| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: čt červenec 08, 2004 1:37 pm Předmět: |
|
|
| Pajadin napsal: |
Koukám, že jen, co se Franta složí, už se činí ) |
*pousmal se*
Mam k tomu jednoduche vysvětleni. Když jsem byl pro vás všechny mrtvý, tak to z toho duvodu, že jsem měl státnice nakrku. To jiste většina z vás ví. Jenže každý zná naši závislost a tak jsem občas postával na lodičce v hidu a lovil rybičky. No a při takovém rybaření na vás občas skočí nějaké hlubiné monstrum a nejjednodušší vběhnout na molo a monstrum guardnout. Proto tolik povyku.
No a Maca to má stejné. Vím že také lovila a používala stejné taktiky, než ji byla kvůli bugu dána podmínka a skill na 0.
Teď už lovit nechodím, protože jsem z hrůzou zjistil, že jsem také budoval a ve svém ranném mládí kdy tento svět pro mě byl velkou neznámou, dostal jsem se do vězení za AFK. Kde jsem se omluvil bohum za svoji horkokrevnost a se cti jsem odpracoval svuj trest. Dnes uz jsem rozumnější, ale trest za tento nevědomý bug by mě stál velmi mnoho, při přihlédnutí k minulému prohřešku. Proto doufám, že pokud toto bude číst některý z Bohů, bude ke mě schovývavý za mé přiznání. Vůbec mě nenapadlo, že když lovím rybičky a volám přitom stráže, tak nevědomky buguju při rybaření. Věřte mi při tomto zjištění tuhla krev v žilách. Mám ke svému mágovi citový vztah a jeho ztrátu bych asi nepřežil...... _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: čt červenec 08, 2004 4:35 pm Předmět: |
|
|
loveni ryb a volani strazi neni bugovani
tento seznam jak bylo receno v topicu Hraci vrs GM nerika nic a neni nicim, vetsina lidi ze seznamu ma straze zaclenene do makra na banku a koupi u vendoru, ale prave proto, by se nad temito makry meli zamyslit, protoze nikdy nevi, kdy bude pobliz nevinny clovek, kteremu tim ublizi
to je muj nazor, nic oficialniho  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: pá červenec 09, 2004 12:51 am Předmět: |
|
|
No, udivilo mne to, pres sedesat strazi..
Pravda, obcas volam straze, ale ne na obranu (jen minimalne).. V trocha vic pripadech volam guardy v prirode, dungu..protoze mne to bavi:)
Ale jak se to mohlo vysplhat na tolik, to je mi zahadou.. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anoint Ettin

|
Zaslal: st červenec 21, 2004 3:49 pm Předmět: |
|
|
V tom liste som si pár kamarátov naozaj nasiel. A ešte k tým makrám... Ja mam guards nastavene na F12 a na F11 tracking, tak si bežím cez prírodu a sem tam si zakričím na stráže . Poväčšinou tam ale nachadzam začínajúcich hráčov... _________________ Nadej umiera posledna ( spolu s clientom ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|