| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út srpen 17, 2004 9:05 am Předmět: |
|
|
| Naja napsal: |
| na podobnem principu by mohla byt zalozena nova potvora, ktera by tak nejak okradala mrtva tela, tj, sproste by lootovala, takze pokud by ji nakonec nekdo zabil, ziskal by nakradeny majetek |
Takto je to přesně zavedeno na Dark Paradise 2 a musím říci, že hráči si to pochvalují. Mám někdy pocit, že je to jediná změna na DP 2, která byla přijata kladně.
Dnes jedna tato potvora na DP 1 existuje, ale má jednu mezeru. Jeden druh mongbatů krade pytlíky, ale po smrti se pytlík neobjeví v těle potvory, což opravdu naštve (znám lidi, kterým sebral pytlík s 9 mozky na vampířím questu). _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: út srpen 17, 2004 9:39 am Předmět: |
|
|
A ja diky temto potvoram ztratil klanovy plast, jaka hanba pro me ... sic mam uz novy, ale presto je to skoda ... Byl kvuli tomu dokonce potreba zasah bohu (jmenovite tusim Naja). Takze vyrazne doporucuji pro ty, kteri to nedelaji, nosit si krabici a v te az pytliky vseho druhu. Vzdy se hodi, navic pak neni chaos ve vecech.
(*omlouva se za offtopic*) _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 10:09 am Předmět: |
|
|
No, mě by jen zajimalo, jak mi chcete vysvětlit, že mi ta potvora z batohu ukradne pytlík a když ji zabiji, tak ho u sebe nemá? Že by tohle byl GM řešení ekonomiky .
Takových potvor by mělo být více (tedy většina humanoidů), ale věci by u nich měly zůstávat, případně se hromadit v nějaké truhle. Myslím, že by to přispělo k atraktivnosti.
Už vidím ty záchrané týmy, co jdou pro bohatou výzbroj, která skončila na dně Pride. atd.
Nevidím v tomhle nápadě jediné negativum. Otázkou je, jestli to zvládne tahle verze Sphery. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út srpen 17, 2004 11:37 am Předmět: |
|
|
Impove pytliky nekradou, oni je zerou. Urcite je lepsi mit u sebe bedynku (vaha 4), nez batuzek (vaha 3).. Bedynka je o moc prehlednejsi a take vetsi. A nezratelna. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 11:50 am Předmět: |
|
|
| Ursus napsal: |
No, mě by jen zajimalo, jak mi chcete vysvětlit, že mi ta potvora z batohu ukradne pytlík a když ji zabiji, tak ho u sebe nemá? Že by tohle byl GM řešení ekonomiky :D .
Takových potvor by mělo být více (tedy většina humanoidů), ale věci by u nich měly zůstávat, případně se hromadit v nějaké truhle. Myslím, že by to přispělo k atraktivnosti.
Už vidím ty záchrané týmy, co jdou pro bohatou výzbroj, která skončila na dně Pride. atd.
Nevidím v tomhle nápadě jediné negativum. Otázkou je, jestli to zvládne tahle verze Sphery. |
To je věc pro úplně jiný server. Na DP by to byla otrava a zbytečně taková ta otravná komplikace. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku

Naposledy upravil Hellmaster dne út srpen 17, 2004 12:04 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: út srpen 17, 2004 11:55 am Předmět: |
|
|
| Ursus napsal: |
No, mě by jen zajimalo, jak mi chcete vysvětlit, že mi ta potvora z batohu ukradne pytlík a když ji zabiji, tak ho u sebe nemá? Že by tohle byl GM řešení ekonomiky .
|
No kdysi starsi hraci pro tento typ potvor vymysleli nazev "nasiraci potvory" ktery zvlaste ve vetsi skupine plne odpovida tomu, jak potvora funguje, a podle toho se je snazime osazovat zcela vyjimecne.
Jinak pytlik v bednicce nepomuze, potvora si ho najde. Co pomaha je vetsi pocet spellbooku (nic nevazi), ktere zerou tyhle potvory jako prvni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mortaelth Ettin
|
Zaslal: út srpen 17, 2004 11:55 am Předmět: |
|
|
Dle meho nazorou by lootujici npc nabouralo ekonomiku (negativne) jeste vice nez je ted. _________________ The Clerik,
Guardians |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 12:23 pm Předmět: |
|
|
| Timeo napsal: |
| Impove pytliky nekradou, oni je zerou. Urcite je lepsi mit u sebe bedynku (vaha 4), nez batuzek (vaha 3).. Bedynka je o moc prehlednejsi a take vetsi. A nezratelna. |
No fuj, to je začnu litovat .
Kdyby je jenom kradli, bylo by to lepší.
| citace: |
| Co pomaha je vetsi pocet spellbooku (nic nevazi), ktere zerou tyhle potvory jako prvni. |
A já myslel, že vám jde o to, aby lidi měli u sebe co možná nejméně itemů. Vy je mezitím dokonce nabádáte k opaku. *kroutí hlavou* _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 3:03 pm Předmět: |
|
|
Jezis - ten impik je slaboucku, umre na dve dve rany a osobne jsem ho videl naposledy v Brujahu. Nedelejte z toho vedu (krome toho na obou mistech, kde jsem ho kdy videl - Brujah a Deceit - stali pobliz magove, kteri vam velmi dobrovolne odevzdali magicke knizky )
btw - stejne nosim jednu dve bedny, ve kterych mam vse - vic se do nich vejde  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út srpen 17, 2004 6:07 pm Předmět: |
|
|
A co treba impici v kanale, kam chodi zacatecnici. Ti je na dve rany nedaji, bedynky take nenosi a nahradni spellbooky (ci obludy s nimi) nemaji.. Jestli to jde tam tak brat, to nevim, ale dosti neprijemnou situaci pro nbika si predstavit dokazu.
E: kanal = stoky pod Britem  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|