Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

New Shard
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2004 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Necrostan napsal:
No kdyby staly hry min tak bych asi taky kupoval original. Tedy urcite ty co me bavi. Takze kdyby byla moznost sehnat UO za napr. 500 kc tak bych ji koupil. Ale hry za 1500 kc kupovat nebudu, kdyz si ji muzu sehnat za 20 kc. Kdyby ceny snizili zacaly by si lidi kupovat orig urcite. Je to taky tim ze cena cd tak nizka a da se kazda hra prepalit. Kdyby se nedali hry prepalovat tak by to jiste bylo zase o necem jinym.
K shardu estate= Je to dobry shard, malo lidi, vsichni jsou ok, gm vyborni, ale ta mapa je blba. Ale zase si Wolfiku vem ze je to spustena beta verze a az se to u nich rozjede tak si myslim ze se mapa predela, nebo urcite poupravi tak ab byla lepci. No nevim. Jinak na brzkou schledanou Wolfiku. Stav se nekdy v dole. Jo a taky jsem chtel rici, ze jsem tam potkal vraha, ktery si se mnou povidal a kdyz jsem rekl a t me nezabiji ze stejne nic nemam tak mi odpovedel toto : Ja jsem sice vrah, ale nezabijim lidi na potkani, ale jen ty co se pokousi zabit me. Z toho jsem usoudil ze tu neni PVP nuceno hraci. Proste kdo chce pvp jde do vraha a kdo ne vrah ho necha. Takze podle myho dalsi klad k estatu. Jen tu mapu by meli poresit.

1. Chci říct jen toto...koukněte se 5 let zpátky na ceny her a programů...a co zjistíte? Většibna byla třikrát dražší (mimo Microsoft, ten nezlevní nokdy...)...hry hodně polevili...většinou jsou měsíc za plnou cenu a pak jde cena rapidně dolu a Stane...kdybys četl web dp, tak bys věděl, že Ultima stojí 400,- Smile

2. Vipadá to podle vašich hodnocení krásně, ale znova opakuji...dp takové také bývalo...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2004 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ja nevim... po X dnech stresu v praci lognu na dp a nemohu skoro ani chodit, jake mam lagy.. zda je to dp nebo necim "mezi nami" nevim, ale nepotesilo me Sad

hlavne kdyz si ctu o starem NB dungu a zjistuju, ZE ME TO TAM BAVILO Smile nejvetsi bohatstvi heater stit a warmace... hm... byl jsem tenkrat bohac, kdosi to prinesl z dolu a hned jsem utracel sve tezko nadrene penize Smile stalo me to kazde 400gp Smile

vite co je ale zajimave? O veci se tam obcas prichazelo.. ne mene casto nez ted tady nahore. Nejak se ty nove take vzdy poridili.. ani jsem ale nezil v luxusu.. bylo to fajn. Prislo mi to tam vyvazene - o veci jsem se bal tak zdrave, sli +/- sehnat znovu...

...ja chci shard, kde bude hrat par fajn lidi, budou si delat questiky, a kdyz konecne vymeni chain za plate tak... jooooo, budou se vytahovat na trhu a vsichni je budou obdivovat Smile

na DP mi to vcelku zacina vadit.. vetsina brneni je s prominutim na hovno. Chvili sekate v cechu a jdete si koupit verite plate komplet... nuda...

...to chce hezku odspodu.. ring, chain.. pak konecne IRON PLATE!!!!

jooo.. ted jsem si vzpomnel jak jsem dostal svuj prvni plast... whow...

asi mi fakt staci malo Smile nepotrebuji rare barvicky a vysoka + cislicka, staci mi setrit si na iron Smile
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2004 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste si pamatuju jak nas tam honil spider king, sotva jsem utekl.. a pak pisu jeste rozruseny Thelvynovi a on: "spider king? toho dam sam Smile" .. me jaksi poslala do kolen. Whow, tam nahore musi chodit sami bohove a buuuuhvi jaka mondstra! SPIDER KINGA DA SAM!

Ja sotva utecu... Smile
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2004 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viva Vil...
Ano, toto si jistě říká mnoho hráčů a největší zápor Dark Paradise je, ač to říkám nerad, že už je prostě starý...starý v tom smyslu, že je všeho dost, možná až moc...na začátku ste doopravdy byli rádi, stejně, jako když hrajete Rpg, za obyčejné věci apostupem času měli vždy velikánskou radost, když ste získali něco cenného...dnes je to už samozřejmostí a překvapí Vás už jen máloco...prostě teď je to už jen o hardcore hraníSad
Ale Vile...řekni si, kdybys hrál na jiném serveru a měl jako jeden z mála IRON plate!!!Smile, přeci jenom by ti to přišlo takové "obyčejné", protože už jsio na to zvyklí a znáš určitou mentalitu té hry...kdežto úplní NBíci, Ti to prožijí naplno...
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2004 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...asi jsi jeste nepotkal toho zarostleho vagabunda v brneni slozenem z kusu platu a kozenych doplnku, ktery beha po svete a snazi se trefit svym warmacem do cekohokoliv? Predstav si to .. macefightin asi 3, taktika tusim 1, healing 3... a neskutecne se u toho bavim Smile

mozna me nekdy potkas, ale vazne ted nemam na UO moc casu..

..na DP1 samozrejme Smile
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2004 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vile, nebudeš mi to věřit, ale dělám úplně to samé...běham si jen tak po světě (ne s Pájou) a zkoumám krajinu a je to veliká sranda ( hard Rp), Retromancer ví, jaká je se mnou sranda:-)
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2004 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že to dělá hodně z nás :o)). A radši se mě ani neptejte při čem všem jsem některé z vás přistihl ;o)).
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2004 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě ještě nikdo nepřistihl Smile. Ani vrahové, hehe.
Jen mě tak napadlo, pořád jsem nepochopil funkci těch zamčených domečků
v přírodě, které jsou často komplet vybavené. Přitom majitel nikde...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Necrostan
Kyklop

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2004 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak to si ji pobezim 20tyho koupit. Ale kam ? Snad v JRC ji budou mit.

Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2004 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. hry

V Cechach to bylo tak, dovoz her byl pod taktovkou JRC, proto byli a jsou tu hry neumerne drazsi nez jinde po svete, cca o 500 i vic..
Az na Microsoft, ten je prodava za 2k:)...
Ted jsou tu uz ale i jine firmy, proto lze koupit hru i za tisicovku. A to je to, proc mam doma originalni Flashpoint ci Vietcong...

2. vrazi

Vcera jsem se bavil s Obi van Kenobim(CH) - (Girg) a ptal jsem se ho, jak jde utahnout ta financni zatez... Tak rikal, ze jen Vrahem. V tom pripade vyrazne zlepseni nevidim, protoze pokud se bude vice bojovat O/Ch , tak bude i vice boju za vraha, kvuli penezum... urcite ne vsichni to delaji tak, ale verim, ze dost...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Strana 8 z 10

Přejdi na: