Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so říjen 09, 2004 4:56 pm Předmět: |
|
|
Neni tu prece jenom blby cech.
Vampir fame kupovat nepotrebuje. Sice jsem ho hral jen par mesicu, ale presto si to troufam bezpecne rici. A pokud tu ma nekdo v hlave "nejsem stone, nemohu do dungu", tak ho lituju.
Pamatuju si, ze kdyz jsme sli zachranit Elein, ja jediny nemel stone. A ja jediny neumrel (tedy pokud vynecham ferovku s temnym, ktery me teda zabil, ale s tim jsem pocital ).
Fame NIKDO kupovat nepotrebuje, pokud je nekdo tak "podezrely", ze ji kupuje, pak dobre kazdemu, kdo mu ji prodava. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NoX Ettin

Založen: 10. 06. 2004 Příspěvky: 49 Bydliště: Damodred's Stone
|
Zaslal: so říjen 09, 2004 5:20 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
Neni tu prece jenom blby cech.
Vampir fame kupovat nepotrebuje. A pokud tu ma nekdo v hlave "nejsem stone, nemohu do dungu", tak ho lituju. |
přesně tak ... _________________ Galldrian "Nox" Damodred
Fourth Generation, Tremere Pontifex |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Viper Headless

|
Zaslal: so říjen 09, 2004 5:35 pm Předmět: |
|
|
Jen bych ráda dodala něco k tomu, kde by upír mohl sehnat fame.
Já osobně jsem ji mraky nahrabala ve FIRE. A to prosím jako malá a nezkušená.
Ostatně měsíc klidného pobytu ve Fire mi přinesl nejen titul Lady (ve fire Lorda ), ale i pár namaxovaných skillů, wrestling z 25 na 90 a pohádkové bohatství, ze kterého jsem já i můj bratr žili ještě pěkně dlouhou dobu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: so říjen 09, 2004 7:04 pm Předmět: |
|
|
To Vilgerius: Když jsem hrál kámošova wampa, tak jsem udělal sám v pohodě Vesper ( kromě kinga ) A to je ještě malý wampík....
Neřekl bych, že když není stone, nesmí do dungu - to je blbost !  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Valalaldur Mirror Spider

Založen: 02. 10. 2004 Příspěvky: 475 Bydliště: Zakladni Materialni Sfera
|
Zaslal: so říjen 09, 2004 11:50 pm Předmět: |
|
|
Je pravda ze fame se da ziskat snadno, kdyz vite kam chodit.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne říjen 10, 2004 9:02 am Předmět: |
|
|
Jiste. A jak zjistis mista, kam mas chodit? Ze te tam nekdo zavede? Ne, najdes je sam, tj. neni problem s fame. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: ne říjen 10, 2004 7:30 pm Předmět: |
|
|
Arkon napsal: |
Dal mas celkem tuhou walking corpsu, pro zacinajici nemyslitelna vec, pro zkusenejsi je to o hubu a to doslova ... pote nasleduji wraithove, jeden host, skeleton sorcerror, a nakonec Liche... malokdo tohle da |
Pamatuju, že Shadow si přesně tady hrozně rád hrával s těmito příšerkami. Namxovanej nebyl, První Stone kámen si nakopal až nedávno, když jsme procházeli FIre. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne říjen 10, 2004 8:28 pm Předmět: |
|
|
Chodit tam ve stone je nuda. V obyc morfu si tam clovek pohraje. S max skilly uz je to take docela nuda. Mumie ani skeleton riziko nejsou zadne, u licha se clovek neco malo nauci (tam je riziko lagu, jinak vas take nezabije).
Chodil jsem tam bez max skillu a bez stone a bavilo me to, kdyz jsem umrel a ne kvuli lagu, tak jsem se aspon naucil, co priste delat/nedelat fame je tam nabrana za chvilku zpet. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: ne říjen 10, 2004 9:17 pm Předmět: |
|
|
*směje se*
Představte si, že Lenka tam, kdysi večer před spaním, cípla 2x po sobě, přišla o stone, pak dostala ještě v poststonu, no zkrátka fajn. Liche neměl den, rozdával doteky smrti a chechtal se u toho jak náš Děda... _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|