Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt září 28, 2006 11:31 am Předmět: Problémy s ICQ (příčina a řešení) |
|
|
Nemálo z vás i spoustu mých známých či neznámých z reálu postihly problémy se sítí ICQ. O příčině a jejím odstranění pojednává TENTO ČLÁNEK na mém webu (psal ho jistý Inža).
Určitě jste si všimli, že to je jen jeden z problémů ICQ, poslední dobou má taky furt výpadky samotná jeho síť. Proto všem doporučuju buď přejít, nebo začít používat navíc protokol JABBER, který má asi milion výhod. Více na www.jabber.cz a www.jabbim.cz. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: čt září 28, 2006 3:10 pm Předmět: |
|
|
ICQ mi skutečně vytuhne při načítání kontaktů a už se nerozjede. Problém se objevil tento týden. V kontaktech mám přes 100 uživatelů a nemám tucha, který by to mohl způsobovat. Pro nás žádné řešení? Tedy já jsem přešel zase na Triliana, tam to funguje bez problému, ale docela jsem si na to blbé ICQ 5,1 zvykl.  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|