Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

World of Warcraft
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to právě asi ne :o). Spíš prostě vzájemnou pomoc. Ale něco jako stavění zdí v UO čekat nelze :o).
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dungy probíhaly velice jednoduše, první šel člověk na aggro (donor/war, kterej hraje dlouho) a ten tahal monstra, nabral, zabili jsme, nabral, zabili jsme :p Popřípadě se aggruje na dálku, ale to funguje úplně stejně jako s tim warem jen s výjimkou, že někdo musí rychle aggro přebrat Smile

Asi nejvíc strategická debata, co jsem kdy zažil, bylo přesvědčování paladina, že má léčit ostatní a resovat druida, když padne.

Ale samozřejmě nechci odradit Smile

Mno, vlastně chci. Kdybyste dneska viděli, jak si Hellík vyhrál s mašinkama, jsem pak prostě přestal hrát a jen jsem se koukal, jak staví a tvoří ty jeho kolosy Smile)))
Stillwater
Velkej Drak

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedinou stěnu, kterou uznávám v dungu, je zeď z duchů! Tak.

e: Tajkona zkusim, jak budu mit (pres)pristi tyden volno.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Problém je v tom, že můj čas na hraní je nahodilý, takže večer prostě na Tycoon dvě hodiny+ nemám. Jinak bych do toho šel taky. Ta hra mě bavila vždycky (asi jako jediná strategie společně s Civilizací). Navíc tenhle OpenTTD má dost nových vychytávek v semaforech a podobně a dá se s tím vyřádit ještě lépe.

Ale já hledám RPG a na UO nemám lidi, se kterými bych hrál - ať už na Morii, Endoru, Manawydanu nebo Dark Paradise.

Pokud byste věděli o něčem, kde bych ty lidi našel, tak se podělte o zkušenosti.

Jestli je to WOW takhle jednoduché, tak fujky, na druhou stranu čas na to, učit se stěny pořádně a efektivně v dungeonech už asi nemám. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Sharlon Emir
Nightmare

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud můžu doporučit tak je tu EVE, je to ale placené.
http://www.eve-online.com/

Hlavně je to evidentně masakr na vývoj postavy a dá se velmi dobře hrát kontinuelně "minimalizovaně", stejně jako aktivně, ale základním předpokladem je tam stejně dlouhodobá existence ve světě (například treníng probíhá i když jste offline).
Rozhodně poskytuje naprosto obludné možnosti vyžití, viděl jsem jen málo ale evidentně to disponuje šílenym množstvim lodí a jejich možnosti výbavy jakoži skillů postav a vesmír je opravdu vesmírný.

Někde je tam 14-denní zkušební provozu zdarma, na který lze prý potom kdykoliv v budoucnu navázvat poté co si to zaplatíte. Já o tom velmi vážně uvažuji ... ale až od zimy Smile

Smrt je jediná životní jistota!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: st září 17, 2008 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já hrál WoW kvůli tomu nááádhernýmu světu Smile .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: st září 17, 2008 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wolf napsal:
Já hrál WoW kvůli tomu nááádhernýmu světu Smile .

Same here, ty obrovský věci jsou působivý Smile Osobně jsem měl nejradši, když jsem na gryfoj za alíka prolétával postupně celý svět, asi nejvíc se mi líbil Ironforge Smile Ale časem to omrzí a okouká se to.
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2008 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leny-m napsal:
Same here, ty obrovský věci jsou působivý Smile Osobně jsem měl nejradši, když jsem na gryfoj za alíka prolétával postupně celý svět, asi nejvíc se mi líbil Ironforge Smile Ale časem to omrzí a okouká se to.

Já včera vystrčil nos z dalekého severu a vydal se do světa. Metro mě dostalo. Smile Nádhera.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na: