Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Black list - Small Icarus
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2004 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem převelice rád, že byl podlý Small Icarův čin potrestán. Rád bych, aby se situace co nejdříve uzavřela a zbytečně se nenafukovala.
Shadow
Orc

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2004 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hellmaster napsal:
Jsem převelice rád, že byl podlý Small Icarův čin potrestán. Rád bych, aby se situace co nejdříve uzavřela a zbytečně se nenafukovala.

Postav mi ho někde poblíž a já ho uzavřu jednou pro vždy Laughing Twisted Evil
*škodolibě se uchechtl*

stárnoucí vampír Spolku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2004 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes me kontaktoval Carr - Guildmaster BK a povidal, ze hrac jmenem Small Icarus je opravdu jejich adeptem, ale s jinou postavickou. Vyhodil ho. Chvili jsem s nim mluvil a muzu za Arina rict, ze by rad uzavrel mir mezi Icarusem.
Proto jsem navrhl, ze by bylo vhodne kdyby se sesla nejaka rada, hlavne slozena z vysoce postavenyma lidma v Guildach BK a Spolek, aby byli jako svedkove jejich sporu a jejich usmireni. Kazdy dasli jiny svedek je vitan. Jde nam o to pokusit se kontaktovat Ikaruse a nekde se sejit a navrhnout mu, ze vrati aspon nektere veci ktere odcizil a jemu bude naoplatku vracena castecne Fama od Arina. Dale by prisahal, ze se bude chovat cestne a takovato vec se nebude nikdy opakovat. Sic ho stihne trest ve forme rozhlaseni jeho spatne povesti po Guildach s pohrozenim, ze mame kontakty a muzeme mu zneeprijemnit zivot, nebo neco takoveho. Nikdy nevi s kym ma tu cest a kdo muze o nem informovat ty spravny lidi kteri zacnou hybat kamenama.
Pokud by na neco takoveho pristoupil, mohla by byt zakopana valecna sekera a Guilda BK by neprisla o adepta a my bysme si nemuseli lamat hlavu tim jak ho zabijeme vsema moznyma zpusobama.
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2004 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že je to skvělý nápad.
Sharlon Emir
Nightmare

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2004 12:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jak procitam duverne zaznamy z vasi kroniky shledavam ze cesty osusdu jsou nevyzpytatelne .... asi nebudete zrovna nadseni kdyz vam reknu ze jsem tomutu rozporu plnemu rangeru podal pomocnou ruku v podobe zakladni vybavy (neco onoho neco tamtoho atd. vesmes sami krami z pohledem necromacerovim)- zvlastni tato postavicka se pote ke me na trhu nekolikrate hlasila, baze dokonce se mnou nekolikrat chtela "nekam jit" vzdy jsem jako zaprisahly samotar s usmevem odmitl coz se svetle novych skutecnosti ukazuje jako dobre reseni ... ano bylo znej podle jeho vyjadrovani ohledne jeho "dorodruzneho zivota" znat ze je snim neco v neporadku ale nikdy by me nenapadlo ze by mohl byt opravdu nebezpecny ..... zvlastni ze ? Vskutku kdyz si vezmu ze jsem ho jeden den videl zebrajiciho na trhu a druhy den se vozil na modrem zostovi mohlo v modrem habitu s elvenem v ruce ...... asi jsem byl prilis duverivi Question

Smrt je jediná životní jistota!

Naposledy upravil Sharlon Emir dne so únor 14, 2004 12:20 am, celkově upraveno 1 krát
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2004 12:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

*pousmal se*
Jak jsi rekl cesty zivota a smrti jsou nevyzpytatelne. To ze jsi pomohl novackovi je slechetne a souhlasim s tim. Jaky vsak clovek ve skutecnosti je se zjistuje velmi spatne. Proto take postupujeme pri rekneme testovani a zaucovani novych zadatelu opatrne. Nekdy kazdy vyleti z krabicky a rozcili se, ovsem u nekoho je tato stranka prirozena a to co pro nas je samozdrejmosti je pro nej jen pretvarka s kterou se nas snazi podvest. U Small Icara o pretvarce nepochybuji... citim se velmi nesvuj v jeho pritomnosti. Obavam se vsak dnu, kdy dosahne mistrovstvi ve svem oboru. To uz nebude potrebovat zadnou pomoc a nebude jen tak zebrat na ulici. Me obavy se tyci v prohnanem podvodnikovi... ktery muze sahat az k samotnym vrahum...
*radeji zapudil myslenky*
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: ne únor 15, 2004 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*zastavil se a vydýchal* Přináším smutnou zprávu...dnes jsem potkal na trhu Small Icaruse...vedl řeči s okolními lidmi a podle těch pokřiků si myslím, že se nezměnil...jeho chování je hrozné...

Pajadin, The Paladin

Samotář, ochránce víry
FLEK
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2004 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SMALL ICAROS JE .........Jednoho dne jsem se vidal na trh.tam byl small icaros a oslovil me,jestli nechci jit do vesperu do NB ,rekl jsem ok,tak jsem prosel branou a ocitl jsem se ve vesparu parkrat jsem prebehl most a byl jsem tam.Small icaros rekl :::JA BUDU LOTOVAT::: sekl jsem ok a on rekl zabijej ja budu brat ty prachy a na konci jsi je rozdelime.rekl jsem jakoz to 2 mesicni hrac a zacatecnik OK zabil jsem hodne potvor
JENZE SMALL ICAROS jen vesele bral penize potvor co jsem zabil.na jeho tvari jsem vedel ze neni neco v poradku ale small icaros me healil a byl na me hodny az do chvile kdy jsem vesel do domu u dvou pavouku a zaby.prosel jsem par teleportacnimy porty az k ptakum jenze small icaros zalezl na cechovni port s oznacenim FINALE rekl jsem pockej.Asi me neslysel najednou sem se nemohl hybat a to ze small icarus utekl a nechal me na pospas 3 ptakum me moc neprekvapilo ptaky jsem sejmul az na jednoho.ale jeden me nakonec premohl.PAN SMALL ICARUS ME DOSUD NESKONTAKTOVAL A NEOMLUVIL.rekl jsem o teto prihode svemu nej kamaradovi PAJADINOVI nejhodnejsi a zaroven nej lepsi clovek ktereho jsem potkal.ten mi rekl ze ho zna moc dobre a poslal mi adresu na tuto stranku a ja se kouknul nemol jsem uverit svim ocim

PRISEL JSEM V BOJI O:

KONE
+1 scimitar
silver brnco komplet
pytel reggu od kazdeho asi 250
A PLNO JINYCH VECI

SMALL ICARE DOUFAM ZE SCHNIJES V PEKLE A UZ TE NIKDY NEUVIDIM A DLUZIS MI ASI TAK 3K (potom to rozdelime) HAHA na to ti nealitnu jiz nikdyTY SI ZESLOUZIS SMAZAT UCET Z WEBU DARK PARADISE SPINAVCE JEDEN PROLHANY PODLE ME JE SMALL ICAROS VELKY LHAR A PODVODNIK MOZNA I SRAB.

PREVAZNE DEKUJI PAJADINOVI ZA PODPORU A DARY KTERE OD NEJ PRIJMAM KAZDY DEN

Dixův otec před smrtí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2004 1:03 am    Předmět: Ale notak! Odpovědět s citátem

(omluvám se)
NonRP:

Fleku chápu tvoji zlobu, avšak ta není důvodem
abys psal NonRP věci na tuhle nástěnku.

Jo, jestli chceš, nějakej +1 mečík bych pro tebe určitě
našel. Wolf

( ještě jednou se omlouvám ž epíšu NonRP )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2004 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

*přečetl nové svitky*
Icarus je Icarus a nikdo se nezmění...je možné, že se mýlíme a ten člověk má jen obrovskou smůlu, ale podle všech okolností, činů a chování bych se spíše přiklánel k nejhoršímu...(modrá svině)...
...uzavřeme tuto knihu...

(Wolfíku, on se Flek opravdu snažil a nemá zkušenosti s Rp, tak buď prosím shovívavý...děkuji...)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

Přejdi na: