Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Miar Lizardman
Založen: 06. 12. 2005 Příspěvky: 209 Bydliště: The Travellers inn v Trinsicu, izba c.1
|
Zaslal: so únor 04, 2006 7:21 pm Předmět: |
|
|
No ja som si skor pre vlastnu potrebu uz davnejsie chcel pozret autorsky zakon, a pri tomto som si na to spomenul a tak ako som ho cital som to co sa mi zdalo k teme rovno pastoval sem ) nech aj vy z toho daco mate.  _________________ Nie ten človek žil viac, ktorý sa dožil vysokého veku, ale ten, ktorý svoj život naozaj precítil. Rousseau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohdy Lizardman

Založen: 04. 05. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Brno-Boh(u)nice
|
Zaslal: ne únor 05, 2006 2:12 pm Předmět: |
|
|
Nevím to jistě,ale mám pocit,že admini GZ asi založili NEW server a to: www.gamepark.cz _________________ "Kouřím,tedy jsem"*zahodil vaťan a zmizel*
Bohdy-Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miar Lizardman
Založen: 06. 12. 2005 Příspěvky: 209 Bydliště: The Travellers inn v Trinsicu, izba c.1
|
Zaslal: ne únor 05, 2006 3:26 pm Předmět: |
|
|
Bohdy napsal: |
Nevím to jistě,ale mám pocit,že admini GZ asi založili NEW server a to: www.gamepark.cz |
ano, vyplyva to z DP noviniek myslim ze zareagovali celkom rychlo a zacina sa boj o zakaznika ˇtak ako to ma v spravnom trhovom hospodarstve byt.... moje kapitalisticke srdce plesa prajem vsetkym hracom aby na tom serveri nasli to co hladaju. ;o) _________________ Nie ten človek žil viac, ktorý sa dožil vysokého veku, ale ten, ktorý svoj život naozaj precítil. Rousseau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|