| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: pá květen 27, 2005 1:30 pm Předmět: |
|
|
Casto si pokladam otazku,proc nevidim Alexe nikdy na vyprave,jestli je to tim ze se boji vrahu,nechce umrit aby prisle o veci,nebo skutecne nema cas a nebo jine veci...
Prosim Alexe o vyjadreni...
(Tady bych to docela rad rozebiral aby se k tomu kazdy kdyztak vyjadril a aby to bylo postupne mazano) _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: pá květen 27, 2005 6:25 pm Předmět: |
|
|
Už se nebojím zabití nebo vrahů, ale chybý mi motivace/inspirace.
A ať už Dix chodí na výpravy každý den nebo ne, tak je snad moje věc, kdy budu na výpravy, ne?
A pokud je Spolek jenom do toho, aby se chodilo na výpravy, tak tu nemám co dělat...myslel jsem, že je o Spolek přátel/kámošů a néé Hrrr do dungu.
Snažím se udržovat RP mluvu a nakonec s toho vychází "Proč nechodíš dungy?"
PS: Dixi, můžu se tě zeptat, proč tě to furt zajímá? _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: pá květen 27, 2005 6:58 pm Předmět: |
|
|
Nesuď Dixe příliš tvrdě,
on jen zájem o tebe jeví,
neb on propadá nudě,
a tak dungy chodí. _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
Co tě nezabije . . . se tě pokusí zabít znova.
Vampír Ilidan - Adept Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

|
Zaslal: pá květen 27, 2005 7:39 pm Předmět: |
|
|
TO ILIDAN: Máš pravdu.
Já ho nesoudám tvrdě
Chtěl slyšet, proč nechodím dungy...a tady má odpověď.
PS: Dixi, a než se začneš rozčilovat, tak to prosím uváži, díky  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Cpt.Rookie Gazer

Založen: 27. 03. 2005 Příspěvky: 272 Bydliště: Cech řemeslníků / Nujel'm (Brno)
|
Zaslal: pá květen 27, 2005 8:50 pm Předmět: |
|
|
Nechte to vychladnout, lidé. Za chvilku tu máme prázdniny, odvážím se říci, že se v tuto dobu budeme setkávat častěji. Tedy alespoň ti, co jsou ještě školou povinní (: _________________ Zmatený a roztržitý paladin, člen Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

|
Zaslal: pá květen 27, 2005 9:09 pm Předmět: |
|
|
Tak to asi těžko, já mám prázdniny totálně zabitý ( a dalekooo od kompu )
Možná začátek, ale potom  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

|
Zaslal: pá květen 27, 2005 10:17 pm Předmět: |
|
|
Tak ybch upresnil to Alexovo šprýmování
Hele Alexi me je to uplne jedno,pokud snama chodis a nechodis,ale pamatuj si na jednu vec...pokud budes stat na trhu,nikam snama nechodit nevim jestli se staens tim pravym Clenem.Vis moc dobre ze Rp mluvu kdyz dodrzujes nevychazi z toho nic jako ze by si mel chodit dungy,Nerozciluju se ze nechodis dungy a me je to vlastne jedno aspon zbyde vice pro nas a ty budes moc byt zalezli ve svych mestech,jedna vec ktera me na tobe vadi je ze,(Znam te z realu-kazdej den s tebou mluvim,vypravim ti o skvelejch vecech co mame z dungu a ty jenom s pohrdanim ignorujes...)
Videl jsem te na jedne vyprave a tam sis nevedl moc dobre a tak se te chci zeptat jestli nechces nahodou jit nekdy snama Nic Vic-Nic Min.. _________________ *Vrrrr*
Smutek
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Valalaldur Mirror Spider

Založen: 02. 10. 2004 Příspěvky: 475 Bydliště: Zakladni Materialni Sfera
|
Zaslal: pá květen 27, 2005 10:50 pm Předmět: |
|
|
Ja myslim, ze chodit dungy nemusi kdyz nechce ne? Ranger se uzivi i bez chozeni dungu. Ostane jako kazdy jiny povolani. A ze ho "netankujou" super veci co se kde najdou se mu nedivim. Ja mam taky rad svuj golden a bardu sily. Otazka ktera mi z toho vyplyva jako jeslti nevznika jakasi propast mezi Alexem a Spolkem tim ze se na vypravach neukazuje.
A dalsi otazka ktera me ted napada je jestli bych se nemel starat sam o sebe  _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
"Braid her branches, life fulfilling
Goddess loving, Goddess killing." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

|
Zaslal: so květen 28, 2005 6:52 am Předmět: |
|
|
kdyz jsem se pribudil napadlo me "Proc ho zvat na vypravy?" Kdyz nechces - Nechod je mi to sumak.... _________________ *Vrrrr*
Smutek
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út červen 07, 2005 8:58 pm Předmět: |
|
|
Uz asi vim, proc nechodis dungy. To co jsi predvedl byl des. Nepozornost. Neposlusnost....
To ze ty ses bavil je pekny, ale nejspis ste byli pouze 2. Ty a neonek... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|