| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: čt září 30, 2004 3:51 pm Předmět: |
|
|
Takže už to jde ? _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: čt září 30, 2004 3:56 pm Předmět: |
|
|
No asi tak, projed si pro jistotu disk scandiskem (treba natvrdo resetni windows, mel by pak pri bootovani najet) nebo si to najdi nekde v nastaveni->ovladaci panely, ci jak se to jmenuje, ted jsem v linuxu takze ti to presne nereknu
Jinak nechapu lidi co si na domaci pc pri instalaci davaji NTFS (predpokladam ze ho mas, neverim ze by tyhle problemy delala fatka) misto FAT32 _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: čt září 30, 2004 4:25 pm Předmět: |
|
|
... promluvil "linuxák"
Jo, ale máš pravdu, NTFS třeba umí to, že po restartu už se na disk zkrátka nedostaneš, ani nejde opravit, leda možná nějakým disk editorem, uááá...
Zlatej ReiserFS v linuxech, no ale zas nerozchodím Injection a s Assistem to móóc padá, UOMapa nejede, tak si pak vyber
Jó, život není jednoduchej, ani ten ultimáckej...  _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: čt září 30, 2004 4:28 pm Předmět: |
|
|
Imho fatka mají zase jiné nedostatky  _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: čt září 30, 2004 4:39 pm Předmět: |
|
|
Já znám jednoho, ten si vybral. Na linuxu si pustil emulátor windows a měl jak injection, tak mapu. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt září 30, 2004 5:28 pm Předmět: |
|
|
Ja mam windows a v emulatoru si poustim linux...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: pá říjen 01, 2004 1:59 pm Předmět: |
|
|
| Lenka Hrubá napsal: |
... promluvil "linuxák"
Jo, ale máš pravdu, NTFS třeba umí to, že po restartu už se na disk zkrátka nedostaneš, ani nejde opravit, leda možná nějakým disk editorem, uááá...
Zlatej ReiserFS v linuxech, no ale zas nerozchodím Injection a s Assistem to móóc padá, UOMapa nejede, tak si pak vyber
Jó, život není jednoduchej, ani ten ultimáckej...  |
No vidis, ted nekdy ten injection zkusim rozjet, prvni pokusy mi skoncily s errorem pri nahravani toho blbyho ddl. Ty jsi zkysnul na cem? _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: pá říjen 01, 2004 2:00 pm Předmět: |
|
|
| Ursus napsal: |
| Já znám jednoho, ten si vybral. Na linuxu si pustil emulátor windows a měl jak injection, tak mapu. |
wmware? _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: pá říjen 01, 2004 4:48 pm Předmět: |
|
|
Jako emulaci wokýnek jsem používal Wine20040121, ale dál jsem to neaktualizoval, nebyl čas, Lenka musela zabíjet potvůrky
Injection jsem zkoušel už kdysi dávno, vůbec se to nerozjelo, ale už si nepamatuju, kterou verzi. Možná si s tím chtělo trošku pohrát.
Assist mi zatuhával s tím Wine, nakonec jsem hrál s UOLoopX nebo tak nějak a jako vamp jsem ho zas tak nepotřeboval, trénit se dalo s UOLoopXem...
No a UOMapa, ta se nerozjela ani s WineX, s verzí zase, kterou jsem měl, mám pocit, z těch tvých stránek, jinou jsem totiž nesehnal tehdá, nebyla a myslím ani ještě není FREE.
Ale jak říkám, zas tak moc jsem se s tím nedělal, nebyl čas No, a teď už k tomu nemám motivaci. Držím ale palce!
No, možná až se budu hodně nudit, zkusím nový Wine atd., přece jen, systém si aktualizuju co týden nebo den, tak možná nějaký vychytávky se děly a ty chyby už tam nebudou a s novým Wine to bude šlapat... _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|