Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 7:18 pm Předmět: |
|
|
Leny-m napsal: |
Stačí mi 2 - 3, co se budou kamarádit i mezi sebou (ale ne nijak extra, středobod mám být přeci já ;-) ) Menza docela slušně vaří btw. |
Leny, v Menze (červené u škol) je pizzerie. Tam je fajn trávit čas, protože pizza i když hnusná, je lepší než to jídlo v menze a studentské bodíky ti tam berou taky (takže pizza za 70 stojí třeba 45 a to celkem jde). A navíc - a to je to nejlepší - celá ta pizzerie není ani tak restaurace, jako spíš divadlo. To díky neuvěřitelně zmateným čísníkům pokročilejšího věku, jejichž schopnosti improvizace a nevyčerpatelné studnice nových nápadů jim lze opravdu závidět. Každá návštěva této pizzerie přinese nějaký nový kulturní zážitek. Doporučuji. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janička Lizardman
|
Zaslal: út říjen 07, 2008 7:36 am Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Stačí mi 2 - 3, co se budou kamarádit i mezi sebou (ale ne nijak extra, středobod mám být přeci já ) Menza docela slušně vaří btw. |
Leny, v Menze (červené u škol) je pizzerie. Tam je fajn trávit čas, protože pizza i když hnusná, je lepší než to jídlo v menze a studentské bodíky ti tam berou taky (takže pizza za 70 stojí třeba 45 a to celkem jde). A navíc - a to je to nejlepší - celá ta pizzerie není ani tak restaurace, jako spíš divadlo. To díky neuvěřitelně zmateným čísníkům pokročilejšího věku, jejichž schopnosti improvizace a nevyčerpatelné studnice nových nápadů jim lze opravdu závidět. Každá návštěva této pizzerie přinese nějaký nový kulturní zážitek. Doporučuji. |
Hellík opět zachránil situaci. Ale já bych Lenyho nechala, ať si vyzkouší typickou studentskou stravu - párky s kečupem, těstoviny, rýže, těstoviny, brambory, rýže, párky s kečupem  _________________ Jen mrtvé ryby plavou s proudem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út říjen 07, 2008 8:01 am Předmět: |
|
|
Na vaření tu nemám nářadí, lednici sice včera dotáhl kolega, ale dopředu jsem o tom nevěděl a Menza nevaří špatně. Včera jsem měl menší incident s babou na vrátnici, jdu z obchodu, naloženej lahvema až po uši (4 x 1,5l v báglu na zádech, 2 v ruce a bágl plnej drobností na svačiny) a baba mě zastaví, že chce kolejenku, musel jsem to všechno prohrabat, abych ji našel a přitom jsem si neodpustil jí poslat někam - teď jsme kamarádi :p
Ranní párek v Menze byl docela o život, jde to ze mě horem i dolem, jak kdyby byl nějaký přetlakovaný Dneska odpoledne kolem šesté je v Menze nějaký sraz pro prváky a občerstvení zdarma, tam bude asi dost slušnej náprask. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: ne říjen 19, 2008 9:27 pm Předmět: |
|
|
V té škole po nás chtějí myslet... zrada
Pokoj přestavěn, vše, co jsme museli šetrně a nedestruktivně demontovat, jsme šetrně a nedestruktivně ukopali, vypáčili, odmlátili. A co nám chybělo, to jsme odmontovali kámošce z pokoje, která přijede až zítra. Jinak jsme tu hrozně utlačovaný
První lehké akce s holkama na pokoji za námi... spolubydla je total nadšenej, že jsem ho seznámil s holkama a možná se mu podaří i jednu z nich klofnout (lehké si pochopte jak chcete, ale znáte mě, jsem stydlivej beránek *zakuckal se*).
Učení u kolegy probíhá stylem: 21:00 Musím se naučit tu algebru, jak zněla ta definice? 21:05 *podávám mu skripta na algebru, kde jsem našel hledanou definici* 21:10 Kluci mi píšou, abych šel do hospy, kruci, musim se učit. 21:15 Kluci mi píšou, že maj výsledky zadání. Čau!
Tenhle pátek píšu první písemku, operační systém, taková prověrka ze znalosti základních příkazů pro UNIX, pro mě něco total nového a absolutně nepřehledného... takže neumím ani ň.
Někteří kolejníci stále nechápou, že Leny se nehodlá tahat s prádlem na převlečení do sprch... naštěstí mě kluci moc neokukujou a když jde holka, spíš mě potěší, jak jí to vyvede z míry a hlavně každá reaguje jinak, některá se zakucká, zakopne nebo naopak zapíská či se neubrání nepodívat
Celkově je kolej žraní hlíny a pití vlastní moči, ale když se v tom naučíte chodit, začnete to tu milovat. Dost taky pomáhá, když nemáte kam couvnout, když víte, že ty záda nemáte moc krytý
Chtěl jsem ještě rozvést myšlenku o ranním vstávání do krásných dnů bez deště plných sluníčka, zpívajících ptáků a voňavých kytiček, ale bohužel ta myšlenka byla příliš nechutná a nerad bych vás odradil od čtení tohoto topiku. Už tak jsem toho napsal dost. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stillwater Velkej Drak

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 1103 Bydliště: The WatchTower of Britain - !!!
|
Zaslal: po říjen 20, 2008 1:24 am Předmět: |
|
|
citace: |
Někteří kolejníci stále nechápou, že Leny se nehodlá tahat s prádlem na převlečení do sprch... naštěstí mě kluci moc neokukujou a když jde holka, spíš mě potěší, jak jí to vyvede z míry a hlavně každá reaguje jinak, některá se zakucká, zakopne nebo naopak zapíská či se neubrání nepodívat |
Huh? A nebojíš se Leny, že než dojdeš takhle nahatej zase na pokoj, tak na Tebe nasedá prach a čistota bude opět ta-tam?
Jako na koleji jsem poznal spoustu magorů. Jeden klučina se dokonce na pokoji pokaždé kompletně vyslékl, nazul si žabky a táhnul takhle do sprch. Oblečení na převlečení si do sprch, z lidiček co znám, nebral vážně nikdo, ale drtivou většinu lidí napadlo použít cestou zpět osušku. Spousta holek nosilo sexy župánky a ty co opravdu nedávaly naše "koupelnové" vtípky se holt chodily koupat v jednodilných plavkách:) A to se nám bohužel nikdy nepovedl zrealizovat můj tajný plán chodit do/ze sprch zásadně ve slušivém balóňáku. To bysme třebas ještě užili kopu srandy.
Nicméně i tak mi ta tvá situace připadá docela ojedinělá:p
kód: |
...
And in his body's place a sweet flower grew,
golden and white, the white around the gold. |
_________________ Smrt nad Zlato!!!
Stillwater, necromancer, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po říjen 20, 2008 10:57 pm Předmět: |
|
|
Začínám to tu milovat Jenom ta škola kdyby nebyla  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá říjen 24, 2008 12:38 pm Předmět: |
|
|
Mame za sebou prvni pisemku, chutne... velmi chutne... Za tyden nas to psalo mrte, jen par chytlo lehkou verzi, nepatrim mezi ne :p Chodim na prednasky, chodim na cvika, drtim to na netu, hledam si blbosti, studuji... a stejne o tom vim prd, v tom testu byly veci, ktere jsem videl poprve v zivote. A to jsem ziskal zadani z predeslych... tohle byl nedavaci test, tesim se na dalsi ) _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: pá únor 20, 2009 11:19 pm Předmět: |
|
|
Tak je po zkouškovým a já musím znovu řešit otázku "Kam na vysokou?"  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: so únor 21, 2009 6:38 am Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
Tak je po zkouškovým a já musím znovu řešit otázku "Kam na vysokou?"  |
Jakto? Kde se stala chyba? _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so únor 21, 2009 10:39 am Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
Tak je po zkouškovým a já musím znovu řešit otázku "Kam na vysokou?"  |
Jakto? Kde se stala chyba? |
Ve fyzice, matematice, teoretické chemii a biologii. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|