Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po září 15, 2008 6:06 pm Předmět: |
|
|
No to právě asi ne :o). Spíš prostě vzájemnou pomoc. Ale něco jako stavění zdí v UO čekat nelze :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po září 15, 2008 8:42 pm Předmět: |
|
|
Dungy probíhaly velice jednoduše, první šel člověk na aggro (donor/war, kterej hraje dlouho) a ten tahal monstra, nabral, zabili jsme, nabral, zabili jsme :p Popřípadě se aggruje na dálku, ale to funguje úplně stejně jako s tim warem jen s výjimkou, že někdo musí rychle aggro přebrat
Asi nejvíc strategická debata, co jsem kdy zažil, bylo přesvědčování paladina, že má léčit ostatní a resovat druida, když padne.
Ale samozřejmě nechci odradit
Mno, vlastně chci. Kdybyste dneska viděli, jak si Hellík vyhrál s mašinkama, jsem pak prostě přestal hrát a jen jsem se koukal, jak staví a tvoří ty jeho kolosy ))) _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stillwater Velkej Drak

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 1103 Bydliště: The WatchTower of Britain - !!!
|
Zaslal: po září 15, 2008 9:48 pm Předmět: |
|
|
Jedinou stěnu, kterou uznávám v dungu, je zeď z duchů! Tak.
e: Tajkona zkusim, jak budu mit (pres)pristi tyden volno. _________________ Smrt nad Zlato!!!
Stillwater, necromancer, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út září 16, 2008 9:37 am Předmět: |
|
|
Problém je v tom, že můj čas na hraní je nahodilý, takže večer prostě na Tycoon dvě hodiny+ nemám. Jinak bych do toho šel taky. Ta hra mě bavila vždycky (asi jako jediná strategie společně s Civilizací). Navíc tenhle OpenTTD má dost nových vychytávek v semaforech a podobně a dá se s tím vyřádit ještě lépe.
Ale já hledám RPG a na UO nemám lidi, se kterými bych hrál - ať už na Morii, Endoru, Manawydanu nebo Dark Paradise.
Pokud byste věděli o něčem, kde bych ty lidi našel, tak se podělte o zkušenosti.
Jestli je to WOW takhle jednoduché, tak fujky, na druhou stranu čas na to, učit se stěny pořádně a efektivně v dungeonech už asi nemám.  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: út září 16, 2008 10:42 am Předmět: |
|
|
Pokud můžu doporučit tak je tu EVE, je to ale placené.
http://www.eve-online.com/
Hlavně je to evidentně masakr na vývoj postavy a dá se velmi dobře hrát kontinuelně "minimalizovaně", stejně jako aktivně, ale základním předpokladem je tam stejně dlouhodobá existence ve světě (například treníng probíhá i když jste offline).
Rozhodně poskytuje naprosto obludné možnosti vyžití, viděl jsem jen málo ale evidentně to disponuje šílenym množstvim lodí a jejich možnosti výbavy jakoži skillů postav a vesmír je opravdu vesmírný.
Někde je tam 14-denní zkušební provozu zdarma, na který lze prý potom kdykoliv v budoucnu navázvat poté co si to zaplatíte. Já o tom velmi vážně uvažuji ... ale až od zimy  _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: st září 17, 2008 6:00 pm Předmět: |
|
|
Já hrál WoW kvůli tomu nááádhernýmu světu . _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st září 17, 2008 6:35 pm Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
Já hrál WoW kvůli tomu nááádhernýmu světu . |
Same here, ty obrovský věci jsou působivý Osobně jsem měl nejradši, když jsem na gryfoj za alíka prolétával postupně celý svět, asi nejvíc se mi líbil Ironforge Ale časem to omrzí a okouká se to. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: čt září 18, 2008 12:27 pm Předmět: |
|
|
Leny-m napsal: |
Same here, ty obrovský věci jsou působivý Osobně jsem měl nejradši, když jsem na gryfoj za alíka prolétával postupně celý svět, asi nejvíc se mi líbil Ironforge Ale časem to omrzí a okouká se to. |
Já včera vystrčil nos z dalekého severu a vydal se do světa. Metro mě dostalo. Nádhera. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|