| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
The Last Mummy
|
Zaslal: po leden 31, 2005 12:38 pm Předmět: |
|
|
Já jsem hlasoval pro padlého vojáka a Raye Korantenga - sranda musí bejt, ale taky pro Ivana Hlinku  _________________ Kdo bude bezděčně běhat dopředu - léčí se SÁM!!!! Kdo to nechápe, umře...
Nechápe čas - člen Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: po leden 31, 2005 7:47 pm Předmět: |
|
|
Z úst zátupkyně marketingového oddělení ČT dnes ve zprávách zaznělo, že hlasy pro Járu Cimmermana nemohou být uznány, neboť se jedná po fiktivní postavu. Proto vás nabádám, seženete-li důkaz v matrice o jakémkoliv Járovi Cimmermanovi, pak jej zašlete ČT, neboť po tom by MUSELI hlasy uznat!
Svěrák spol. se rozhodli, že soudní žalobu za pomluvu nepodají... _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po leden 31, 2005 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Ursus napsal: |
Z úst zátupkyně marketingového oddělení ČT dnes ve zprávách zaznělo, že hlasy pro Járu Cimmermana nemohou být uznány, neboť se jedná po fiktivní postavu. Proto vás nabádám, seženete-li důkaz v matrice o jakémkoliv Járovi Cimmermanovi, pak jej zašlete ČT, neboť po tom by MUSELI hlasy uznat!
Svěrák spol. se rozhodli, že soudní žalobu za pomluvu nepodají... |
*šel se přejmenovat* _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po leden 31, 2005 10:11 pm Předmět: |
|
|
To je diskriminace... (Teď jsem si vzpomněl že každý takovýhle prohlášení, zákaz a podobně komentujeme otázkou: Není to šikana?) _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po únor 07, 2005 5:25 pm Předmět: |
|
|
http://www.e-point.cz/cimrman/
Musí to projít, když jim platíme nemalé částky za nic, tak tohle musí projít _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po únor 07, 2005 5:54 pm Předmět: |
|
|
Jestli se někdo zapíšete tak já taky. Nerad vypisuju tyhle věci, ale když nejsme sám, jdu do toho  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ghastly Orc

|
Zaslal: po únor 07, 2005 6:12 pm Předmět: |
|
|
Tak já to už také podepsal...
Cimrman na hrad... nebo alespoň do podhradí  _________________ Ghastly, Adept Spolku, tulák a dobrodruh |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: po únor 07, 2005 8:24 pm Předmět: |
|
|
Tu jsem podepisoval, když tam bylo 18k podpisů . _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: čt květen 05, 2005 9:42 pm Předmět: |
|
|
A máme to za sebou. Před pár okamžiky skončil nominační večer. Čeho jsme se dočkali? Leckdy velmi úsměvných situací. Knězna Libuše byla předběhnuta Krtečkem, to byl šok. Co však všichni očekávali byl vítěz - Jára Cimrman. Jak bylo řečeno, počtem hlasů porazil všechny zúčastněné.
Musím pogratulovat České televizi, neboť to vyřešili velmi pěkně.
Nezbývá než oslavovat první místo.
P.S. V první desítce mě osobně překvapil Karel Čapek. S jeho umístěním souhlasím, ale že se dostane takhle vysoko jsem nečekal. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt květen 05, 2005 10:50 pm Předmět: |
|
|
| Ursus napsal: |
| V první desítce mě osobně překvapil Karel Čapek. S jeho umístěním souhlasím, ale že se dostane takhle vysoko jsem nečekal. |
No, mě tam zase nesedí Jan Žižka. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|