Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Adosh Wisp
Založen: 26. 09. 2004 Příspěvky: 446 Bydliště: Britain domek č.9(praha)
|
Zaslal: ne září 26, 2004 5:27 pm Předmět: Adosh |
|
|
Jméno mé je Adosh.
Jsem Ranger putující nehostinou zemí která je plná nebezpečenství a útrap od vrahů... Rád bych bojoval ve službách tohoto spolku a vymítil toto zlo.
Rád bych vás obohatil o své soupisky ze svích cest a dobrodružství a poznatků co sem na svích cestách zažil.
Hodný paladin jménem Pajadin sem uvedl pár z mích soupisků z cest.(možná ste měli příležitost si je přečíst)
A proto bych byl rád abych sem mohl psát své cesty sám.
Chodím světem křížem krážem a pečlivě si zapisuju místa kde sem byl.
Rád poznávám nové místa nové lidi, rád poznávám místa o kterých se řiká že jsou nebezpečná a proto se tam vydám a poté podám hlášení o prúběhu.
Někdy to spíš beru jako předsunutej zvěd vyhodnotim situaci nahlásim počet nepřátel a pak se vyrazí do boje.
Nejsem nejskušenější ale doufám že ve spolku se mé schopnosti vylepší a budu plnohodnotným členem.
zatím bych chtěl být vaším spojencem a později(až si mě prověříte) bych rád žádal o vstup do spolku.
S uctivím pozdravením Adosh |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne září 26, 2004 5:29 pm Předmět: |
|
|
Ahojky příteli, jsem rád, žes k nám zavítal a rád ti budu pomáhat v oběvování a informování _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne září 26, 2004 5:40 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Adoshi, vítám Tě u nás a jsem rád že sis podal přihlášku právě do Spolku. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: ne září 26, 2004 5:48 pm Předmět: |
|
|
Vitam ta v radach ziadatelov.V poslednom case sa nejako prudko rozrastaju *zamyslel sa* Ak sa nemylim si uz druhy ranger, ktori sa k nam hlasi,cize uz sa nam zacina budovat zadna linia lukostrelcov. Prajem ti vela zdaru a krvi.
P.S.Ozvi sa,niekam vyrazime.A Pajadin sa prida *pozrel cez plece na paladina,ktori si prave brusil mec*  _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne září 26, 2004 5:51 pm Předmět: |
|
|
Jasně že se přidám Jinak prosím adoshi uveď ještě číslo svého KK (ICQ) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: ne září 26, 2004 6:01 pm Předmět: |
|
|
Pajadin napsal: |
Jinak prosím adoshi uveď ještě číslo svého KK (ICQ) |
Ved to tam ma.To tlacitko so zelenou kvetinkou  _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

|
Zaslal: ne září 26, 2004 6:17 pm Předmět: |
|
|
Nosferatu napsal: |
Pajadin napsal: |
Jinak prosím adoshi uveď ještě číslo svého KK (ICQ) |
Ved to tam ma.To tlacitko so zelenou kvetinkou  |
Kušuj:) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adosh Wisp
Založen: 26. 09. 2004 Příspěvky: 446 Bydliště: Britain domek č.9(praha)
|
Zaslal: ne září 26, 2004 9:02 pm Předmět: Jj |
|
|
Jsem rád že sem tady.
možná to tam neni ale stjnak to sem dám
311744009
jinak mooc rád si vyrazím někam kamkoliv:)
jinak mymochodem se chci zeptat kolik je tady lučišníků??
zajímá mě to abych věděl vedle kolika budu stát při náký řežbe  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: ne září 26, 2004 11:08 pm Předmět: |
|
|
Zdravím zdravím Adoshi! I já tě vítám mezi žadately o členství ve Spolku.
Dovol abych se ti představil. Jmenuji se Wolf, povoláním jsem paladin a ve Spolku zastávám úlohu Pána rekrutů. Tedy už víš na koho se obracet. Jestli sis ještě nepřečetl pokyny k podávání žádostí tak tě prosím abys mi napsal na můj KK 230408522. A řekni Pajadinovi ať ti povypráví jak to tu chodí.  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

|
Zaslal: po září 27, 2004 3:47 am Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
A řekni Pajadinovi ať ti povypráví jak to tu chodí.  |
Od toho si tady přece ty  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |