Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Pokec o trpkých stránkách DP
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2005 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V ghost modu nejde nijak nikoho odhidnout. Maximalne lze zavirat a otevirat dvere Razz
Kelnor
Arach

PříspěvekZaslal: so leden 15, 2005 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nastvat dokaze, kdyz dete do NB dungu ve Vesperu, s pocitem naproste jistoty, ze vas muze zabit maximalne tak kostlivec a stane se vam, ze vas po smrti vylootuje nejaky upirek a vesele si utece. Potkate ho na trhu, ignorace, port.
Tohle me opravdu tak maximalne dokaze znechutit hru, to se neda proste ani srovnavat s nejakym vylehanim v dungu. Clovek si uziva bezva zabavu s NB postavou a tohleto dokaze fakt maximalne odradit od jakehokoli hrani....

"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu."
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
absolom
Lizardman

PříspěvekZaslal: ne leden 16, 2005 12:43 am    Předmět: Re: .. Odpovědět s citátem

Mokusvin Limel napsal:
Byla to velmi vypjata situace pro vsechny a pro me take, zvlaste kdyz to bylo ve chvili, kdy se neco po.. i v realu. Jsem tvrde zasadovy v RP. protoze nam ta mazali acc a ID a myslim ze kazdy nekdy udela chybu a ja se omlovam za svou, kazdopadne ty duch by to chtelo prozkoumat a ne tvrdit ze to neni mozne, kdyz jiny tvrdej ze to je mozne a gm nikde. Kazdopadne to muze byt i gug, ale mylim ze ja se omluvil. Nemam s nikym osobni konflikt (nerknuli jedince, kteri me nazyvah hlupakm v bance v Britu za to, ze hraji RP). Mohli by jste se omluvit i vy? Neni to nic s trvalymi nasledky co by vam melo uskodit (samo to musite prekousnout jako ja) a chyba byla tak nejak na obou stranach. Ne jen na me (*uznava chybu* , at tak nebo tak v tom pride bych vam nijak uz nemohl pomoci proti tem drakum)

Clovece mne sice vyloucili ze Spolku pro to ze jsem jaky jsem, ale vedle tebe jsem vazne ani nestal Smile Rad bych ti napsal paru slov k tomu co jsem tady od tebe cetl, ale bohuzel po tom vsem co jsem cetl mi nejak dosly a to clenove Spolku vedi ze me slova normalne nikdy nedochazeji at uz RP ci neRP Smile

edit: provedl jsem samocenzuru, aby nemel nekdo problem Smile
Jo jsme divny ja & ja. Wink - absolom
Ego et ego, quis ei plura?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: ne leden 16, 2005 12:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to už komentovat nebudu. Chtěla jsem, dochází mi nějak síla.

PROSÍM VÁS. PŘEJU VÁM VŠEM, MOKUSVINOVI, SPOLKU, ABSOLOMOVI, VŠEM, CO HRAJETE, PROSÍM, BAVTE SE U TOHO. Na co to děláme, na co tu trávíme čas? BAVIT SE, JSEM RÁDA (RÁD CHCETE-LI) ŽE JSEM VÁS POZNAL/A A ŽE TO JE ZÁBAVA. ZAHOD'TE STRES A BAVTE SE. NENECHÁVEJTE SI TO KAZIT TAKOVÝMA KRAVINKAMA. JE TU TOLIK SUPER LIDÍ, TO JE TO, PROČ TO JEŠTĚ ZAPÍNÁM. DÍK.

Dobrou noc všem přeje žlutý nesmysl Lenka, co si ji vymyslel její loutkář Ralf.

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
absolom
Lizardman

PříspěvekZaslal: ne leden 16, 2005 1:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lenka Hrubá napsal:

PROSÍM VÁS. PŘEJU VÁM VŠEM, MOKUSVINOVI, SPOLKU, ABSOLOMOVI, VŠEM, CO HRAJETE, PROSÍM, BAVTE SE U TOHO. Na co to děláme, na co tu trávíme čas? BAVIT SE, JSEM RÁDA (RÁD CHCETE-LI) ŽE JSEM VÁS POZNAL/A A ŽE TO JE ZÁBAVA. ZAHOD'TE STRES A BAVTE SE. NENECHÁVEJTE SI TO KAZIT TAKOVÝMA KRAVINKAMA. JE TU TOLIK SUPER LIDÍ, TO JE TO, PROČ TO JEŠTĚ ZAPÍNÁM. DÍK.

Ja se bavim Smile treba dneska mne nejvice pobavil Dix (myslim ze s etak pise, jinak je to Flek) Smile kdyz se tvarili pri odchodu z fire jako frajeri a nechteli mne pribrat a potom vsichni umreli i s mymi vecmi Smile Ale jedna vec je fact, ze jsem se po tom co jsem si precetl jeho ICQ pro mne poradne zasmal, dokonce mne nevadila ani ta ztrata penez, proste mne jen pobavilo to, jak jsem si predstavil, jak jsem se skoro doprosoval zda bych mohl s nimi a oni ze ne, ze jsou komplet a nikoho nepotrebuji Smile a nakonec tohle. Mozna jsem divny, ale aspon se smeji Smile
Jo jsme divny ja & ja. Wink - absolom
Ego et ego, quis ei plura?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: ne leden 16, 2005 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemas jim davat veci Razz
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: ne leden 16, 2005 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

absolom napsal:
Lenka Hrubá napsal:

Ja se bavim Smile treba dneska mne nejvice pobavil Dix (myslim ze s etak pise, jinak je to Flek) Smile kdyz se tvarili pri odchodu z fire jako frajeri a nechteli mne pribrat a potom vsichni umreli i s mymi vecmi Smile Ale jedna vec je fact, ze jsem se po tom co jsem si precetl jeho ICQ pro mne poradne zasmal, dokonce mne nevadila ani ta ztrata penez, proste mne jen pobavilo to, jak jsem si predstavil, jak jsem se skoro doprosoval zda bych mohl s nimi a oni ze ne, ze jsou komplet a nikoho nepotrebuji Smile a nakonec tohle. Mozna jsem divny, ale aspon se smeji Smile

Haha, musím Flekovi napsat Very Happy
Mokusvin Limel
Harpy

PříspěvekZaslal: ne leden 16, 2005 10:50 am    Předmět: rp Odpovědět s citátem

Já se ale s tím RP tak strasne bavim, je to uplna euforie odpoutat se od realu, kde planim inkaso, najem, ridim auto, precuji, ucim se, proste kdyz hra, tak uplne jina a to je UO, A jestli to ma byt dokonale, nebudu preci pred ritirem mluvit o pocitaci, jo a k tomu dnesku, ja jsem anglicky total negramotnej, po 11 letech nemciny umim opravdu jen to heloo nebo jak se to pise, a kdyz po nekom chci byliny: nocni kviti a druhej rekne at jdu na jiny shard, tak je preci jasne jak me povazuje za otravnyho. Nevim jestli je poslani na jiny shard nedodrzeni poravidla co tu mate: Respektuj RP..

Své sny k Tvým nohám pokládám, proto našlapuj zlehka, neboť šlapeš po mých snech..
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: ne leden 16, 2005 11:19 am    Předmět: Re: rp Odpovědět s citátem

Mokusvin Limel napsal:
Já se ale s tím RP tak strasne bavim, je to uplna euforie odpoutat se od realu, kde planim inkaso, najem, ridim auto, precuji, ucim se, proste kdyz hra, tak uplne jina a to je UO, A jestli to ma byt dokonale, nebudu preci pred ritirem mluvit o pocitaci, jo a k tomu dnesku, ja jsem anglicky total negramotnej, po 11 letech nemciny umim opravdu jen to heloo nebo jak se to pise, a kdyz po nekom chci byliny: nocni kviti a druhej rekne at jdu na jiny shard, tak je preci jasne jak me povazuje za otravnyho. Nevim jestli je poslani na jiny shard nedodrzeni poravidla co tu mate: Respektuj RP..

Bohužel ale mají pravdu, že dp není hardcore Rp shard...je to tu hold těžké Smile
Mokusvin Limel
Harpy

PříspěvekZaslal: ne leden 16, 2005 11:34 am    Předmět: .. Odpovědět s citátem

To je mi jasne a tak jsem toleratní, ale když mi někdo začne v Cechu Vampiru nadavat, že jsem zas..ej cu..ak, protoze mluvim RP, zvlaste kdyz jsou tu pravidla o jeho Respektovaní, a zacne me i killit (nikdy ne az do konce), prtoze na nej nemuzu zavolat straze, tak to mi neprijde jako slušne gesto.

Své sny k Tvým nohám pokládám, proto našlapuj zlehka, neboť šlapeš po mých snech..
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 7 z 8

Přejdi na: