Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po leden 26, 2004 9:38 pm Předmět: |
|
|
Kdyz jsem tedy sedy kvuli karme, muze me kdokoliv zabit (krome strazi, ktere na me kaslou). Kdyz me napadne, straze me nezachrani a on nedostane kill? Kdyz jsem sedy kvuli karme, healer se na me vykasle?
Tzn - jsem sedy kvuli karme, radeji vubec nechodit do mesta, protoze potkam modrou svini a mohu mit problemy? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: po leden 26, 2004 10:39 pm Předmět: |
|
|
To muzu jenom potrvdit. bez karmy nikam nelezt. Maca, dlouho byla seda a jen cesta vyprat bandy vypadal anasledovne. Jee ty ses seda.. uvidime jestli uhealis hada a uz ji kousal somon... Nastesti si ho po 2 kousnutich schoval..
Projit skrz brit se sedym flagem je take temer nemozne, 3 lidi mi pomahali, aby stale rostouci hloucek hyen Macu nechal..
Ale videj jsem i Lorda,sedyho co prudil na trhu. jakmile se ho nekdo dotknul, zabil ho. Malokdo vedel, ze ma este spolupracovnika clerika, keterej z nej delal nesmrtelnyho... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po leden 26, 2004 10:57 pm Předmět: |
|
|
Jojo, na tyhle šedáky bacha. Taky jsem se několikrát spálil...často provokujou třeba házením vortů. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: út únor 10, 2004 1:34 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s vámi...šedáci jsou moc nebezpeční...
Dnes jsem si vyrazil na trh podívat se co je nového, případně koupit nějaké drobnosti...a co se nestalo...u vstupu do PvP arény stálo Pk z -Triady- a vybavoval se s modrákem. Řekl jsem si nic mi nedělá, nechám ho být...jedu dál a co se nestalo...Pk přiběhlo a hodilo mi KVF, tak jsem si řekl, že tohle už je troufalost...zavolal jsem tedy stráže a ono...a ono nic...Jak je to možné? Vím, že třeba při questech stráže nefungují, ale tohle je snad normální den? a nestalo se mi to poprvé...je to smutné, když se člověk bojí vylézt i na rušné(myšleno bezpečné) místo...
...kde jsou ty časy, kdy se člověk nebál ani na Britainském hřbitově...samozřejmě už je to nějaký čas... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út únor 10, 2004 3:28 pm Předmět: |
|
|
Na sedaky jsem se pretaval, protoze jim sam jsem )
a ze neni bezpecno? no... neni... staci s tim pocitat a v bezpeci prakticky budes... vzdy se pri portu boostuji, pripravuji si makro na sipku, ... nikdy nechodim bez bandu, regu a GH... nikomu nverim a zatim me nikdo nezabil... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: út únor 10, 2004 4:14 pm Předmět: |
|
|
Heh...no...heh...asi to ještě nemám tak vychytaný , ale je fakt, že jsem s tím nepočítal, protože tym chodím pořád a nikdy se mi to nestalo... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út únor 10, 2004 6:18 pm Předmět: |
|
|
Me se to stalo jednou.. tedy pri nalogovani na Trin HQ - vrah... chtel jsem zkusit PvP, ale byly desne lagy, takze jsem radeji utekl za roh a guardl ho. A pak mu pohlidal telo, nejaky blbecek ho chtel chudaka lootit
no - ne ze bych nandaval RR, ale urcite ten bless a protekce to jisti.. clovek nikdy nevi... GH rozhodne v batohu mam )
po portu jsem potkal PK parkrat.. ale oni vetsinou nestihnou zareagovat, takze je to OK. A nez vas parnou, tak ja uz davnou kouzlim sipku... a jsem v tahu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: čt únor 12, 2004 6:01 pm Předmět: |
|
|
U Trinu HQ je to vubec o hudu, porti se tam incognitli Pkari a kdyz maji problem, odporti se do Delu... _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: pá únor 13, 2004 9:29 pm Předmět: |
|
|
To ja zasadne vyuzivam kop Nujelm. kop do SB, nebo Theolmu je dost rizikovej, skoro vubec ho nepouzivam..
Vsude se da dostat cechovnima domama  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|