| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út únor 01, 2005 1:49 pm Předmět: |
|
|
Illidane, dřív mi přišlo že tvůj zájem o Spolek je spíš na takové mlhavé úrovni, jako bys sice u nás měl přihlášku, ale přitom tu skoro vůbec nebyl. Nevím jestli s Tebou o tom někdo mluvil nebo ne, ale to aby ses znal se všemi členy je jeden ze základních požadavků k přijetí a přesto že už jsi u nás Adeptem docela dlouho, mnoho z nás Tě vlastně ani nezná, což je škoda.
V poslední době se to lepší a jsem rád že ses zmínil o tom jak to s Tebou a s hraním vypadá, protože jsi tím dal najevo že se dění ve Spolku dál účastníš, přestože ti v tom real trošku brání (a zde podotýkám že když se někdo nemůže účastnit hry kvůli realu, neovlivní to negativně jeho přihlášku). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út únor 01, 2005 2:40 pm Předmět: |
|
|
Jojo, děkuju Ili že jsi dal na má slova, vidíš co ti to vyneslo  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: út únor 01, 2005 5:21 pm Předmět: |
|
|
| citace: |
| Illidane, dřív mi přišlo že tvůj zájem o Spolek je spíš na takové mlhavé úrovni, jako bys sice u nás měl přihlášku, ale přitom tu skoro vůbec nebyl. |
Možná je to divný, ale naprosto chápu, že ti to tak připadalo, mě to občas bylo . . .
Ja vím že to se mnou není jednoduchý, i když to slýchávám spíše v realu.
| citace: |
| Nevím jestli s Tebou o tom někdo mluvil nebo ne |
Wolf, Wolf, Wolf, Wolf . . . _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
Co tě nezabije . . . se tě pokusí zabít znova.
Vampír Ilidan - Adept Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne březen 27, 2005 1:52 pm Předmět: |
|
|
A přestože na nějaký čas Illidan dal na Wolfova slova, stále z něj nemám pocit dostatečné Spolkovnosti. Je pro mě příliš nevýrazný a nijaký, ani si vlastně nevšimnu že se najednou začíná nějak méně ozývat. A to je špatně, je potřeba, Illidane, abys lehce přehodnotil svůj přístup k nám, protože jinak jsi fajn, ale z toho co jsi tu u nás předvedl nejsi natolik výjmečný, abychom tvojí přihlášku mohli uložit k ledu a doufat že se někdy vrátíš. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: út březen 29, 2005 6:19 pm Předmět: |
|
|
Tak jest. _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: st březen 30, 2005 2:14 am Předmět: |
|
|
Dnes Ilidan napravoval - a moc mne to potesilo, prima, jen tak dal. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: po duben 18, 2005 2:12 pm Předmět: |
|
|
Tak a je po příjmačkách, snad to dopadlo, uvidíme . . . Ale proč píšu, v pátek 22.4.2005 odjíždím na týden pryč, resp. vrátím se v pátek 29.4.2005 _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: pá duben 29, 2005 11:34 am Předmět: |
|
|
Světem se opět šířilo světlo, muž, znaven z dlouhých cest, usedl na židli ve svem domě a začal se pomalu přehrabovat ve svitcích
Po vyčerpávajících cestát jsem opět zde a mám chuť, chuť napít se sladné krve jako nikdy dříve . . . _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: ne červen 05, 2005 6:27 am Předmět: |
|
|
Zdá se, že Sharlonovy zapomenuté listy, jsou opravdu zapomenuty, chtěl bych požádat všechny nezůčastněné, aby se na to podívaly. Uděláte tak radost nejsen mě . . .
Hellmastere, teď jsem si všiml, že mě píšeš se dvěma ll, pokud vím, já mám jedno, ne že by na tom tak záleželo, ale jen pro pořádek.
P.S. Sharlone, pokud me slyšíš, ty mě v zapomenutých listech píšeš také s dvěma ll.  _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne červen 05, 2005 10:52 am Předmět: |
|
|
| Ilidan napsal: |
| Hellmastere, teď jsem si všiml, že mě píšeš se dvěma ll, pokud vím, já mám jedno, ne že by na tom tak záleželo, ale jen pro pořádek. |
Ježiš! :o( To se ti strašně moc omlouvám. Mám takovejhle problém se všema jménama který se už někde jinde kdysi objevily, i když abych řekl pravdu nejsem si jistej zda-li se vlastně TEN Ilidan nepíše náhodou taky s jednim l. Děkuju za připomínku. Ještě jednou se moc omlouvám, budu si na to dávat pozor.
Edit: Kelnorovi jsem jeden čas řikal Keldorn :o))))) _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku

Naposledy upravil Hellmaster dne ne červen 05, 2005 2:02 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|