Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: po listopad 01, 2004 6:43 pm Předmět: !? OTRAVA ?! |
|
|
Prosim nejakejho schopneho paladina, aby overil moji domenku.
Testoval jsem funkci otravy.
1) otravit sickly, pak extremly
2) otravit extremly, pak sickly
z nekolika malo vrzorku VZDY! vysla sickly otrava. Zkusim pridat statisticky vetsi vzorek, ale budu rad, kdyz mi potvrdite moji domenku.
Potvora ma tu otravu, kterou dostane jako NEJMENSI..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: út listopad 02, 2004 8:33 am Předmět: |
|
|
potvora ma tu otravu, kterou dostane jako prvni |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: út listopad 02, 2004 9:02 am Předmět: |
|
|
Naja napsal: |
Tak tohle je opravdu zajimavy, protoze mnohokrat se nam stalo kdysi davno treba ve Fire, ze jsme otravili Wyrma, ale pak na nej poslali v nude vzdy Wather elementa a on na nej zakouzlil poisoning a nikdy nemel slusnou otravu. Vzdy max na chvilicku Very ill. A kdyz sme prestali s elementem, tak se to zacalo darit. Opravdu zvlastni.
Navic spousta lidi uziva kouzla In Nox kdyz je kousne nejakej pavouk. Aby nemeli death. Nevim jestli to teda funguje...
Radeji si to vyzkousim sam. Ja jen, ze se mi to moc nezda s tou otravou co dostane od prvniho  _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: út listopad 02, 2004 11:04 am Předmět: |
|
|
in nox na sebe se kouzli pred bojem s pavoukem, nebo pred ojedovanim, aby ta otrava nebyla tak zla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: út listopad 02, 2004 1:07 pm Předmět: |
|
|
|No, co si vzpomínám, tak jednou jsme šli Nujelm ( dung ) a spider king otrávil jednoho wampa ( to jsem byl za kámošovýho wampíka = šli jsme 3 )
A furt škital deatly sick a nemohlo se to změnit, vůbec, tak se teleportoval někam pryč, a dál už nevím ..  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út listopad 02, 2004 2:00 pm Předmět: |
|
|
Frantisek napsal: |
Tak tohle je opravdu zajimavy, protoze mnohokrat se nam stalo kdysi davno treba ve Fire, ze jsme otravili Wyrma, ale pak na nej poslali v nude vzdy Wather elementa a on na nej zakouzlil poisoning a nikdy nemel slusnou otravu. Vzdy max na chvilicku Very ill. A kdyz sme prestali s elementem, tak se to zacalo darit. Opravdu zvlastni. |
Musela to být náhoda. V téměř totožné situaci jsem byl s lichem a jeho jedn ten škorpionův nijak nezhoršil.
Alexandr napsal: |
|No, co si vzpomínám, tak jednou jsme šli Nujelm ( dung ) a spider king otrávil jednoho wampa ( to jsem byl za kámošovýho wampíka = šli jsme 3 )
A furt škital deatly sick a nemohlo se to změnit, vůbec, tak se teleportoval někam pryč, a dál už nevím .. :roll: |
No Spider King má myslím ten jed nekonečný...nebo alespoň hoooooooodně dlouhý. Pokud se vám podaří na něco kinga vyprovokovat, většinou to něco umře na jedno Kingovo kousnutí, protože ten jed prostě nevyprchá dokud to neumře. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út listopad 02, 2004 2:28 pm Předmět: |
|
|
citace: |
No Spider King má myslím ten jed nekonečný...nebo alespoň hoooooooodně dlouhý. Pokud se vám podaří na něco kinga vyprovokovat, většinou to něco umře na jedno Kingovo kousnutí, protože ten jed prostě nevyprchá dokud to neumře.
|
nesouhlasim s timto tvryenim. King kousl Wzrma (zlatej desp) a on neumrel. Stejne je to s otravou od mirrora.. Jen od LSN jsem nevidel jinou otravu, nez totalni, ale to mohlo bejt ypusobeno tim, ye LSN Wzrma nakousla.
PS: Nejlepsi otravu potvoram dava God Spider  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út listopad 02, 2004 2:29 pm Předmět: |
|
|
Jen tesko se protestuje proti tvrzeni, ktere davas prave ty, ale z meho sledovani to bohuzel nejak neodpovida  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út listopad 02, 2004 2:42 pm Předmět: |
|
|
Gate keeper napsal: |
citace: |
No Spider King má myslím ten jed nekonečný...nebo alespoň hoooooooodně dlouhý. Pokud se vám podaří na něco kinga vyprovokovat, většinou to něco umře na jedno Kingovo kousnutí, protože ten jed prostě nevyprchá dokud to neumře.
|
nesouhlasim s timto tvryenim. King kousl Wzrma (zlatej desp) a on neumrel. Stejne je to s otravou od mirrora.. Jen od LSN jsem nevidel jinou otravu, nez totalni, ale to mohlo bejt ypusobeno tim, ye LSN Wzrma nakousla. |
To už je ale docela dávno, ne? Dřív to tak nebylo, teď to ale je, nevím jak dlouho, ale už je to nějakej ten pátek nebo spíš měsíc :o). Vyzkoušej si.
Edit: Stačí nechat se kousnout kingem a stopovat jak dlouho ti otrava vydrží. Doporučuju připravit si dostatek bandů :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: út listopad 02, 2004 3:47 pm Předmět: |
|
|
Mám ponětí, že to zachrání jenom lektvar, ne ? _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|