| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: so listopad 13, 2004 5:33 pm Předmět: |
|
|
Dříve to bylo tak, že zájemce o ćlenství měl respekt před členy a snažil se být sám sebou , ale přitom se chovat v rámci Rp a v rámci určitých morálních etik, když se u nás zabydlel a zalíbil se, stal se z něho adept, to už byl takový napůlčlen, no a člen=naprostá důvěra...teď je to podobné jen s tím rozdílem, že se adept jako mezisložka vyloučil...já osobně si dělám obrázek z toho, jací jste a jak se chováte, nevadí mi, když někdo něco neumí, nebo má něco malého:), ale spíš hodnotím člověka jako takového...
k absolomovi: i v lži, namyšlenosti a urážlivosti může být něco pravdivého a mi nesmíme zatracovat, jelikož bysme byli stejní, né-li horší... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: po listopad 15, 2004 8:55 am Předmět: Re: Topic "absolom" |
|
|
| Hellmaster napsal: |
Prosim vás, já vim že dělám asi chybu jen tím že to tu vytahuju, ale jelikož už je absolomův topic zamknut, nechci aby měl pocit že ho nenecháme se vyjádřit, takže pokud by nám chtěl něco sdělit, může sem. Přestože už není adept, možná si na nás přesto udělá čas a pomůže nám probudit se z našich iluziorních světů ve kterých si potupně lžeme a libujeme v naší malosti, probudit se do reality kterou nikdo ze členů nevidí.
Hlavní důvod proč píšu tenhle post je ale jiný. Jde o to že absolom se na několika místecdh zmínil, že ho uklidňuje že jediní kdo s ním má problém jsou členové ale že u adeptů má podporu atd. Znepokojuje mě to, protože nepředpokládám že by absolom lhal.
Za prvé chci tedy za Spolek zdůraznit, že s nikým z adeptů (tedy kromě absoloma) nemáme žádný problém a myslíme si že je dobře že se k nám hlásíte a myslíme si že jste pro Spolek i pro nás přínosem. Samozřejmě bychom byli rádi, kdyby tyto sympatie byly vzájemné, nicméně podle absolomových slov se přemáháte abyste nedopadli jako on. To je právě to co mě znepokojuje. Ne proto že by to Spolku nějak vadilo. To že už Vampiric není adept neznamená že by byl špatnej a někomu ze členů by vadilo že s Vampiricem jiný adept kamarádí, to skutečně ne. Znepokojuje mě to proto, že nechci aby se někdo musel "přemáhat". Uvnitř Spolku panuje taková atmosféra (uvnitř, tzn. mezi členy), že kdokoliv může říct naplno svůj názor a nemusí se za něj stydět nebo se bát důsledků které by to co řekl mělo. Jedním z předpokladů pro to abychom vás přijali je právě naprostá důvěra která schopnost toto učinit obsahuje. Fakt že se vaše názory nemusí s těmi našimi shodovat už je věc jiná. Může vyústit v souhlasné či nesouhlasné reakce. Ano, v případě nesouhlasných pak může dojít k něčemu jako se stalo absolomovi, což byl jen logický důsledek rozdílných názorů na věci a vztahy mezi lidmi. Pokud tedy kdokoliv své skutečné názory a pocity skrývá, chtěl bych poprosit, aby se nebál je vyjádřit, protože když je bude potlačovat, časem už ho to nebude bavit bude Spolkem znechucen. Pomůže to tedy jak nám v urychlení vaší žádosti tak vám v rozhodování, je-li Spolek skutečně tou guildou která vám na sto procent vyhovuje...byla by přece hloupost hlásit se do guildy ve které se musíte přetvařovat a s jejímiž názory nesouhlasíte.
Osobně si ale myslím že situace taková jak jí popsal (možná ještě blíže popíše) absolom není a vztah mezi námi - členy a vámi - adepty není tak tragický )). Doufám že se mezi námi nejedná o žádný boj a jde nám o to se společně bavit u týhle hry a to způsobem který je nám společný.
Přesto, jak jistě chápete, jsem absolomovu poznámku nemohl nechat bez reakce. Ne kvůli němu, ale kvůli Spolku a jeho adeptům. Budu vděčný za jakékoliv reakce. |
Nerekl jsem premahaji, ale ze se vam snazi prizpusobit, protoze vidi ze jakakoliv anomalie a vi jak by dopadli a rekl jsem nekteri. Zase Helle prekrucujes ze soukrome debaty co jsem ti rekl v to jak se ti to hodi.
Navic, neni zbytecne cokoliv probirat, kdyz vy se stejne nikdy nebudete mit snahu ani prizpusobit, natoz tak zkusi v necem zlepsit?
Mimo to, myslim ze je zbytecne cokoliv psat protoze zdejsi clenove si asi poradne ani neprecetli muj pribeh, natoz aby se obtezovali podivat se jak se chova a funguje pravy Gangrel a mozna proto mi to neni ani lito, ze jsem byl opet vyloucen .......
Pouze cast popisu vyjmu, mozna kdyz to porovnate s moji komunikaci zde a jste trosku premyslivi, prijdete na to:
"Mnoho z nich používá ostřejší mluvu a zvyky , ale těžko se jim někdo z upírů vyrovná ve vyprávění příběhů a legend. Oblékají se do lesních barev a zbrojí, udržují staré zvyky a jsou přeborníky v pití. Přese všechnu svou brutalitu mají jistý stupeň zvláštní moudrosti, pramenící z poznaná života a jeho zákonů. Vždy dodržují dané slovo a porušení slibu si pamatují déle než trpaslíci. "
Tim koncim svoji reakci a debatu na cokoliv ohledne mne.
Mej se se a mam vas rad, TAKOVE JACI JSTE  _________________ Vampiric Phantom alias absolom
---------------------------------------------
Někdy i žít je statečným činem. - L.A.Seneca
Jo jsme divny ja & ja. - absolom
Ego et ego, quis ei plura? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po listopad 15, 2004 10:31 am Předmět: |
|
|
Spolek neni guilda, nevidim duvod, proc by se mel kdokoliv snazit do nej dostat zpubosy, ze by bylo nutne Spolek menit, pripadne ze by se musel menit on.
Spolek je spolecenstvi pratel. Nikdy jsem s prateli nesedel v hospode, do ktere by prisel cizi clovek, a chtel po nas zmenu nasich postoju, aby se mohl stat nasim pritelem.
Takze znovu - Spolek neni guilda, je to spolecenstvi pratel. To je cele, nevim, proc by se nekdo mel bat rici svuj nazor - to pratele preci mohou. A pokud se nekdu nescuchne, tudiz se nestane pritelem, pak take neni co resit.
My nejsme organizace, spolecnost, stat, guilda. My jsme skupinka pratel. To je cele. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po listopad 15, 2004 11:21 am Předmět: Re: Topic "absolom" |
|
|
| absolom napsal: |
| Nerekl jsem premahaji, ale ze se vam snazi prizpusobit, protoze vidi ze jakakoliv anomalie a vi jak by dopadli :) a rekl jsem nekteri. |
Pro jistotu to sem napíšu, aby ostatní věděli o co se jedná.
Debata s Wolfem, cituji tebe:
| absolom napsal: |
[11.11.2004 22:27:34] >> nikdo z vas se ani neobtezoval si zrejme zijstit jaky pravy gangrel je ..........
[11.11.2004 22:28:01] >> jen se nekteri z vas umi ohanet camarillou a ti co o ni vi nejvice mi s ni mikdy nos neutorali jako ti co v ni nikdy nebyli :)
[11.11.2004 22:28:33] >> na druhou stranu, nasel jsme zde dost lidi kteri jsou jini nezli vy, ale kvuli vam mlci a delaji si sve ............ aby nedopadli jako ja :)
[11.11.2004 22:29:22] >> mej se a hodne stesti, klic hodi do kose ve fire leny-m jen co ho potkam a dam mu ho. :)
[11.11.2004 22:30:06] >> Věř mi ľe o upírech vím víc neľ ty vynásoběno dvěma. Ale o tom se s tebou nechci bavit. --- To jsem řekl zas ejá
|
A ještě mi nedá nevyjádřit se k tomu jak se oháníš Gangrelem. Víš...skoro mi to připomnělo některý prudiče na DP, kteří se oháněj tím že prudění je podle pravidel, protože oni v RP hrajou padoucha jehož jediným cílem je ubližování ostatním. Možná na hardcore RP shardu kde by to mělo trošku jiný charakter a když by to ten hráč bral s nadhledem...což není ani případ DP, ani případ tvůj, protože na fóru nevystupuješ jako Vampiric ale jako absolom, chceš-li to vysvětlit přesně. Druhá věc která mě fascinuje je fakt, že jsi hrál Gangrela ještě dřív než jsi zjistil že existuje, viz. fórum o upírech.
Ale v jednom máš pravdu. Je zbytečné to probírat. Opět opakuju, že topic nebyl založenej pro Tebe, ale pro ostatní Adepty aby jim byla vysvětlena situace a aby s nimi byly rozebrányt věci které jsi zmínil, tobě byla dána možnost vyjádřit se k dané věci, budeš-li mít zájem. Tebe už tu opravdu nikdo řešit nechce. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku

Naposledy upravil Hellmaster dne út listopad 16, 2004 12:28 am, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: po listopad 15, 2004 11:24 am Předmět: |
|
|
| Vilgerius napsal: |
Spolek neni guilda, nevidim duvod, proc by se mel kdokoliv snazit do nej dostat zpubosy, ze by bylo nutne Spolek menit, pripadne ze by se musel menit on.
Spolek je spolecenstvi pratel. Nikdy jsem s prateli nesedel v hospode, do ktere by prisel cizi clovek, a chtel po nas zmenu nasich postoju, aby se mohl stat nasim pritelem.
Takze znovu - Spolek neni guilda, je to spolecenstvi pratel. To je cele, nevim, proc by se nekdo mel bat rici svuj nazor - to pratele preci mohou. A pokud se nekdu nescuchne, tudiz se nestane pritelem, pak take neni co resit.
My nejsme organizace, spolecnost, stat, guilda. My jsme skupinka pratel. To je cele. |
Nerikam ze se mate menit, ale tolerance by mela fungovat, je to RP hrani, jak prosazujete, tak nevim proc do ni tahat NonRP prvky. _________________ Vampiric Phantom alias absolom
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po listopad 15, 2004 1:03 pm Předmět: |
|
|
Ano, vykradani domku je take RP.
Ale uz ne RPG - tedy to G, ktere v prekladu znamena HRA.
Klidne si v ramci RP prud, bud otravny a vulgarni. Ja na to ale ve HRE nemam naladu, tudiz tve RP nikdy nepochopim a proto te chci vydat a hlavne poslouchat co nejmene, pokud mozno vubec.
Byl jsem v Camarille, o vampirech neco malo vim. Dost na to, abych vedel, ze Gangrel ve hre jde hrat bez nadavek a fajnove. Mozna to neni tak uplne RP, jak ty bys sis predstavoval, ale je to dost RPG na to, abych se s nimi zkamaradil a chtel s nimi travit volny cas.
Ano, vykradani domku je take RP. Ale o takove RP nikdo ze Spolku nestoji. A pokud o to nekdy Spolek stat bude, treba proto, ze "tech dost lidi, co si delaji sve aby nebyli vyhozeni" ziska vetsinu a Spolek zmeni, tak uz to nebude spolek (upozornuji ted na mel prvni pismeno) pro me.
Ono pokud kdokoliv pred spolkem skryva sve opravdove ja, pak vubec nepochopil, o co spolku jde.
Prudeni a nadavani pod zasterkou RP je vazne ubohost. K tomu uz se nema smysl snad ani vyjadrovat... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: po listopad 15, 2004 3:03 pm Předmět: |
|
|
Takže Absolome, neoháněj se RP, prosím.
Ve hře jsem tě potkal párkrát. Jediné, co mi vadilo je tvé nonRP.
Hellmastře, věř mi, že to, co Vampiric předvedl na výpravách opravdu není hardcore RP.
A ještě jedna věc, Spolek hraje tak jak hraje, protože se jim to líbí. Pokud je někdo jiného názoru na hru, nikdo jej nenutí se ke Spolku hlásit! Tak nevím o co ti pořád jde. Založ si vlastní guildu a tam si utvoř pravidla tobě šitá na míru! _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

|
Zaslal: po listopad 15, 2004 11:02 pm Předmět: |
|
|
No Comment  _________________ Vampiric Phantom alias absolom
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Suerte Mummy

|
Zaslal: út listopad 16, 2004 2:00 am Předmět: |
|
|
Náhodou... za RP mluvu dostal Absolom celkem 4700 polen v mistni RP veznici  _________________ Šašku, bav mne! Nudím se.
(J. Werich - Císařův pekař) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

|
Zaslal: út listopad 16, 2004 8:54 am Předmět: |
|
|
| Suerte napsal: |
Náhodou... za RP mluvu dostal Absolom celkem 4700 polen v mistni RP veznici  |
myslim ze at reknu cokoliv bude to stejne jedno
mimo to, potkal jsem v prirode (jak jsem jiz psal na mrakoplashovi) GM ktery taky zrovna slusnosti nehyril a jeste mi vyhrozoval, ale toho jsem v jailu nepotkal
Zvlastni ......... _________________ Vampiric Phantom alias absolom
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|