Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Jak udělat maturitu a kam na VŠ?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 18, 19, 20  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2008 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leny-m napsal:
Stačí mi 2 - 3, co se budou kamarádit i mezi sebou (ale ne nijak extra, středobod mám být přeci já ;-) ) Menza docela slušně vaří btw.

Leny, v Menze (červené u škol) je pizzerie. Tam je fajn trávit čas, protože pizza i když hnusná, je lepší než to jídlo v menze a studentské bodíky ti tam berou taky (takže pizza za 70 stojí třeba 45 a to celkem jde). A navíc - a to je to nejlepší - celá ta pizzerie není ani tak restaurace, jako spíš divadlo. To díky neuvěřitelně zmateným čísníkům pokročilejšího věku, jejichž schopnosti improvizace a nevyčerpatelné studnice nových nápadů jim lze opravdu závidět. Každá návštěva této pizzerie přinese nějaký nový kulturní zážitek. Doporučuji.
Janička
Lizardman

PříspěvekZaslal: út říjen 07, 2008 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hellmaster napsal:
Leny-m napsal:
Stačí mi 2 - 3, co se budou kamarádit i mezi sebou (ale ne nijak extra, středobod mám být přeci já Wink ) Menza docela slušně vaří btw.

Leny, v Menze (červené u škol) je pizzerie. Tam je fajn trávit čas, protože pizza i když hnusná, je lepší než to jídlo v menze a studentské bodíky ti tam berou taky (takže pizza za 70 stojí třeba 45 a to celkem jde). A navíc - a to je to nejlepší - celá ta pizzerie není ani tak restaurace, jako spíš divadlo. To díky neuvěřitelně zmateným čísníkům pokročilejšího věku, jejichž schopnosti improvizace a nevyčerpatelné studnice nových nápadů jim lze opravdu závidět. Každá návštěva této pizzerie přinese nějaký nový kulturní zážitek. Doporučuji.

Hellík opět zachránil situaci. Ale já bych Lenyho nechala, ať si vyzkouší typickou studentskou stravu - párky s kečupem, těstoviny, rýže, těstoviny, brambory, rýže, párky s kečupem Smile
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: út říjen 07, 2008 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na vaření tu nemám nářadí, lednici sice včera dotáhl kolega, ale dopředu jsem o tom nevěděl a Menza nevaří špatně. Včera jsem měl menší incident s babou na vrátnici, jdu z obchodu, naloženej lahvema až po uši (4 x 1,5l v báglu na zádech, 2 v ruce a bágl plnej drobností na svačiny) a baba mě zastaví, že chce kolejenku, musel jsem to všechno prohrabat, abych ji našel a přitom jsem si neodpustil jí poslat někam - teď jsme kamarádi :p

Ranní párek v Menze byl docela o život, jde to ze mě horem i dolem, jak kdyby byl nějaký přetlakovaný Smile Dneska odpoledne kolem šesté je v Menze nějaký sraz pro prváky a občerstvení zdarma, tam bude asi dost slušnej náprask.
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2008 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V té škole po nás chtějí myslet... zrada Smile

Pokoj přestavěn, vše, co jsme museli šetrně a nedestruktivně demontovat, jsme šetrně a nedestruktivně ukopali, vypáčili, odmlátili. A co nám chybělo, to jsme odmontovali kámošce z pokoje, která přijede až zítra. Jinak jsme tu hrozně utlačovaný Smile

První lehké akce s holkama na pokoji za námi... spolubydla je total nadšenej, že jsem ho seznámil s holkama a možná se mu podaří i jednu z nich klofnout Smile (lehké si pochopte jak chcete, ale znáte mě, jsem stydlivej beránek *zakuckal se*).

Učení u kolegy probíhá stylem: 21:00 Musím se naučit tu algebru, jak zněla ta definice? 21:05 *podávám mu skripta na algebru, kde jsem našel hledanou definici* 21:10 Kluci mi píšou, abych šel do hospy, kruci, musim se učit. 21:15 Kluci mi píšou, že maj výsledky zadání. Čau! Smile

Tenhle pátek píšu první písemku, operační systém, taková prověrka ze znalosti základních příkazů pro UNIX, pro mě něco total nového a absolutně nepřehledného... takže neumím ani ň.

Někteří kolejníci stále nechápou, že Leny se nehodlá tahat s prádlem na převlečení do sprch... naštěstí mě kluci moc neokukujou a když jde holka, spíš mě potěší, jak jí to vyvede z míry a hlavně každá reaguje jinak, některá se zakucká, zakopne nebo naopak zapíská či se neubrání nepodívat Very Happy

Celkově je kolej žraní hlíny a pití vlastní moči, ale když se v tom naučíte chodit, začnete to tu milovat. Dost taky pomáhá, když nemáte kam couvnout, když víte, že ty záda nemáte moc krytý Smile

Chtěl jsem ještě rozvést myšlenku o ranním vstávání do krásných dnů bez deště plných sluníčka, zpívajících ptáků a voňavých kytiček, ale bohužel ta myšlenka byla příliš nechutná a nerad bych vás odradil od čtení tohoto topiku. Už tak jsem toho napsal dost.
Stillwater
Velkej Drak

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2008 1:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Někteří kolejníci stále nechápou, že Leny se nehodlá tahat s prádlem na převlečení do sprch... naštěstí mě kluci moc neokukujou a když jde holka, spíš mě potěší, jak jí to vyvede z míry a hlavně každá reaguje jinak, některá se zakucká, zakopne nebo naopak zapíská či se neubrání nepodívat

Huh? A nebojíš se Leny, že než dojdeš takhle nahatej zase na pokoj, tak na Tebe nasedá prach a čistota bude opět ta-tam?

Jako na koleji jsem poznal spoustu magorů. Jeden klučina se dokonce na pokoji pokaždé kompletně vyslékl, nazul si žabky a táhnul takhle do sprch. Oblečení na převlečení si do sprch, z lidiček co znám, nebral vážně nikdo, ale drtivou většinu lidí napadlo použít cestou zpět osušku. Spousta holek nosilo sexy župánky a ty co opravdu nedávaly naše "koupelnové" vtípky se holt chodily koupat v jednodilných plavkách:) A to se nám bohužel nikdy nepovedl zrealizovat můj tajný plán chodit do/ze sprch zásadně ve slušivém balóňáku. To bysme třebas ještě užili kopu srandy.

Nicméně i tak mi ta tvá situace připadá docela ojedinělá:p

kód:
...
And in his body's place a sweet flower grew,
golden and white, the white around the gold.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2008 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Začínám to tu milovat Very Happy Jenom ta škola kdyby nebyla Very Happy
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: pá říjen 24, 2008 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mame za sebou prvni pisemku, chutne... velmi chutne... Za tyden nas to psalo mrte, jen par chytlo lehkou verzi, nepatrim mezi ne :p Chodim na prednasky, chodim na cvika, drtim to na netu, hledam si blbosti, studuji... a stejne o tom vim prd, v tom testu byly veci, ktere jsem videl poprve v zivote. A to jsem ziskal zadani z predeslych... tohle byl nedavaci test, tesim se na dalsi Smile)
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2009 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak je po zkouškovým a já musím znovu řešit otázku "Kam na vysokou?" Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 6:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wolf napsal:
Tak je po zkouškovým a já musím znovu řešit otázku "Kam na vysokou?" Crying or Very sad

Jakto? Kde se stala chyba?
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Leny-m napsal:
Wolf napsal:

Jakto? Kde se stala chyba?

Ve fyzice, matematice, teoretické chemii a biologii.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 18, 19, 20  Další
Strana 19 z 20

Přejdi na: