| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: so leden 08, 2005 9:16 am Předmět: |
|
|
| Baltik napsal: |
| Wolf napsal: |
A zpátky k tématu. Jestli mi někdo z vás pošle někdy takovejdle řetězovej dopis, budu si myslet že je totální blbec. Ignorovat takových dopisů třeba 10
|
Sedim v praci, cekam az se domigruje 20 giga mailu z jednoho serveru na druhy a neskutecne se u toho nudim, ba co rict usinam, a proto abych zabil cas, pisu na ruzna fora.
Proto mi rychle odepis, abych mel co delaj, jinak budu velice nastvany, Kdyz mi neodepises, tak je chytim, hodim do basy, killnu te, zabiju ti kone, tvoji banku naskladam na zem pred HB Brit, smazu ti account, bloknu IP a vubec ti udelam to nejhorsi co umim.
Ali.Landry, nestastny to chlapec z rozvracene rodiny to v Tisnove, mi psal kdyz psat nemel, a nepsal kdyz psat mel. A jak dopadl? Prisel o nejeden account, z Tisnova si uz nezahraje a staci aby se na chvili ukazal a nikdo ho nema rad.
Proto pokud mi chces udelat radost, probud 5 svych kamaradek, posli jim tento dopis a pritahni je na forum, abych mel s kym kecat.
 |
Hehe Balte to je husty...
Podepiste se podeme a jestli to neudelate Budete mit 100 let nestesti  _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|