byl tak šťastný že ho mám a tak jsem si s ním pohrával ještě za přítomnosti Boha. Pak nením jak to přesně bylo, ale odemkl jsem si pokoj úplně stejně pro všechny a přišel jsem nato ještě za přítomnosti Boha a tak jsem se nato vyptával. On mi to hned dobjasnil(že se dveře dvojklikem na kliček a klik na dveře zpřístupní všem).
To co se stalo tobě se může stát každému a stalo se to i v případě Spolku, kdy jsem přijel na koníkovi k domečku a spatřil Hellmastra jak s někým řeší problém že jdou dveře otevřít bez klíčku.... Hned jsem si vzpoměl na moji příhodu a vyzkoušel ji. Bylo to tak, Spolek byl odemčený pro každého. Nebýt ochrané runy pře domem, nejspíš by byl Spolek také nešťastně vykraden způsobem jaký se stal tobě.
Stačil by kdejaký náhodný kolemjdoucí se sebečistšími umysly a věřím, že by neodolal pokušení odnést si nějakou malou trofej.
Jsem na tebe opravdu Hrdý, že jsi takovou ňepříjemnou situaci dokázal vyřešit svým vysvětlením a dobrotou, kdy i Bohové poznali sqelého člověka. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|