| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
NoX Ettin

Založen: 10. 06. 2004 Příspěvky: 49 Bydliště: Damodred's Stone
|
Zaslal: út listopad 02, 2004 5:03 pm Předmět: |
|
|
konec Terathanu, klerik odešel, zbyli 2 vampové, jeden dostal deathly od SK .... trvalo to asi 3/4 hodiny ... ale jed odezněl sám od sebe. Jediný problém byli bandy.
tim vampem byl Arkon. _________________ Galldrian "Nox" Damodred
Fourth Generation, Tremere Pontifex |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út listopad 02, 2004 5:17 pm Předmět: |
|
|
Tak mě napadá že by se toho dalo zneužít k tréningu healu. Jdu hledat kinga  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: út listopad 02, 2004 5:21 pm Předmět: |
|
|
| NoX napsal: |
konec Terathanu, klerik odešel, zbyli 2 vampové, jeden dostal deathly od SK .... trvalo to asi 3/4 hodiny ... ale jed odezněl sám od sebe. Jediný problém byli bandy.
tim vampem byl Arkon. |
Presne tak, trvalo to 45 minut (+/-), ale nakonec jed sam odeznel, celou dobu jsem to jenom bandoval, pak mi pomahal Nox. Trvat to o neco dele, asi bych uz umrel, protoze bandy uz skoro dosli... Vrele doporucuji, je to super _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ghastly Orc

|
Zaslal: čt leden 20, 2005 7:29 am Předmět: |
|
|
Opráším tento topic, neboť mám dotaz, který se týká trávení nepřátel.
Konečně se mé kouzelnické schopnosti natolik zlepšily, že dokážu vyvolat Viper. Hned jsem jí vyzkoušel, ale byl jsem docela nepříjemně překvapen, že se mi nedaří pomocí této potvory nic otrávit. Viper kouše a kouše, ale jed nikde . Když jí porovnám se škorpionem, který dá jed na první, spíše druhý (maximálně třetí pokus - pokud přežije), tak je to pro mně překvapující.
Ano - Viper je rychlá, hůře trefitelná a i víc vydrží, ale co ten jed? Od nejsilnějšího kouzelnického Kal-Xen summu jsem čekal trošku víc. Naštěstí mám jako necro wraithy, které potvoru zaměstnají a škorpík potichu a nenapádně kousne a otráví.
Jen jsem se chtěl zeptat, jaké máte s Viperou a s trávením zkušenosti vy. _________________ Ghastly, Adept Spolku, tulák a dobrodruh |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt leden 20, 2005 9:06 am Předmět: |
|
|
Jednoduchou - rychly a silny viper otravu nedava, od toho je tu pomaly skorpion  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ghastly Orc

|
Zaslal: čt leden 20, 2005 10:44 am Předmět: |
|
|
tak pak je to jasné.
Vycházel jsem z dostupných informací na netu (mimo jiné i z Hellmasterovi Příručky pro mladé necry - která je dle mého názoru excelentní, btw. sám jsem si jí doma přetvořil do wordu a "zkrášlil" o ikonky kouzel atp.).
No nic. Prostě jsem od tohohle summa chtěl něco, co neumí. Aneb wraitha rules (i kdy je to potvora neposlušná).  _________________ Ghastly, Adept Spolku, tulák a dobrodruh |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt leden 20, 2005 11:25 am Předmět: |
|
|
| Ghastly napsal: |
| (mimo jiné i z Hellmasterovi Příručky pro mladé necry - která je dle mého názoru excelentní, btw. sám jsem si jí doma přetvořil do wordu a "zkrášlil" o ikonky kouzel atp.). |
Jojo, Hell to musí opravit. Žil v domění že Viper jed dává, měl pocit že alespoň dával. Spletl se a už jednou kůli tomu ze sebe udělal blba :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ghastly Orc

|
Zaslal: čt leden 20, 2005 12:10 pm Předmět: |
|
|
Kdo nic nedělá - nic nezkazí.
Být tebou, nedělal bych si z toho těžkou hlavu. Všichni jsme omylní a i s touhle drobnůstkou má Příručka obrovskou hodnotu ( soudím dle sebe a mého Ghastlyho).
A k tomu summonovi: navrhuji přejmenovat ho z VIPER na PYTHON (krajta), protože je to teda spíš škrtič než travič  _________________ Ghastly, Adept Spolku, tulák a dobrodruh |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Valalaldur Mirror Spider

Založen: 02. 10. 2004 Příspěvky: 475 Bydliště: Zakladni Materialni Sfera
|
Zaslal: čt leden 20, 2005 7:57 pm Předmět: |
|
|
Znam docela dobrej filg na traveni... potvoru parnete a poslete na ni skorpika... ten k ni pride a temer vzdycky ji ten jed da nejsou zapotrebi zadny wrighty ani hady navic... perfektni je to treba na krakena _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
"Braid her branches, life fulfilling
Goddess loving, Goddess killing." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: čt leden 20, 2005 10:56 pm Předmět: |
|
|
*usmiva se na Valalaldura*
Jinak to s Gatem nedelame. Protoze dokud nema monstrum otravu a kolem jen skorpy, tak je porad parnuty.... jakmile sebou trhne a odstoupi... je otravena.
Je to nejidealnejsi a nejbezpecnejsi zpusob jak travit. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|