Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá červenec 09, 2004 4:03 pm Předmět: |
|
|
Zrovna na toho supportera ve fire bych já osobně čekal i těch několik hodin. Jenomže ne každý má tolik času jako že ano.
Vědět, že někdo buguje nestačí? Vždyť je v pravidlech, že GM má vždy pravdu. Podle mého stačí, hráčů je dost, tak proč nelze pár vyhodit, když se ví, že buguje? Někdy jste v tomhle s prominutím až moc tolerantní. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: pá červenec 09, 2004 4:42 pm Předmět: |
|
|
Ursus ma pravdu. Proc kdyz vite ze buguje ho rovnou nesmaznete a nedate banana ? Hracu je tu opravdu strasne moc. Myslim ze tech par bugeru smazat by nebyla skoda. Jde jen o to jak se rozhodnete. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere.
Naposledy upravil Necrostan dne pá červenec 09, 2004 5:07 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá červenec 09, 2004 4:59 pm Předmět: |
|
|
No na to možná můžu odpovědět i já. Myslim že tady jde o to že jednou z 20ti případů potrestání bugera na základě toho že "se to o něm ví" by mohl být někdo kdo nebuguje. Nedopatřením, šířením pomluv...tohle se prostě stává a myslím že kvůli tomuhle jednomu případu by se to dělat nemělo a nedělá. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: pá červenec 09, 2004 5:03 pm Předmět: |
|
|
Asi si me nepochopil Helle, asi jsem se spatne vyjadril. Jestli se o nekom vi ze na 100% buguje tak bych ho smazl a necekal az ho nekdo nachyta. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá červenec 09, 2004 5:06 pm Předmět: |
|
|
Necrostan napsal: |
Asi si me nepochopil Helle, asi jsem se spatne vyjadril. Jestli se o nekom vi ze na 100% buguje tak bych ho smazl a necekal az ho nekdo nachyta. |
Aha...špatně jsem si přečetl. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: ne červenec 11, 2004 7:09 pm Předmět: |
|
|
A nalezeni chytryho supportera ve fire je nemozne...
Ad PAGE - jenze clovek, pokud neni sam tim postizenym ji treba nenapise, protoze neco dokazovat je potom hodne slozite - a takovihle "prasata" si vetsinou jako cil vybiraji nekoho, kdo udela jakousi "chybu" - tj skoci mu na lep.
Klasickym prikladem kdy se clovek nemohl branit byla drivejsi provokace, ovsem i dnes je mnoho moznosti jak nekoho nachytat - jak psal Balt vetsina se jich toci kolem crim statusu a sede karmy.
Tim chci rict jen to, ze vetsinou se cilem nestavaji ti zkuseni, ale novacci, ktere imho nejaka page snad ani nenapadne - a pokud ano nedokazi presne popsat o co slo a page pak vypada jako neco co napsal dusevne chory clovek  _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: ne červenec 11, 2004 9:47 pm Předmět: |
|
|
Helle:
citace: |
Helle, znam opravdu dost bugu a nemyslim si, ze bych mel byt bran jako potencialni zneuzivatel.. |
Ani slovo o zlounu nejvetsim -jediny rozdil .. zamena slov bugger a zneuzivatel
Vadi mi, ze kdyz si stezuji, ze nekdo zneuziva bug (bylo to Pk GodZilla, bugly berserk), ze nikdo nereaguje.. po tydnu ho potkam znovu a bug ma stale, pisu znova, nic.
Nebo Reiko, looti obcas skriptem (to nevim, zda jde postihnout, kdyz u toho Gm neni)..
|
U GodZilly se staci kouknout na jeho postavu, nepotrebujes nic vic..
U Reika verim, ze je to slozitejsi, ale nebyl jsem jediny, kdo kvuli tomu psal page
Najo:
VFP jde nejdriv do armoru (proto neni vhodne pri PvP) KVF, POG... to jsou kouzla ktera vubec armor nezajima a rovnou zpusobuji dmg.
|
Prave proto se u PvP poziva:) .. Sice je to pouzitelne jen na nekry a magy (pokud nemaji skladacku ci lepsi robu ), ale za to velmi dobre.. A prave o to mi slo, ten Ar 4 (pokud se doopravdy zapocita) by byl znat.
Takze kdyz zabil cloveka zostem, tak jeho jediny postih byl crim ? (a protoze mi zabil brasku, tak jsem ho prijel zabit:))
Stane:
To bych taky bral, ale muselo by to byt praktikovano jen na tech, u nichz je prokazatelne bugovani s umyslem..
Retro:
Jo, to je trend posledni doby, seda karma a zabijet utocniky. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: ne červenec 11, 2004 11:58 pm Předmět: |
|
|
Pamatujete jak si me odnesl Gm a rekl ze jsem zlodej ?
Jak nikdo nevedel o co jde ?
(Vim ze se bavime o bugach a toleranci)
Ale ja jsem vykradl Dum...
Sice to ten majitel otevrel na vzdy a spristupnil vsem jeho dum...
Ale ja se poucil a Gm me chtelo maznout,pry ze poznal me srdce a ze pry poznal nekoho kdo je fakt hodny clovek a ze to je jen nedorozumeni...
taky ze bylo ja fakt nevedel ze je najemni a normalne jsem vlezl do ciziho domu.
Takze sem byl moc rad ze me nemazly...
DOcela rad bych vedel co to bylo za Geemko,,,
TO se nedozvim nikdy..
Takze Zaver ?
: Myslim ze i tolerance nekdy je k necemu dobra. _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: po červenec 12, 2004 8:16 am Předmět: |
|
|
timeo: VFP, no jiste, proti nekomu kdo nema ani na obleceni se to hodi.....
co se tyce toho zosta, spatne jsi mne pochopil, pokud by byl chycen a usvedcen, dostal by spravedlive killy, jejichz pripsani obesel noa co si budem povidat, GM obcas neumi pocitat a prihodi sem tam jeste nejaky ten kill navic..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po červenec 12, 2004 10:00 am Předmět: |
|
|
Naja napsal: |
timeo: VFP, no jiste, proti nekomu kdo nema ani na obleceni se to hodi.....
co se tyce toho zosta, spatne jsi mne pochopil, pokud by byl chycen a usvedcen, dostal by spravedlive killy, jejichz pripsani obesel noa co si budem povidat, GM obcas neumi pocitat a prihodi sem tam jeste nejaky ten kill navic..  |
Obleceni klidne muze mit, i tu magickou robku, proti skeleton kompletu take jeste pouzitelne..
S tim zostem diky, uz to chapu, priste to vyjde.. Jemu bych ty killy klidne blbe spocital  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|