| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 4:12 pm Předmět: |
|
|
Hehe. Nojo, tak jsme s našim max poisoningem, max provokací a 90 alchemy zase utřeli nos :o)))). Nicméně tahle změna je super. GM mortar ohodnotit nemůžu, ale co se týče oček - paráda. Přínos rychlejšího míchání je jasný. Zvlášť se mi líbí to že po nich vyskakujou potvory, jen škoda že jdou guardovat, ale kdesi jsem kdysi zaslechl že s tím nic udělat bohužel nelze :o((. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
NoX Ettin

Založen: 10. 06. 2004 Příspěvky: 49 Bydliště: Damodred's Stone
|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 4:15 pm Předmět: |
|
|
| Hellmaster napsal: |
Hehe. Nojo, tak jsme s našim max poisoningem, max provokací a 90 alchemy zase utřeli nos )))). Nicméně tahle změna je super. GM mortar ohodnotit nemůžu, ale co se týče oček - paráda. Přínos rychlejšího míchání je jasný. Zvlášť se mi líbí to že po nich vyskakujou potvory, jen škoda že jdou guardovat, ale kdesi jsem kdysi zaslechl že s tím nic udělat bohužel nelze ((. |
nová změna je fajn, konečně si zas budu moct rozumě míchat a nebudu lomit rukama nad tou ztrátou, Blue Eyes taky super, vyjde to stejně jako kdyby jste míchali 6 Eonů na TMR, ale za polovinu kratší čas, paráda. _________________ Galldrian "Nox" Damodred
Fourth Generation, Tremere Pontifex |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 4:16 pm Předmět: |
|
|
Nevím no tohle asi nezkouším . . . pokud skáče mumie, tak takový mág v dungu co si míchá TMR je dobrá zásobárna bandů  _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 4:18 pm Předmět: |
|
|
| Sharlon Emir napsal: |
| Nevím no tohle asi nezkouším . . . pokud skáče mumie, tak takový mág v dungu co si míchá TMR je dobrá zásobárna bandů :D |
No pokud skáče mumie, řekl bych že neskáče tak často aby se to na bandy v dungu vyplatilo :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 6:10 pm Předmět: |
|
|
Me se zmena libi... ulehci to praci memu skriptiku na michani MR, kde se v lagach kazil a to ted nebude
*mne si ruce* _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 10:45 pm Předmět: |
|
|
Tak bych jen v souvislosti s tímhle chtěl poprosit, aby nikoho nenapadlo přeměnit lootová očka na ta modrá, protože ne každému jsou modroočka k užiku. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: po listopad 01, 2004 8:32 am Předmět: |
|
|
jen poznamecka, modra ocka se daji smichat i v GM mortaru, buhezel jednoducha zpetna predelavke nejde, al epokud by to byl az takovy problem, neco s tim udelame, pro doplneni, oci se meni davkove a to bud z 20 na 10, nebo z 1000 na 500, takze pri omylem poklikani na mortar se vam nezmeni cely obsah batohu, ale jen 20 nebo 1000
rarasek by strazovat jit nemel, to ze sel byla chybka, jez by mela byt napsarvena, ja premichala 2k normalnich oci a vylezel na mne celkem 2x, coz se mi zda az trochu malu, je to nahoda by sphere, ale da se tomu pohodlne odejit a on sse za chvilenku uklidni a odejde zas do tygliku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: čt listopad 04, 2004 4:43 pm Předmět: |
|
|
Rarach mi jeste vcera strazovat sel - ale zas nesly gardi v domkach, dnes zase jdou a rarasek jeste nevyskocil  _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt listopad 04, 2004 8:51 pm Předmět: |
|
|
Ve fire nekdo makroval michace a vyskocil rarasek, ja mel vedle krafta na dualu, ke kteremu jsem sel akorat s lootem, nez jsem se tam dostal, rarasek se o nej postaral, a kdyz jsem se oboril na michace, byl stale afk. Kdyby nespal, mohl alespon nekoho zavolat. ( ztraty nulove ) _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|