Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po říjen 10, 2005 10:58 pm Předmět: |
|
|
Obušek nemusíš otevřít. Dá se dokoupit i speciální koncovka, co se dá na opačnej konec než kterej "otevíráš". Ale obejdeš se i bez toho.
(Ještě jedna taková blbinka, dá se tam dát i speciální baterka ) _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út říjen 11, 2005 9:05 am Předmět: |
|
|
Jasne, obusek je dobry i zavreny, ale... je to zbytecna zatez. Je to tezke jako krava, velke jako krava, do nekterych podniku te s tim nepusti, kdyz ti ho vyrazi z ruky a dostane do sve tak je to trosku kontraproduktivni. Nemluve o tom, ze vetsina rvacek s po par prvnich urovnich dostane do urovne - jeden na zemi, druhy nad nim, pripadne oba dva v klinci. A tam je ti obuch naprd.
Pokud si vzpomenu treba na rvacku v McDonnaldu o MMF, tak jsme misto obusku pouzili nejdrive ruce a nasledne zidle. Na obusek nebylo misto ani cas.
Takze pokud mam rok tahat obusek, abych ho pak mooozna jednou za rok pouzil, to radsi dostat pres usta  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
« Dratekk » Lizardman
Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 211 Bydliště: Venku na paloucku u lesa (Czech_Paradise)
|
Zaslal: čt říjen 13, 2005 11:03 am Předmět: |
|
|
nedavno sem mel konflikt i ja oslavoval jsem narozeniny kamarada a sedime v hospode kdyz se schylovalo ke konci sly nekteri platit na bar a mezi nima i ja kdyz uz sem bylo u placeni pristoupil ke me ozraly idiutek a dal me pesti primo do plastiky coz me zkazil celej vecer pac me pak jenom bolela hlava ale jsem si jistej tim ze do dneska toho lituje a litovat bude za to nemuze clovek ale ten magickej alkohol kterej dokaze otupit mysleni . jakozto alkohol je take droga a nekde sem slysel ze k cloveku se muzes otocit zady ale ne k droze ! Navic vseho moc skodi . _________________ -- Lovec pokladu --
-- Clen Spolku -- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: čt říjen 27, 2005 10:53 pm Předmět: |
|
|
asi to patri nejspis sem
jsme dneska z brachou trenovali nejaky ty chmaty atd. ja ani neumim poradne tlacit celym telem sotva jsem ho vyved z rovnovahy.... on me poslal 3 metry dozadu a to to jeste brzdil, jako reknu vam ze kdyz dojde na bitku rukama (nejlip 1vs1) tak ten co umi Tchaj-ťi (nebo aikido, tam jsou pry podobny paky atd.) tak ma znacne navrh a navic neni potreba sila.... _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: so říjen 29, 2005 6:39 pm Předmět: |
|
|
Aikido bojuje se silou, vahou a rychlosti nepritele tim, ze ji usmerni a pouziji proti nemu. Pekna vec. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: ne říjen 30, 2005 12:10 pm Předmět: |
|
|
pekna vec to sice je, ale nez se ji naucis aspon do takove miry, aby jsi ji byl schopen pouzit k vlastni obrane, tak ti to zabere hodne let ...
ono staci srovnani, jak si proti sobe povede thaiboxer a aikidista, oba napr po 6 mesicich vycviku ... a na druhou stranu po 30 letech cviceni
staci se trochu pobavit s kazdym kdo aikido, nebo dokonce i vnitrni bojova umeni jako je tai-ti a clovek se dozvi, jak moc dlouho trva, nez je clovek aspon schopen je trochu pouzit pro svoji obranu _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: ne říjen 30, 2005 12:41 pm Předmět: |
|
|
Gate keeper napsal: |
Aikido bojuje se silou, vahou a rychlosti nepritele tim, ze ji usmerni a pouziji proti nemu. Pekna vec. |
To i judo a přísahám, v praxi je judo na dvě věci...
Vím o čem mluvím. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: ne říjen 30, 2005 1:37 pm Předmět: |
|
|
Gate keeper napsal: |
prave ze na to nemusis byt nijak silny, staci rychlost a umet usmernit svoje pohyby, sila uz je jen takovej bonbonek ze znasobis ucinnost rany kdyz mu das, jinak neni ani potreba _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joker Ettin
|
Zaslal: út květen 23, 2006 7:25 am Předmět: |
|
|
Podle mě je at uz paralyzer ,pepřák obušek apod na jednu věc.. člověka tim se štestím poprví překvapíš ale mohl by si te vyhlídnout znovu což by už byl opatrnej a navíc s kámošema...Takhle na akci se mi to stalo jednou a to vlastne sem to trosku zavinil sobe sám ..ale naštestí to pro mě dopadlo dobře.. neni dobrý se spolíhat na nekoho jinýho (na kámoše) neni možný aby každej s tebou chodil všude a porad.. s kamošema se nám to stalo tak že já sem se šel provětrat ven a tam už se jeden holohlavec navážel do jednoho kluka.. šel sem dál a jen tak z prdele sem si řek nácek posranej .. ale nebyla to žadná až tak korba .. dal mi bodlo zezadu do nohy což jsem nečekal ,ztratil sem rovnováhu ale nespadl jsem a jelikož sel ke me tak jsem mu bez varování jako on mě otočkou napálil jednu ze strany do spánku a druhou si dal o zábradlí což ho vyřadilo .. možná sem měl štěstí možná ne ale každopádne se spolíhám vždycky hlavně sám na sebe , s klukama chodíme do posilovny a boxovat normál jako pouliční fight ..je to dobrý už protože si clovek nacvičí reflexi a je trochu odolnej (krev z nosu je kazdodenim normálem když se bitkujem) kyž je jich víc a si sám tak jednoduše utek no... _________________ Má duse patří bohu,
Zivot můj dostane král,
srdce své daruji Zeně,
čest svou si ponechám sám
Legionář tělem i dusí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út květen 23, 2006 12:24 pm Předmět: |
|
|
Joker napsal: |
Podle mě je at uz paralyzer ,pepřák obušek apod na jednu věc.. člověka tim se štestím poprví překvapíš ale mohl by si te vyhlídnout znovu což by už byl opatrnej a navíc s kámošema...Takhle na akci se mi to stalo jednou a to vlastne sem to trosku zavinil sobe sám ..ale naštestí to pro mě dopadlo dobře.. neni dobrý se spolíhat na nekoho jinýho (na kámoše) neni možný aby každej s tebou chodil všude a porad.. s kamošema se nám to stalo tak že já sem se šel provětrat ven a tam už se jeden holohlavec navážel do jednoho kluka.. šel sem dál a jen tak z prdele sem si řek nácek posranej .. ale nebyla to žadná až tak korba .. dal mi bodlo zezadu do nohy což jsem nečekal ,ztratil sem rovnováhu ale nespadl jsem a jelikož sel ke me tak jsem mu bez varování jako on mě otočkou napálil jednu ze strany do spánku a druhou si dal o zábradlí což ho vyřadilo .. možná sem měl štěstí možná ne ale každopádne se spolíhám vždycky hlavně sám na sebe , s klukama chodíme do posilovny a boxovat normál jako pouliční fight ..je to dobrý už protože si clovek nacvičí reflexi a je trochu odolnej (krev z nosu je kazdodenim normálem když se bitkujem) kyž je jich víc a si sám tak jednoduše utek no... |
Hlavně neběhej, hlavně neběhej *řeže se smíchy*
A zbytek, kterej zvládne utíkat, nechť se směle dá na útěk, když po něm vystartuje nějaký nalitý raťafák
E: nemám jak ti dát jinak vědět, páč icq už skoro nazapínáš, tak to napíšu sem: tenhle pátek bylo ve snacku hafec prázdno, nikde nikdo, jenom tam došla Pafči ( Gürtlerky ) kamarádka, tak jsem si dal jeden ploužáček a ve dvě jsem to odvalil domu. Byl jsi v Kozách nebo Solenice? Jestli bude i tenhel týden snack prázdnej, tak bych se pak asi chtěl podívat někam, kde se bude něco dít, tak bych se k tobě kdyžtak přifařil  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|