| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: čt říjen 07, 2004 3:55 pm Předmět: |
|
|
| Ursus napsal: |
Už se těším .
Je mi jasné, že PvP si se mnou dá každý. Spíše jsem měl na mysli někam zmizet do lesů (mimo ostatní) a trénovat. Nechci si vzít +25 robu, 100 KVF svitků atd. Já si to konečně chci pořádně vyzkoušet . |
Klidne se ozvi na KK, nejsem sice nejaka trida ale par hlav uz mam _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: čt říjen 07, 2004 7:35 pm Předmět: |
|
|
Nebyt maleho nedostatku, tak rad:)
A jinak dobry paladn uhealuje maga nebo nekra, v nouzi, kdyz nevyjde banda, da gh nebo invis nebo neco. Sam jsem to zkousel (za toho prska ) _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 7:59 am Předmět: |
|
|
| Timeo napsal: |
Nebyt maleho nedostatku, tak rad:)
A jinak dobry paladn uhealuje maga nebo nekra, v nouzi, kdyz nevyjde banda, da gh nebo invis nebo neco. Sam jsem to zkousel (za toho prska ) |
A vic jak pulku ti toho fizzne, ze... leda tak kdyby se potkali na greenu, tak paladin da jede rr, parkrat fizzne hidem, ale tot vse... v realu mas rohy, stromy, ... nevim co bude delat mag s paladinem v lese  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 9:57 am Předmět: |
|
|
Zkouseli jsme stylem 'oba stojime a ja prazim kvfa, on heali bandama'- a nezabil jsem ho. Pravda, nemel jsem magery na prodlevu 2s a nepouzival jsem paralyzu, coz bych ted udelal, ale presto je paladin silna postava a myslim, ze takoveho namakaneho je velmi tezke dat. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 11:35 am Předmět: |
|
|
| Podle me paladin nestihne smrst KVF uhealit. Uz proto, ze zkratka banda je divna vec a dat si po sobe tri bandy dohromady za 15hp neni nic tezke ani s healingem 110, natoz pak s nejakym mrzkym 85. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 2:17 pm Předmět: |
|
|
Taky bych řekl, že bandy jsou nevyzpytatelné, někdy mě to hodi třeba dve tři bandy celkem za 20 HP , někdy třeba za 80 jednu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 2:50 pm Předmět: |
|
|
Problem je ze bandy se v pvp nepouzivaji....
Padadin ma jet In Mani a GH, muze stat na miste a prsk sam ho nesunda. Chce to ale trochu treningu - hid, sledovat paru a vcas sihodit sipku atd...
Pokud jsou prskove 2 nebo prsk a kler tak uz je potreba fizzovat paru a to o stromy, kameny a jine predmety. Chce to jen par dni treningu a zjistite ze na tom nic neni, zato toho adrenalinalinu je prehrsel
Pamtuju si jak jsem sam sundal PK a jeste 30 minut potom se mi trepaly nohy a ruce  _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 5:23 pm Předmět: |
|
|
Bandy se pouzivaji... uz treba proto, ze kdyz vypijes potion, bezi ti timer na novy. Takze proc si nedat bandu v okamziku, kdy mizis za roh a fizujes mi kouzlo? Stejne bys nic jineho nedelal
banda v duelu na miste smysl zrejme ale opravdu moc nema |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hemoglob Headless
Založen: 12. 10. 2004 Příspěvky: 2 Bydliště: Cech upírů, Yew
|
Zaslal: út říjen 12, 2004 8:39 am Předmět: Wipe |
|
|
Lidi ale v nedeli bude i wipe tak koukejte vyndat predmety ktere si cenite z toho seznamu do hlavních batohů jinak vam zmizi.
A nezapomente ani na pripadne skladniky ve Fire.
Pujdete nekdy jeste do toho dungu a nebo uz tam nemate nic ? _________________ Hemoglob, obycejny sedy wampir
pridruzeny ke guilde MBK
Když vidím nouzi pomůžu, ale vnucovat se nikomu nebudu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út říjen 12, 2004 8:51 am Předmět: Re: Wipe |
|
|
| Hemoglob napsal: |
Lidi ale v nedeli bude i wipe tak koukejte vyndat predmety ktere si cenite z toho seznamu do hlavních batohů jinak vam zmizi.
A nezapomente ani na pripadne skladniky ve Fire.
Pujdete nekdy jeste do toho dungu a nebo uz tam nemate nic ? |
to je fakt, nosicum ve fire vyhazet predmety do zakladniho batohu!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|