Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Desp
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: čt říjen 07, 2004 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To se zas Flekovi podařilo vymyslet pěknou blbinu Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: čt říjen 07, 2004 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arach zmizel podle mě sám od sebe. Jen by mě zajímalo proč mi jednou nešla LSN detektnout, to je ale asi náhoda....Pak by mě zajímalo kdo byl hlídač, to se ale také časem zjistí Smile Jinak i dkyž jsme se nedostali moc daleko, tak jsem se bavil opravdu skvěle. Věřím, že kdyby nemusel někdo odejít nebo nedošli suroviny, tak se dostanem i dále....ovšem vidět padat vedle sebe většinu výpravy padat k zemi bývá občas dost frustrující Smile natož když si představím, že jsem se probil někam na dno Despu Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: čt říjen 07, 2004 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FLEK napsal:
*Tohle mu nikdo nebude verit*

pokud mam byt uprimny tak si myslim ze nas tam nake Gm pozorovalo a trosku nam pomohlo v jedne veci (ne snad v jedne) protoze sem si vsimnul treba kam zmizel ten Acher nebo kdo to byl zmizelo to v tu nejtezssi chvily a naje jsem za to hodne vdecny (pokud pomohla)

Ehm proc nemuze Naja do Fora ? do soukromeho ?

Fleku, tohle už nepiš, ikdyby to byla pravda:) A myslím, že tohle se nikdy nestane a nesmí se to stát...

Jinak mě se desp taky líbí...sice sem tam pěkně haluznil, ale jinak dobrý...čekal jsem,že to bude něco šíleného, podle těch pověr, ale celkem mě to překvapilo a pokud se to vychytá(pasti a tak...), tak si myslím, že to bude sranda:)
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: čt říjen 07, 2004 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bereg Sunrise napsal:
Arach zmizel podle mě sám od sebe. Jen by mě zajímalo proč mi jednou nešla LSN detektnout, to je ale asi náhoda....Pak by mě zajímalo kdo byl hlídač, to se ale také časem zjistí Smile Jinak i dkyž jsme se nedostali moc daleko, tak jsem se bavil opravdu skvěle. Věřím, že kdyby nemusel někdo odejít nebo nedošli suroviny, tak se dostanem i dále....ovšem vidět padat vedle sebe většinu výpravy padat k zemi bývá občas dost frustrující Smile natož když si představím, že jsem se probil někam na dno Despu Very Happy

Ta LSNka je taky z pasti, tak asi zmizla ne? Jo a Bere, spíš si představ, že ses probil k začátku Despu:o) Jen by mě ale zajímalo, kdy si najdeme 24 hodin na jeho projitíSmile
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: čt říjen 07, 2004 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta LSNKa podle mě nakonec neni z pasti. Hoidl sem pak na ni detect a odhidlo ji to, nevím, příště to skusím znovu. Beli mi ríkal co nasleduje dál, ale to bych tu nechtel zverejnovat, to napisu az do soukromé cásti fora.
FLEK
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: čt říjen 07, 2004 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hihi a to sem si myslel ze mam pravdu Smile Ale prislo mi to tak a hlavne v tom zmatku nebylo poznat jestli je neco z pasti nebo ne Smile a hlavne sem se jeste (no ted uz skoro jo) nenaucil zvedat v panice....Ale Najo Uznej bylo to maso....Smile Sem uz parkrat premyslel ze se hidnu a Kal Ort Por ale to bych kamosum neudelal,sem mel porad malej a velkej zivot Smile ale roba of heling mi pomohla a nakonec sem neumrel ani 1x Super uz tam nikdy nejdu,bylo to tam krasny ale o prochazky takoveho typu ze po vyprave zjistim ze si kousu do masa prstiky a ze nechty uz nemam Smile moc netouzim Smile hlavne tech svitku na teleport je hoooodne treba...Uz tam nepujdu pokud nas nepujde vice nez-li vcera *Brrrrr*

FUJ! Hnus a tezky... samy problemy a ty pasti Achhh no tohle uz nechci jit dlouho,nebo jo,ale s kladivkem v ruce a v Ironovem brnenim Wink

Dixův otec před smrtí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: čt říjen 07, 2004 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No praveže to je ta zábava na tom, neviš co tě čeká, nervy když ostatní padají k zemi a ty maš zachranit vypravu Smile Ne važně, dole bych takovyhle psycho nechtěl zažít...
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: čt říjen 07, 2004 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="FLEK"]...Uz tam nepujdu pokud nas nepujde vice nez-li vcera *Brrrrr*
quote]

Chtěl bych jen naznačit, že se Gate chystá tam kam sme dosli dojít sam a skusit to vsechno vymlatit...
Vite jsem obcas moc rad, ze mu muzu koukat pres rameno do monitoru a co vic, ze muzu jit s nim a v pripade nouze vybehnout z mistnosti a bezet k nemu se domluvit co a jak...
Verim, ze se to naucime hodne dobre... ale bude to stat hodne smrti. I kdyz v tom predposlednim despu Gate umrel asi 200x nez se naucil jak se dostat k tomu LSNku co hlidalo cuplik s Fenixama a Barlonem a vsechny je vymlatit Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: