Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: čt únor 12, 2004 6:57 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze nehraju zas tak dlouho, ale DP se meni...
Drive jsem jral za dob Tragedy a spol, ale to nelze srovnat (a taky si to uz moc nepamatuju) _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: čt únor 12, 2004 9:11 pm Předmět: |
|
|
Hraji na DP skoro rok, což není zase tak dlouho, ale souhlasím s tím že se DP mění. A to k horšímu, když sem začínal hrát, bylo vše v klidu, občas mě zabilo PK, ale to je normal, ale žádné modé svině nebyly, lagy na mém dial-upu byly jen zřídka, pač bylo připojeno 150 hráčů ve špičce (okolo 21.00) a nějakých 210 hráčů když bylo, tak to sem si říkal "Ježiši tolik !" a teď 300 NO PROBLEM. A hráči se mi zdají taky trochu víc jako svině. Nemůžu si pomoct, ale začíná mi to "smrdět". |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt únor 12, 2004 10:13 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s Tebou Beregu...myslím, že by v tomto pomohla jediná véc...dočasné pozastavení registrací(Je to samozř. otázkou názoru). Hraji 4 měsíce, takže jsem zaznamenal jen menší skok(asi v nejhorší době), ale hrával jsem asi rok, když Dp začínalo a to bylo o něčem jiném...ale to se asi tak nemůže srovnávat... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|