| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Joker Ettin
|
Zaslal: út březen 01, 2005 5:00 pm Předmět: |
|
|
Posledni dobou je to spi takove ze lagy jsou porad cely den i kdyz mirne nebo mirnejsi ale nekolikrat behem dne je to strasne.Dale jsou i mista na kterychto proste laguje vzdycky nevim proc mozna kvuli terenu osobne se mi to stava v nekerych castech starozeme a nejen me... _________________ Má duse patří bohu,
Zivot můj dostane král,
srdce své daruji Zeně,
čest svou si ponechám sám
Legionář tělem i dusí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út březen 01, 2005 6:36 pm Předmět: |
|
|
| Joker napsal: |
| Posledni dobou je to spi takove ze lagy jsou porad cely den i kdyz mirne nebo mirnejsi ale nekolikrat behem dne je to strasne.Dale jsou i mista na kterychto proste laguje vzdycky nevim proc mozna kvuli terenu osobne se mi to stava v nekerych castech starozeme a nejen me... |
Terra Sanctum a Ice? Nejsi jediný komu to tak přijde
Uvažují Gm o nějakém řešení nárůstu lidí? Je opravdu enormní a pořád se zvyšuje.. To se prostě čeká na dobu, kdy se koule zhroutí naposled a odkutálí se do věčných lovišť? _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Joker Ettin
|
Zaslal: út březen 01, 2005 6:44 pm Předmět: |
|
|
Jo jo i tydle místa.
Poslední zbytecky místa se uz podle me zaplnuji a je jen otazka casu kdy koule praskne. _________________ Má duse patří bohu,
Zivot můj dostane král,
srdce své daruji Zeně,
čest svou si ponechám sám
Legionář tělem i dusí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|