| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út listopad 23, 2004 1:37 pm Předmět: |
|
|
Svatá pravda.
Postava pro mě nikdy nebyla o skillech, takže jsem magery makrovním zvedl možná o 5 - 10 bodů. Byla to nuda. Do svitků jsem už vrazil nehorázně peněz (a až teď se dostavují první úspěchy v podobě recallů ).
Položím vám jednoduchou otázku, vám všem.
Pokud byste měli na výběr sedět v domku/hospůdce/atd. a jen klábosit (RP) s někým druhým, nebo byste mohli s tím samým člověkem jít do dungeonu, ale tam by to moc RP nebylo (nebyly by ani lagy ), co byste si vybrali?
Já ten domek... _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: út listopad 23, 2004 1:58 pm Předmět: |
|
|
Jsem stejnýho názoru, RP dělám všude, v dungu, ve městě, s přáteli, s nepřáteli... Bez toho by pro mě hra ztratila smysl. Povídám si někdy dokonce i s potvorama, když jsem sama zašitá v jeskyni Je to sranda.
EDIT: Jen doufám, že mi nikdy neodpoví... *smích* _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út listopad 23, 2004 2:06 pm Předmět: |
|
|
| Lenka Hrubá napsal: |
Jsem stejnýho názoru, RP dělám všude, v dungu, ve městě, s přáteli, s nepřáteli... Bez toho by pro mě hra ztratila smysl. Povídám si někdy dokonce i s potvorama, když jsem sama zašitá v jeskyni ;) Je to sranda.
EDIT: Jen doufám, že mi nikdy neodpoví... *smích* |
Já to dělám taky. *smích* :o) _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: út listopad 23, 2004 2:12 pm Předmět: |
|
|
*zoufale hledí na vývěsku*
Offtopic jsem nechtěl, kruci... _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út listopad 23, 2004 2:40 pm Předmět: |
|
|
| No jestli si mam vybrat mezi 30x za mesic pokecani RP v domku, nebo 30x nonRP dung, tak jsem nerozhodnuty... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: út listopad 23, 2004 5:27 pm Předmět: |
|
|
Sory za trosku Offtopic, ale na tohle musim reagovat.
Z Acheronu par lidi znam a ani v nejmensim se o nich neda rict ze sou to nejake svine nebo cokoli podobneho. Ten clovek co to o nich pise by mel odhodit na chvili nekam svou paranoiu a podivat se na to realnyma ocima bez cernych bryli. _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: út listopad 23, 2004 7:18 pm Předmět: |
|
|
Kde je pravda se nedozvíme již nikdy.
Se Stoupou jsem měl už co dočinění a vím, že tohohle člověka si neoblíbím. Navíc, někdo kdo někdy vlastnil PK je u mě většinou odepsaný.
Hamina znám z questů a příjde mi v pořádku.
Ale jak říkám, pravda může být všude. Takže soudit nikoho nebudu. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út listopad 23, 2004 7:35 pm Předmět: |
|
|
No vidis. Ja par znam taky a nekteri jsou DOST svine, zato jini jsou v pohode. Jinak drat bych si nechal fizznout radsi od Frantiska nez od Stoupy  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út listopad 23, 2004 7:41 pm Předmět: |
|
|
To uz je druhy, co mu fizzl (co vim).. ten uz podle me nikdy wire predelavat nebude
nechme toho, tady se jen kafra, pritom neni o cem. Pawer to na linku (diky Najo) shrnul dobre.
Davejte drahe veci jen lidem, kterym duverujete. Kdyz to davate jinemu, tak poslouchejte. A pocitejte s fizem, to se muze stat vzdy (kdyz je tech 20-30 procent na wire).
A jak jsem uz rekl - Pawer ci Fedajkin maji mou duveru. A sam bych Stoupu podeziral z mnoha RK, HK a fullu, ale ne z kradeze wire. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|