Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po únor 02, 2004 5:14 pm Předmět: |
|
|
Jsem převelice rád, že byl podlý Small Icarův čin potrestán. Rád bych, aby se situace co nejdříve uzavřela a zbytečně se nenafukovala. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Shadow Orc
Založen: 08. 11. 2003 Příspěvky: 184 Bydliště: Chomutov, Brno
|
Zaslal: po únor 02, 2004 5:17 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Jsem převelice rád, že byl podlý Small Icarův čin potrestán. Rád bych, aby se situace co nejdříve uzavřela a zbytečně se nenafukovala. |
Postav mi ho někde poblíž a já ho uzavřu jednou pro vždy
*škodolibě se uchechtl* _________________ Shadow
stárnoucí vampír Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: út únor 03, 2004 8:40 pm Předmět: |
|
|
Dnes me kontaktoval Carr - Guildmaster BK a povidal, ze hrac jmenem Small Icarus je opravdu jejich adeptem, ale s jinou postavickou. Vyhodil ho. Chvili jsem s nim mluvil a muzu za Arina rict, ze by rad uzavrel mir mezi Icarusem.
Proto jsem navrhl, ze by bylo vhodne kdyby se sesla nejaka rada, hlavne slozena z vysoce postavenyma lidma v Guildach BK a Spolek, aby byli jako svedkove jejich sporu a jejich usmireni. Kazdy dasli jiny svedek je vitan. Jde nam o to pokusit se kontaktovat Ikaruse a nekde se sejit a navrhnout mu, ze vrati aspon nektere veci ktere odcizil a jemu bude naoplatku vracena castecne Fama od Arina. Dale by prisahal, ze se bude chovat cestne a takovato vec se nebude nikdy opakovat. Sic ho stihne trest ve forme rozhlaseni jeho spatne povesti po Guildach s pohrozenim, ze mame kontakty a muzeme mu zneeprijemnit zivot, nebo neco takoveho. Nikdy nevi s kym ma tu cest a kdo muze o nem informovat ty spravny lidi kteri zacnou hybat kamenama.
Pokud by na neco takoveho pristoupil, mohla by byt zakopana valecna sekera a Guilda BK by neprisla o adepta a my bysme si nemuseli lamat hlavu tim jak ho zabijeme vsema moznyma zpusobama. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: so únor 14, 2004 12:03 am Předmět: |
|
|
jak procitam duverne zaznamy z vasi kroniky shledavam ze cesty osusdu jsou nevyzpytatelne .... asi nebudete zrovna nadseni kdyz vam reknu ze jsem tomutu rozporu plnemu rangeru podal pomocnou ruku v podobe zakladni vybavy (neco onoho neco tamtoho atd. vesmes sami krami z pohledem necromacerovim)- zvlastni tato postavicka se pote ke me na trhu nekolikrate hlasila, baze dokonce se mnou nekolikrat chtela "nekam jit" vzdy jsem jako zaprisahly samotar s usmevem odmitl coz se svetle novych skutecnosti ukazuje jako dobre reseni ... ano bylo znej podle jeho vyjadrovani ohledne jeho "dorodruzneho zivota" znat ze je snim neco v neporadku ale nikdy by me nenapadlo ze by mohl byt opravdu nebezpecny ..... zvlastni ze ? Vskutku kdyz si vezmu ze jsem ho jeden den videl zebrajiciho na trhu a druhy den se vozil na modrem zostovi mohlo v modrem habitu s elvenem v ruce ...... asi jsem byl prilis duverivi  _________________
Smrt je jediná životní jistota!
Naposledy upravil Sharlon Emir dne so únor 14, 2004 12:20 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: so únor 14, 2004 12:16 am Předmět: |
|
|
*pousmal se*
Jak jsi rekl cesty zivota a smrti jsou nevyzpytatelne. To ze jsi pomohl novackovi je slechetne a souhlasim s tim. Jaky vsak clovek ve skutecnosti je se zjistuje velmi spatne. Proto take postupujeme pri rekneme testovani a zaucovani novych zadatelu opatrne. Nekdy kazdy vyleti z krabicky a rozcili se, ovsem u nekoho je tato stranka prirozena a to co pro nas je samozdrejmosti je pro nej jen pretvarka s kterou se nas snazi podvest. U Small Icara o pretvarce nepochybuji... citim se velmi nesvuj v jeho pritomnosti. Obavam se vsak dnu, kdy dosahne mistrovstvi ve svem oboru. To uz nebude potrebovat zadnou pomoc a nebude jen tak zebrat na ulici. Me obavy se tyci v prohnanem podvodnikovi... ktery muze sahat az k samotnym vrahum...
*radeji zapudil myslenky* _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne únor 15, 2004 1:19 pm Předmět: |
|
|
*zastavil se a vydýchal* Přináším smutnou zprávu...dnes jsem potkal na trhu Small Icaruse...vedl řeči s okolními lidmi a podle těch pokřiků si myslím, že se nezměnil...jeho chování je hrozné...
Pajadin, The Paladin
Samotář, ochránce víry |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: so únor 21, 2004 8:30 pm Předmět: |
|
|
SMALL ICAROS JE .........Jednoho dne jsem se vidal na trh.tam byl small icaros a oslovil me,jestli nechci jit do vesperu do NB ,rekl jsem ok,tak jsem prosel branou a ocitl jsem se ve vesparu parkrat jsem prebehl most a byl jsem tam.Small icaros rekl :::JA BUDU LOTOVAT::: sekl jsem ok a on rekl zabijej ja budu brat ty prachy a na konci jsi je rozdelime.rekl jsem jakoz to 2 mesicni hrac a zacatecnik OK zabil jsem hodne potvor
JENZE SMALL ICAROS jen vesele bral penize potvor co jsem zabil.na jeho tvari jsem vedel ze neni neco v poradku ale small icaros me healil a byl na me hodny az do chvile kdy jsem vesel do domu u dvou pavouku a zaby.prosel jsem par teleportacnimy porty az k ptakum jenze small icaros zalezl na cechovni port s oznacenim FINALE rekl jsem pockej.Asi me neslysel najednou sem se nemohl hybat a to ze small icarus utekl a nechal me na pospas 3 ptakum me moc neprekvapilo ptaky jsem sejmul az na jednoho.ale jeden me nakonec premohl.PAN SMALL ICARUS ME DOSUD NESKONTAKTOVAL A NEOMLUVIL.rekl jsem o teto prihode svemu nej kamaradovi PAJADINOVI nejhodnejsi a zaroven nej lepsi clovek ktereho jsem potkal.ten mi rekl ze ho zna moc dobre a poslal mi adresu na tuto stranku a ja se kouknul nemol jsem uverit svim ocim
PRISEL JSEM V BOJI O:
KONE
+1 scimitar
silver brnco komplet
pytel reggu od kazdeho asi 250
A PLNO JINYCH VECI
SMALL ICARE DOUFAM ZE SCHNIJES V PEKLE A UZ TE NIKDY NEUVIDIM A DLUZIS MI ASI TAK 3K (potom to rozdelime) HAHA na to ti nealitnu jiz nikdyTY SI ZESLOUZIS SMAZAT UCET Z WEBU DARK PARADISE SPINAVCE JEDEN PROLHANY PODLE ME JE SMALL ICAROS VELKY LHAR A PODVODNIK MOZNA I SRAB.
PREVAZNE DEKUJI PAJADINOVI ZA PODPORU A DARY KTERE OD NEJ PRIJMAM KAZDY DEN _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: ne únor 22, 2004 1:03 am Předmět: Ale notak! |
|
|
(omluvám se)
NonRP:
Fleku chápu tvoji zlobu, avšak ta není důvodem
abys psal NonRP věci na tuhle nástěnku.
Jo, jestli chceš, nějakej +1 mečík bych pro tebe určitě
našel. Wolf
( ještě jednou se omlouvám ž epíšu NonRP ) _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne únor 22, 2004 10:47 am Předmět: |
|
|
*přečetl nové svitky*
Icarus je Icarus a nikdo se nezmění...je možné, že se mýlíme a ten člověk má jen obrovskou smůlu, ale podle všech okolností, činů a chování bych se spíše přiklánel k nejhoršímu...(modrá svině)...
...uzavřeme tuto knihu...
(Wolfíku, on se Flek opravdu snažil a nemá zkušenosti s Rp, tak buď prosím shovívavý...děkuji...) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|