Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: po leden 09, 2006 6:43 pm Předmět: |
|
|
Napadá mě otázka, jaké používáte sluchátka k přehrávači? Teď jsem vyzkoušel trošku kvalitnější potvůrky a zjitil jsem, že celková kvalita zvuku ve velké míře záleží právě na sluchátkách. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stillwater Velkej Drak

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 1103 Bydliště: The WatchTower of Britain - !!!
|
Zaslal: po leden 09, 2006 10:09 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze ty co mam ja patri mezi zlatou klasiku - Koss Porta Pro. Kdyz jsem je videl poprve, tak jsem si rikal, ze je ten clovek nakoupil nekde u rakosniku na trznici, ale rychle jsem si na ne zvykl. Navic jdou krasne slozit a co se tyka zvuku, tak myslim, ze konkurence pro ne v tehle cenove tride neni (mozna tak jeden typ od Seinheiser [nebo jak se ten nemec jmenuje:) ]) Cena je neco pres dvojku a pro ty, kdo se chystaji vyrazit do Statu se vyplati pockat, pac je tam maji za pulku. A jeste jako takova tresnicka na dortu je dozivotni zaruka (staci jen zaplatit cca 200Kc poplatek) _________________ Smrt nad Zlato!!!
Stillwater, necromancer, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: po leden 09, 2006 10:25 pm Předmět: |
|
|
Vím, Porta Pro mám taky.  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: út leden 10, 2006 6:53 am Předmět: |
|
|
pisou tu Sony MDR E818, 280,- Kc
Crannberries + Komunalni odpad _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út leden 10, 2006 7:12 pm Předmět: |
|
|
Já mám takový shitský MSI Megastick s flash pamětí 256MB.
Přehrává MP3 a WMA, má rádio, který aspoň ve městě mělo příjem jakž takž (rozhodně lepší než rádio mobilu Siemens SX1) a taky nějakej diktafon, kterej stojí docela za prd ale občas se hodil. Jo a má zdířku pro externí mikrofon. ID3 tagy samozřejmě zobrazuje, displej je celkem dobrej ale kombinace podsvícení+denní světlo je vražedná, to pak není čitelnej. Chybělo mi tlačítko na listování v albech, protože prolistovat 50 skladeb, než najdu tu správnou je opruz. Láduje se AAA baterkama. Mám 4 akumulátory, vždycky u sebe nosím jeden náhradní a jeden v přehrávači. Ono to na ně vydrželo hrát i 10 hodin, než jsem je všechny 4 omylem vypral v pračce . Nejhorší na něm je, že je kupovanej když MP3 přehrávače začínaly a stál tuším 4k, dneska se dá lepší koupit i za 2k. Navíc po krátke době odešly orig. sluchátka, tak jsem k tomu začal používat svoje Panasonicy od walkmana a teď nedávno odešla ta zdířka pro sluchátka. Takže to musím reklamovat a furt se k tomu nemůžu dokopat, páč to znamená zabalit ho, přiložit papíry a kamsi to poslat poštou...
Teď jsem teda dostal 512MB SD paměťovku do PDAčka, což shledávám mnohem lepší věcičkou. Problém je v tom, že ta paměťovka je nějakej krám a při zápisu na ni se soubor poškozují. Obrázky jsou divně barevný, videa podělaný a zasekávaj se, v muzice se občas ozve zapraskání, zapískání a prostě takový různý divný zvuky. Občas je toho víc, občas je to v pořádku... Doufám, že to je kartou.
V Pocket Media Playeru otevřu nějakej playlist, vypnu displej (ne PDA), hodím ho do kapsy a jsem spokojenej . Nemusím zdůrazňovat, že PDA je na rozdíl od MP3 přehrávačů multifunkční, má mnohem lepší zvuk, povedenej interní repráček i mikrofon... _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Deathless Gazer

|
Zaslal: út leden 10, 2006 11:20 pm Předmět: |
|
|
Ursus napsal: |
Napadá mě otázka, jaké používáte sluchátka k přehrávači? Teď jsem vyzkoušel trošku kvalitnější potvůrky a zjitil jsem, že celková kvalita zvuku ve velké míře záleží právě na sluchátkách. |
Přesně tak. Kvalita sluchátek je na zvuku to nejdůležitější. Osobně mám oblíbené jedny "špunty" od Panasonicu. Stály mě před pár lety hodně peněz, ale když si to srovnáš s "běžnými", tak tam je pěkně velký rozdíl ve kvalitě. _________________ "Dospělost začíná toho dne, kdy přijímáme zodpovědnost za své činy."
http://deathless.cz
Deathless The Hand of Death, Člen Spolku
Connan Brave Warrior
Coopernik Senior Craft
Conjurer Junior Mage |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Harb Lizardman

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 221 Bydliště: Hradec Králové - Svobodné Dvory
|
Zaslal: so leden 14, 2006 10:05 pm Předmět: |
|
|
Ursus napsal: |
Napadá mě otázka, jaké používáte sluchátka k přehrávači? Teď jsem vyzkoušel trošku kvalitnější potvůrky a zjitil jsem, že celková kvalita zvuku ve velké míře záleží právě na sluchátkách. |
Já bych kvalitu celkovou reprodukce rozložil takto :
30% zesilovač přehrávače - 70% sluchátka.
Nedávnou jsem si k iRiverovi 550 koupim sluchátka značky KOSS, konkrétně Sporta PRO.(Poslouchal jsem i Porta PRO a jediný rozdíl je podle mě v ceně , protože Porta PRO mají být vlajkovou lodí.)A nemůžu si je vynachválit(předtím jsem používal "pecky" dodané od iRivera), na to, že jsou "otevřené" je kvalita reprodukce vynikající a ve své cenové kategorii těžko mají konkurenci.Těch 1500 Kč, které jsem vynaložil rozhodně stály za to.
Ovšem nic se nevyrovná osobnímu poslechu a v obchodě, kde vám sluchátka nedají poslechout a odpoví vám "No, hrajou 20Hz - 20kHz" bych ukázal záda. _________________ "Člověk se učí pro to, aby stejně nakonec všechno zapomněl."
"Which is worse: ignorance or apathy? Who knows? Who cares?"
Harb, adept spolku, kněz Aethanův a chodící lékárnička
EJRO elitní jednotka rychlého odflusnutí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: so leden 14, 2006 11:19 pm Předmět: |
|
|
Co jsem četl na diskuzích, tak Sporta Pro jsou o něco málo horší než Porta Pro, takže za ty prachy jsou v pohodě. Mě se ale víc líbily Porta, takže nebylo proč váhat. I když napřed jsem zvažoval The Plug.
Ty sluchátka, která jsou k iRiverovi, to jsou myslím Senny řady MX což jsou s Plugy od Kossu nejlepší špunty. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|